Τρίτη, Φεβρουαρίου 18

Κούλη, έχουμε πόλεμο;;--Αλέξανδρος Κρητικός: «Μου είπαν να πάρω την επιχείρησή μου, επειδή στη περιοχή πλησίον του νέου ΚΥΤ, τα οικόπεδα επιτάσσονται»

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !

Αλέξανδρος Κρητικός: «Μου είπαν να πάρω την επιχείρησή μου, επειδή στη περιοχή πλησίον του νέου ΚΥΤ, τα οικόπεδα επιτάσσονται»
Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Αλέξανδρος Κρητικός, επιχειρηματίας στην περιοχή κοντά στην περιοχή όπου κατασκευάζεται το νέο ΚΥΤ.
Μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επίταξη στρεμμάτων γύρω από το νέο ΚΥΤ στην περιοχή «ΖΕΡΒΟΥ», βρέθηκαν να υπάρχουν επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο πιθανής αναγκαστικής μετεγκατάστασής τους.
Μία από αυτές είναι η επιχείρηση του κ. Αλέξανδρου Κρητικού η οποία δραστηριοποιείται σε τσιμέντο-προϊόντα.  
00Kritikos02
«Το 2016 είχαμε τη φωτιά στην περιοχή «ΖΕΡΒΟΥ» και κάηκε η επιχείρηση και σύμφωνα με την Περιφέρεια η ζημιά ήταν 29.000€, από αυτά τα λεφτά δεν πήρα ούτε 1€. Ξαναέστησα την επιχείρηση πάλι μόνος μου, είναι σε πρόγραμμα και δεν έχω πάρει ούτε 1€ ακόμα επιχορήγηση, είμαι καταχρεωμένος στις τράπεζες. Άξαφνα τώρα εμφανίζονται και μου λένε «κοίταξε κύριε, πρέπει να ψάξεις να βρεις ένα χώρο, σύμφωνα με το ΦΕΚ της κυβερνήσεως».
Ο κ. Κρητικός είχε διαβεβαιώσεις, ότι μέσα στην περιοχή που η Κυβέρνηση θέλει να επιτάξει για την επέκταση του νέου ΚΥΤ, δεν θα είναι η επιχείρησή του, κάτι όμως που δεν ισχύει.
«Την Κυριακή που μας πέρασε, είχα επικοινωνία με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και μου είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα και ότι είναι αναρμόδιος». Μετά από 1-2 ημέρες τον επισκέφτηκαν αρμόδιοι υπάλληλοι από την Αντιπεριφέρεια και ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης την ημέρα λίγες ημέρες-ώρες πριν βγει το ΦΕΚ.
Ο κ. Κρητικός δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση για το τι θα συμβεί και ανησυχεί για το πώς θα γίνει η μετεγκατάσταση, πως θα βγουν τα έξοδα και γενικά για όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται από μία ξαφνική «επίταξη» από την κυβέρνηση. Το ίδιο πρόβλημα ενδέχεται να αντιμετωπίσει και άλλη επιχείρηση στην ίδια περιοχή.
00VKDMarket1