Τρίτη, Φεβρουαρίου 4

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ – Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

katapian
Από το πρωί της Δευτέρας ολόκληρη η Μυτιλήνη στο πόδι!

Πρώτα ξεσηκώθηκαν οι λ@θρομετανάστες που με τσαμπουκά, φωτιές και καταστροφές περικύκλωσαν το νησί με αίτημα τους την «Ελευθερία» από την Μόρια.
Το απόγευμα ήταν σειρά των κατοίκων να ξεσηκωθούν και αυτοί όταν ομάδα
περίπου 1.000 λ@θρομεταναστών συνοδεία αστυνομικών επιχείρησε να περάσει μέσα από χωριό με αποτέλεσμα την αντίδραση των πρώτων.
Λίγο μετά οι κάτοικοι έκαναν ανοιχτό συμβούλιο και η κυρία που θα δείτε τους έκανε ορισμένους κατοίκους να καταπιούν την γλώσσα τους!
Συγκεκριμένα η κυρία που κάθεται εκ δεξιών του περιφερειάρχη Β.Αιγαίου ρώτησε τους κατοίκους «πριν 4 χρόνια γιατί δεν αντιδρούσατε» και βρέθηκε μόνο ένας «εξυπνάκιας» να της απαντήσει ότι «πριν τέσσερα χρόνια οι λ@θρομετανάστες ήταν 7.000 και τώρα είναι 30.000».
Όπως θα δείτε πάντως στο βίντεο ορισμένοι από τους εξαγριωμένους…κατοίκους αποκαλούν τους λ@θρομετανάστες ως μετανάστες και παιδιά!
Δείτε το επίμαχο σημείο στο βίντεο που ακολουθεί στο (-1:30:35) :