Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17

Πελέ: «Είμαι μια χαρά. Έχω γεμάτο πρόγραμμα»

In this photo released by Brazil's presidential press office, former soccer player Edson Arantes do Nascimento, better known as Pele, attends the opening session of the World Economic Forum for Latin America in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, March 14, 2018. Pele received the Global Citizen Award during the session. (Beto Barata/Brazil's presidential press office via AP)
Ο γιός του Πελέ, Έντιτο, πριν από λίγες ημέρες σε μια συνέντευξή του δήλωσε ότι ο διάσημος ποδοσφαριστής πάσχει από κατάθλιψη και δεν βγαίνει από το σπίτι.
Ο ίδιος ο Πελέ πάντως, αρνήθηκε τα όσα δήλωσε ο γιος του και όπως τόνισε: «Είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ανησυχίες σας», είπε σε δήλωσή του και συνέχισε: «Γίνομαι 80 ετών έτος. Έχω τις καλές και τις καλές μέρες. Αυτό είναι κανονικό για ανθρώπους
στην ηλικία μου. Δεν φοβάμαι. Είμαι αποφασισμένος και σίγουρος για αυτό που κάνω».
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου αναφέρθηκε σε πρότζεκτ που πραγματοποίησε το περασμένο διάστημα αλλά και σε αυτά που έχει προγραμματισμένα για το επόμενο. «Δεν αποφεύγω να εκπληρώσω τις δεσμεύσεις μου στο πάντα γεμάτο πρόγραμμά του. Συνεχίζω να αποδέχομαι τους σωματικούς περιορισμούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά σκοπεύω η μπάλα να συνεχίζει να κυλάει».