Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ «ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ». ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΟ ΘΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

NASOS
Συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας
Αυτός είναι ο Δολοφόνος
Αυτοί είναι οι Συνεργοί του.
Το χρωστάμε στον Νάσο, την οικογένεια του και όλη την Ελλάδα

nasos-karanikas-2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΜΗ 327, CORVETTE. Η ΠΟΛΥΣΤΡΟΦΗ «ΣΑΪΤΑ» ΕΓΡΑΦΕ «ΘΑΝΑΤΟΣ». Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ «ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΜΟΚΙΝ» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ. ΤΑ «ΤΣΑΚΑΛΙΑ» ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ. ΤΟΝ ΑΜΟΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΥ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ
Όλη η Αλήθεια
ΚΟΥΚΟΥΛΑ απ΄τον βαψομαλλιά του ΚΙΚΙΛΙΑ στον «σφαγέα της Κορβέτ». Αλλά τον ξεκουκουλώνουμε. Τον κάλυπταν λόγω της «μασονικής λέσχης των πολιτικών». Και αξιωματικός «ψώνιο» της ΕΛΑΣ που «μιλήθηκε» για να αφήσει τον φονιά ΑΣΥΔΟΤΟ επί 4 ημέρες. Πρωτοσέλιδο αλήθειας εν ονόματι του δίκιου και της κοινωνίας
Έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα ανάμεσα σε ανυποψίαστους οδηγούς στη λεωφόρο Βουλιαγμένης συναγωνιζόμενος σε κόντρες και σε σφήνες ένα άλλο αυτοκίνητο. Έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λόγω δικού του κακού χειρισμού και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσυκλέτα στέλνοντας τον αναβάτη της στον θάνατο.
Άφησε το αυτοκίνητό του στο σημείο και επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα φίλων του εγκαταλείποντας τον 25χρονο μοτοσικλετιστή να ξεψυχήσει πάνω στην άσφαλτο.
teaser24-2
1_ergasia.indd
«Ήμουν σοκαρισμένος γι’ αυτό έφυγα»
Ο οδηγός του αυτοκινήτου Κυριάκος Κουκουλομάτης εμφανίστηκε στο Α’ τμήμα τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

«Ήμουν σοκαρισμένος και γι’ αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο», αυτά φαίνεται πως υποστήριξε, στην κατάθεσή του ο ιδιοκτήτης και οδηγός του πολυτελούς οχήματος.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου εμφανίστηκε με τη δικηγόρο του.
Όλο το παρασκήνιο από το πρωί στα περίπτερα.
Συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας
http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%98%ce%91%ce%a1%ce%9c%ce%91%ce%a4%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5%ce%a0%ce%a4%ce%91%ce%9d-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%94%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%a6%ce%9f/