Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14

Καταγγελία Ομοσπονδίας Δανειοληπτών: Οι ΜΚΟ ψάχνουν σπίτια από πλειστηριασμούς για να τα δώσουν σε Αχμέτηδες!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ! 
Καταγγελία Ομοσπονδίας Δανειοληπτών: Οι ΜΚΟ ψάχνουν σπίτια από πλειστηριασμούς!
Τον απίστευτο βαθμό στον οποίο έχουν ξεσαλώσει οι εντελώς ανεξέλεγκτες ΜΚΟ φαίνεται και από τα όσα θα διαβάσετε παρακάτω.
Οι ΜΚΟ, έχοντας τα «κονδύλια» από τις επιδοτήσεις, μπαίνουν στους πλειστηριασμούς κατοικιών της Θεσσαλονίκης για να αγοράζουν σπίτια «κοψοχρονιά» και σε αυτά να «στοιβάζουν» αλλοδαπούς, παίρνοντας ολοένα μεγαλύτερες επιχορηγήσεις!

Την καταγγελία έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών Ευάγγελος Κρητικός, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus τόνισε: «Έχουμε πληροφορίες ότι ΜΚΟ ενδιαφέρονται να αγοράσουν σπίτια που θα βγουν σε πλειστηριασμό! Θα δούμε από που θα είναι η χρηματοδότηση και ποια νομική μορφή θα πάρει το σχήμα που θα παίρνει τα διαμερίσματα, αν δηλαδή θα είναι οι ΜΚΟ ή άλλο σχήμα για λογαριασμό τους»!
Επισημάνθηκε ακόμη ότι «περίπου 20.000 κατοικίες ενοικιάζονται απευθείας από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τα περισσότερα σπίτια είναι νεόδμητα, ενώ υπήρχαν πολυκατοικίες που ήταν κλειστές επί πολλά χρόνια, αφού δεν τις αγόραζε κανένας, αλλά άνοιξαν πλέον και στεγάζουν πρόσφυγες και μετανάστες, κερδίζοντας χρήματα, χωρίς να ενδιαφέρονται εάν προκαλούν αναστάτωση στην περιοχή».
Οι πληροφορίες του κ. Κρητικού για την αγορά των κατοικιών μέσω πλειστηριασμών αναμένεται να επιβεβαιωθούν στην πρώτη συνεδρίαση, στα δικαστήρια, όπου θα συζητηθούν καταγγελίες τραπεζών εναντίον δανειοληπτών. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον δηλαδή επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες καταγγελίες, είναι ολοφάνερο ότι κάτοικοι θα χάνουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς, για να έρχονται οι επιτήδειοι των ΜΚΟ και να τα γεμίζουν με «πρόσφυγες» και «μετανάστες», με σκοπό ουσιαστικά την κερδοσκοπία! Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο για να φανεί πόσο έχει «ξεφύγει» η κατάσταση και το πως οι ΜΚΟ κάνουν ανενόχλητες ό,τι θέλουν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ