Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14

ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ: «ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ», ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !


Ένα ακόμη κοινό μεταξύ «κατσαπλιάδων» του ΣΥΡΙΖΑ και «εθνικοφρόνων» της Νουδούλας, είναι η μανία τους κατά της Χρυσής Αυγής, γιατί τους χαλάει την… πιάτσα!
Έτσι, μετά το ψήφισμα του δήμου Αθηναίων (μέλλων αρχηγός της Νουδούλας Μπακογιάννης), με το οποίο απαιτείτο από την δικαιοσύνη η έκδοση καταδικαστικής απόφασης
στη δίκη-φιάσκο, σειρά για παρέμβαση είχαν οι συριζαίοι.
Έτσι, με αφορμή την τελευταία αγόρευση των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Χαρίτση, βρέθηκε στο δικαστήριο κι έκανε δηλώσεις για να επηρεάσει την απόφαση: «Η δίκη αυτή δεν ήταν αυτονόητη αλλά αποτέλεσμα αγώνα του αντιφασιστικού κινήματος επί πολλά χρόνια έτσι ώστε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που διέπραξαν αυτά τα εγκλήματα να φτάσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι, αξιοποιώντας τα αδιάσειστα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε αυτήν την πολύχρονη δίκη θα καταδικάσει τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς για τη δράση αυτής της εγκληματικής συμμορίας. Το οφείλουμε στα δεκάδες θύματα της Χρυσής Αυγής, το οφείλουμε στην ελληνική οικογένεια, το οφείλουμε στα παιδιά μας».
Προφανής ο φόβος των δύο βασικών πόλων του συστήματος –και των μεγάλων αφεντικών τους- για την επανάκαμψη της δήθεν… «διαλυμένης» Χρυσής Αυγής, αλλά αυτό που τρέμουν στην κυριολεξία δε θα το αποφύγουν! Και θα’ ρθει η ώρα να δώσουν αντάμα λόγο για τα απαράγραπτα εγκλήματά τους ενώπιον του ελληνικού λαού στην πλατεία Συντάγματος και να τιμωρηθούν γι’ αυτά!

ethnikismos.net