Κυριακή, Φεβρουαρίου 9

Ο άνδρας που έκανε τις γυναίκες να αισθάνονται βασίλισσες δίνει μάχη για τη ζωή του

Και με απάτησαν και απάτησα. Έτσι ειναι η ζωη. Τη γυναικα τη θέλω την απόλυτη αρχόντισσα
Δεν είμαι εχθρός με καμία και όλες τις έχω κάνει πλούσιες. Φεύγοντας εγώ, άφηνα τις περιουσίες και πήγαινα στην άλλη κι έκανα άλλη περιουσία.

Κρίσιμη κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του 88χρονου ηθοποιού Κώστα Βουτσά.
Ο άνδρας που αγαπούσε τις γυναίκες νοσηλεύεται διασωληνομένος στο Αττικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από συγκοπτικό επεισόδιο και με λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open tv, οι θεράποντες ιατροί του Κώστα Βουτσά εκτιμούν ότι είναι κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την εξέλιξη της υγείας του .

Τα ξημερώματα ο Κώστα Βουτσάς μεταφέρθηκε στη μονάδα εμφραγμάτων και έπειτα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται. Κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα, που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του-ανάμεσά τους η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του θα πει για εκείνη:
«Με την Αλίκη νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Και με όλες τις γυναίκες μου είμαι φίλος. Δεν είμαι εχθρός με καμία και όλες τις έχω κάνει πλούσιες. Φεύγοντας εγώ, άφηνα τις περιουσίες και πήγαινα στην άλλη κι έκανα άλλη περιουσία.
Και με απάτησαν και απάτησα. Έτσι είναι η ζωή. Τη γυναίκα τη θέλω την απόλυτη αρχόντισσα», σημείωσε ο Κώστας Βουτσάς
«Θυμάμαι μια ιστορία που κάποια στιγμή ήσασταν με μια παντρεμένη μαζί… Και την ακολουθήσατε στη Ρώμη που είχε πάει με τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν βαθύπλουτος εφοπλιστής. Κατέβηκαν από το δωμάτιό τους και σας είδαν να διαβάζετε εφημερίδα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.
«Η γυναίκα κόντεψε να λιποθυμήσει. Πήγα εκεί, με είδε και μετά από λίγη ώρα έφυγα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτή τη ζωή που έκανα με τις γυναίκες», συνέχισε ο Κώστας Βουτσάς.