Τρίτη, Φεβρουαρίου 25

Κλείνει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ο Κ. Μουτζούρης: Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά- Ντροπή



Κλείνουν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με εντολή του Κώστα Μουτζούρη, μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν σε Λέσβο και Χίο, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται έκρυθμη.
Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου συγκαλεί στις 11 το πρωί της Τρίτης σύσκεψη των επικεφαλής των Παρατάξεων και των Δημάρχων με θέμα συζήτησης την κλιμάκωση
των κινητοποιήσεων.
«Είναι ημέρα ντροπής σήμερα για όλους μας και κυρίως για αυτούς που διέταξαν αυτά τα έκτροπα, να δαρεί ο κόσμος, οι ακρίτες του Αιγαίου εδώ που φυλάνε τα νησιά μας! Είναι ντροπή να δέρνονται και να υποφέρουν από τα καπνογόνα. Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά».
Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος με ανάρτησή του στο facebook εκφράζει την αγανάκτησή του για την όλη κατάσταση στα νησιά του Βορείου Αιγαίου την παρούσα στιγμή.
"Δυστυχώς οι πάντες είναι έξω, μπροστά στα ΜΑΤ. Δεν έχω άλλο τρόπο επικοινωνίας. Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου πενθεί και κλείνει. Με ευθύνη του Δημάρχου" γράφει σε ανάρτησή του ο κ. Βέρρος.

 
«Είναι ημέρα ντροπής σήμερα για όλους μας και κυρίως για αυτούς που διέταξαν αυτά τα έκτροπα, να δαρεί ο κόσμος, οι ακρίτες του Αιγαίου εδώ που φυλάνε τα νησιά μας! Είναι ντροπή να δέρνονται και να υποφέρουν από τα καπνογόνα. Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά!» (Καράβα, Μυτιλήνη 25.02.2020)