Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12

Ο ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

Οι πολιτικές απαντήσεις όπως θα έπρεπε να είναι. Ακατάλληλο για ψεκασμένους, κρατιστές και φιλελέφτ.

Ο Θάνος Τζήμερος απαντά σε ερωτήσεις πολιτών που τον επικρίνουν για τις θέσεις του.
Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.
Η πρώτη συνέντευξη του ιδρυτή και Προέδρου του κόμματος "Δημιουργία Ξανά" Θάνου Τζήμερου, που υπερέβη σε λιγότερο από ένα μήνα τις 23.000 θεάσεις, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και δημιούργησε πολλά αντιμάμαλα με τα πάνω από 400 σχόλια που αναρτήθηκαν μέχρι τη στιγμή δημοσίευσης αυτού του άρθρου : https://www.youtube.com/watch?v=v9yVo08JFl0
Πολλοί ήταν αυτοί που επικρότησαν τις θέσεις του, αλλά και αρκετοί αυτοί που τον επέκριναν και έθεσαν ερωτήσεις ζητώντας απαντήσεις και διευκρινίσεις.

Ανάμεσα σ' αυτούς υπήρξαν και αρκετοί οι οποίοι, κατά την πάγεια τακτική τους, σχολιάζουν με ψευδώνυμο εκτοξεύοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς χωρίς επιχειρήματα. Αυτά τα σχόλια, βεβαίως, διεγράφησαν καθώς, όπως έχω πολλάκις εξηγήσει, ο χώρος αυτός δεν είναι ούτε τουαλέτα ούτε ψυχιατρική κλινική όπου μπορεί ο κάθε ψυχάκιας να μπαίνει με ένα ψευδώνυμο και να απαιτεί δωρεάν ψυχιατρική παρακολούθηση.
Έθεσα πάντως υπ' όψιν του Θάνου Τζήμερου το αίτημα όσων είδαν το βίντεο της συνέντευξής του για απαντήσεις και διευκρινίσεις, και εκείνος δέχθηκε να απαντήσει on camera.