Τρίτη, Φεβρουαρίου 11

Κίνηση ανάπτυξης από την «Οικογένεια Στεργίου»: Μπήκε στα…

stergiou
H «Οικογένεια Στεργίου» μέσω της σύμπραξης αυτής στοχεύει στην ανάδειξη του κρίσιμου ρόλου του ελληνικού παραγωγικού και επιχειρηματικού ιστού στην επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας
Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εντάχθηκε με μία από τις μεγαλύτερες εγχώριες βιομηχανίες ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής της χώρας. Πρόκειται για την «Οικογένεια Στεργίου», που ιδρύθηκε το 1999, ως επέκταση της μητρικής εταιρείας «Ε. & Κ. Στεργίου και Σία ΟΕ».

Ειδικότερα, το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η «Οικογένεια Στεργίου», παρασκευάζει καθημερινά περισσότερες από 200 παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές, για αρτοσκευάσματα, σνακ και γλυκά, βέλτιστα προσαρμοσμένες για απευθείας κατανάλωση ή τελική προετοιμασία στο σημείο πώλησης. Παράλληλα, βασικό στόχο της εταιρείας αποτελεί η συνεχής επένδυση στο κομμάτι της έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα απόδοσης και χρήσης υλικών.
Επιπροσθέτως, η εταιρεία «Οικογένεια Στεργίου» επιλέγει να χρησιμοποιεί συστηματικά υλικά και αλεύρια από πιστοποιημένους παραγωγούς με απώτερο σκοπό να διατηρήσει αναλλοίωτη τη σχέση ποιότητας, διατροφικής αξίας και τιμής που τη χαρακτηρίζει από την ίδρυσή της, ενώ παράλληλα επιδιώκει την ύψιστη διατροφική εμπειρία του τελικού καταναλωτή. H «Οικογένεια Στεργίου» μέσω της σύμπραξης αυτής στοχεύει στην ανάδειξη του κρίσιμου ρόλου του ελληνικού παραγωγικού και επιχειρηματικού ιστού στην επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας.