Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ!



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΣΝΑ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ!
Φίλος από τα Βρασνά με ενημέρωσε σήμερα ότι θα πήγαιναν 50 παιδιά λαθρομεταναστών σε νηπιαγωγείο και δημοτικό της περιοχής τους!
Όμως οι κάτοικοι μόλις ενημερώθηκαν, θεώρησαν ότι θέτουν σε κίνδυνο τα παιδιά τους λόγω διαφόρων κρουσμάτων ασθενειών που παρουσιάζονται στα χότ σπότ και λόγω του ότι τα παιδιά που αυτοί αναφέρουν ότι θα πήγαιναν στο δημοτικό περιελάμβανε ηλικίες από
νήπια έως εφήβους , με αδιευκρίνιστα στοιχεία ηλικίας, καταγωγής και πιστοποιητικών υγείας, και έτσι συμφώνησαν οι κάτοικοι να αντιδράσουν στην μη μεταφορά τους στο δημοτικό και νηπιαγωγείο!
Οι κάτοικοι των Βρασνών επί ένα μήνα περίπου συγκεντρώνονταν έξω από το δημοτικό για να αποτρέψουν την μεταφορά των λαθρομεταναστών στο σχολείο!
Επίσης οι γονείς σταματήσανε να στέλνουνε τα παιδιά στο σχολείο με αποτέλεσμα να κλείσει το δημοτικό και νηπιαγωγείο!
Βέβαια το όλο θέμα δεν πήρε δημοσιογραφικές διαστάσεις για τους γνωστούς λόγους!
Για να μην ενημερώνεται ο υπόλοιπος κόσμος για τις αντιδράσεις , αντιστάσεις κατοίκων σε διάφορες περιοχές, για να μην υπάρξει γενικός ξεσηκωμός!
Όμως μετά από την επίμονη αντίσταση των κατοίκων το αποτέλεσμα ήταν να τούς έλθει έγγραφη απάντηση από το ΔΟΜ που τους ενημέρωσε ότι θα πάρουν από εκεί τα 50 λαθρομεταναστόπουλα και ότι θα τα μεταφέρουν στον Βόλο!!
Βέβαια οι κάτοικοι των Βρασνών δεν απαίτησαν να φύγουν απλώς από την περιοχή τους και να μεταφερθούν σε άλλη πόλη, για αυτό και ενημέρωσαν ότι θα μεταφερθούν στον Βόλο για να προετοιμαστούν αναλόγως και οι εκεί κάτοικοι!
Οι κάτοικοι των Βρασνών από ότι μου είπε ο φίλος,
απαίτησαν να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες!
Όμως επειδή αυτοί ήρθαν εδώ με προτροπή των πληρωμένων ΜΚΟ για να ριζώσουν και να ξεσπιτώνουν τους Έλληνες βάσει σχεδίου της ΝΤΠ, αντί να τους απελαύνουν, τους μεταφέρουν από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό και από νησιά σε όλη την ενδοχώρα!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ!
ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ!
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΑΣΝΩΝ!