Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28

....στόχος η κοινωνική διάλυση.

Φαίνεται ότι βασικός στόχος της Παγκοσμιοποίησης – η οποία καθοδηγεί πλήρως και το δικό μας πολιτικό σύστημα - είναι η ένταξη ενός μέρους των σημερινών παράτυπων μεταναστών στην αγορά εργασίας και το ασφαλιστικό σύστημα αλλά και η διατήρηση της συντριπτικής πλειοψηφίας τους στην ανεργία.

Η μετακίνηση των πληθυσμών αυτών – όλοι αλλόθρησκοι, τυχαίο; -είναι πλήρως καθοδηγούμενη από το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης αλλά ενισχύεται και από διάφορους θρησκευτικούς ηγέτες οι οποίοι ονειρεύονται νέα μεγαλεία και κατακτήσεις. Οι υπεράριθμοι εισβολείς είναι απολύτως μη αφομοιώσιμοι από την υπό κατάρρευση ελληνική κοινωνία. Αντίθετα, οι νέοι έποικοι φιλοδοξούν να επιβάλλουν το δικό τους πολιτισμό με κλειδορεκτομές κλπ.

Όμως, να σταματήσει η προπαγάνδα, ότι δήθεν είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε όποιον παρανόμως εισέρχεται στην χώρα μας και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Μάλιστα, πρόσφατα το Ευρωπαϊκό δικαστήριο (Φεβρ. 2020) επιβεβαίωσε ξανά το αυτονόητο, ότι δηλαδή όποιος εισέρχεται παράνομα σε χώρες της συνθήκης Σένγκεν είναι παράνομος και η χώρα εισόδου έχει το δικαίωμα να τον απελάσει. Οι δικαιολογίες για το χρόνο αίτησης-εξέτασης ασύλου και ότι στο μεταξύ οφείλουμε να τους προσφέρουμε μια άνετη ζωή μέχρι να τακτοποιηθούν τα ζητήματα είναι πρόσχημα.
Ο βασικός στόχος είναι η διάλυση των  δημοκρατικών κοινωνιών και η επιβολή κοινωνίας ζούγκλας.
Αργά ή γρήγορα η παγκοσμιοποίηση προγραμματίζει να προσφέρει σε μια μερίδα από αυτή την πλημμυρίδα εισβολέων – οι οποίοι θα θεωρούνται νόμιμοι -  εργασία με πολύ χαμηλότερες αποδοχές, κατεβάζοντας το εργατικό κόστος καθιστώντας την Ευρωπαϊκή οικονομία ‘ανταγωνιστική’. Άλλωστε, όνειρο των Γερμανών είναι να ληστέψουν αυτή την χώρα – και το έχουν ήδη κάνει - και να κινεζοποιήσουν τους πολίτες της.
Οι υπόλοιποι τριτο-κοσμικοί οι οποίοι δεν θα ενταχθούν στην αγορά εργασίας θα αποτελούν απλά τον μοχλό εκβιασμού της Ευρωπαϊκής ηγεσίας προς εναπομείναντες γηγενείς εργαζόμενους.  Αυτός ο παραμένων όγκος  των άεργων εποίκων είναι βέβαιον ότι θα χρησιμοποιηθεί και ως ρυθμιστικός παράγοντας στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας μας. Είναι σίγουρο ότι συχνά -καθοδηγούμενοι από υπόγεια κέντρα-θα δημιουργούν επεισόδια με πρόσχημα την απόσπαση επιδομάτων (βλέπε Σουηδία κλπ.) αλλά και θα αποτελούν έναν ισχυρό μοχλό ποδηγέτησης των ήδη υποταγμένων Ελληνικών Κυβερνήσεων.

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες μέσω μνημονίων έχουν οδηγηθεί σε ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας,  σε υπανάπτυξη, σε ανεργία, σε βαριά φορολογία, σε αφαίμαξη του στελεχιακού δυναμικού και σε καθολικό μαρασμό. Όπως και να το δει κανείς, αυτό είναι κατάφορη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γηγενών, είναι πρωτοφανής διάκριση  εναντίον των Ελλήνων και εκτροπή εκ του Δημοκρατικού Πολιτεύματος. Και η καθυπόταξη επιβάλλεται από ξένα κέντρα εξουσίας διά του προθυμότατου πολιτικού συστήματος και σε αντίθεση με  την θέληση των πολιτών.
Η υποκρισία των πολιτικών κομμάτων εξουσίας, είναι εμφανής. Η εναλλαγή τους στην κυβέρνηση απέδειξε ότι ηθελημένα αγνοούν τα εθνικά προβλήματα και υπακούοντας σε εντολές ξένων κέντρων. Όλα τα πολιτικά κόμματα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συμβάλλουν στον εθνο-μηδενισμό και μολονότι εμφανίζονται με διαφορετικό ιδεολογικό μανδύα, όλα όμως εξυπηρετούν τους σκοπούς της νέας παγκόσμιας τάξης.

Πλέον φαίνονται όλο και πιο πολύ τα τεράστια ποσά που δαπανώνται για τις υποδομές υποδοχής των ''μεταναστών'', για την σίτιση τους, την περίθαλψη τους και για την εκπαίδευση των παιδιών. Στην πραγματικότητα οι δαπάνες αυτές σε ποσοστό περίπου 67% επιβαρύνουν τους Έλληνες  πολίτες τα αντίθετα ψευδώς λεγόμενα από τα στημένα ΜΜΕ.
Αν στα έξοδα αυτά προσθέσουμε τα έμμεσα έξοδα για αστυνόμευση, της φυλακές λόγω παράπλευρων φαινομένων πχ εγκληματικότητα, το κόστος εκτοξεύεται. Στους λάθρα εισελθόντες παρέχεται δωρεάν πρόσβαση κατά προτεραιότητα στο σύστημα υγείας αλλά την ίδια στιγμή η περίθαλψη του αγροτικού πληθυσμού είναι ανεπαρκής.
Ένας μέσος ''μετανάστης'' στοιχίζει στην Ελλάδα τουλάχιστον 15 ευρώ για σίτιση σε ΚΥΤ. Ωστόσο η χρηματοδότηση διαφόρων ΜΚΟ από τον κρατικό ή μη προϋπολογισμό, οι άλλες οικονομικές παροχές όπως: τα μηνιαία επιδόματα (400 Ευρώ) κλπ. , τα ενοίκια που πληρώνονται για μέρος απ’ αυτούς καθώς και πρόβλεψη που υπάρχει για άνοιγμα μικρής επιχείρησης φανερώνει ότι τους φέρνουν για να μείνουν, τους φέρνουν για να διαλύσουν το κοινωνικό ιστό που μέχρι τώρα είχαμε.
Γιατί πως αλλιώς να το ερμηνεύσουμε.
Γιατί τα σύνορα είναι προκλητικά ανοικτά. Ας δούμε μικρές γειτονικές χώρες Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια. Γιατί σε αυτές δεν περνάει ούτε κουνούπι.
Τι θα συνέβαινε δηλαδή, αν τα χρήματα αυτά δίνονταν σε ελληνικές οικογένειες, χωρίς κριτήρια κι απ’ το πρώτο παιδί, τότε δεν θα αυξάνονταν ο πληθυσμός και το εργατικό δυναμικό;
Γιατί δεν υπάρχει μέριμνα για την απασχόληση του γηγενούς πληθυσμού. Εδώ, οι ντόπιοι δεν έχουν απασχόληση, θέλουμε και άλλους;
Γιατί δεν κάνουν κάτι για να επαναφέρουν τον στελεχιακό δυναμικό που ξενιτεύτηκε;
Δεν είναι ότι δεν μπορούν. Απλά δεν θέλουν.
Την ίδια στιγμή.
- Οι ΜΚΟ αλωνίζουν ανεξέλεγκτα και υποκριτικά για να μας κοροϊδέψουν λένε ότι θα βάλουν ‘τάξη’.
- Χρειάζεται πολύ λογική για να καταλάβει κανείς ότι σε περίπτωση που εμπλακούμε σε πόλεμο με την Τουρκία, οι πλειοψηφία των παράτυπων αυτών –συνειδητά ή όχι- θα λειτουργήσει ως Πέμπτη φάλαγγα για λογαριασμό του εχθρού;
- Μήπως δεν είναι φανερό ότι οι νέοι έποικοι τρέφουν μίσος για τον τοπικό πληθυσμό και δοθείσης ευκαιρίας θα προκαλέσουν δεινά στη χώρα αυτή;
- Το κράτος το ‘αντικαθιστούν’ οι υπάλληλοι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. Άραγε αυτοί από ποιους παίρνουν εντολές; Ξέρουμε ποιανού πολιτικές υλοποιούν και τι καλό έχουν κάνει μέχρι τώρα;
- Απονέμεται υπηκοότητα Ελληνική σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμό μας. Αλήθεια, γιατί να το κάνουν αυτό; Κι αν είναι τόσο καλόκαρδοι γιατί δεν πάνε στις προβληματικές περιοχές τους να τους βοηθήσουν επί τόπου αντί να διαλύσουν τις δικές μας κοινωνίες; και μάλιστα με τόσο πολλαπλάσιο κόστος;
- Ανήθικοι νόμοι ψηφίζονται με συναίνεση όλων των πλευρών της Βουλής. Αυτούς τους νόμους, όχι μόνο δεν τους ζήτησε η πλειοψηφία των πολιτών αλλά και δεν τους θέλει και δεν συμφωνεί. Ποιοι καθοδηγούν αυτή την κατάσταση; Γιατί τα κέντρα αυτά λειτουργούν πάντα εν κρυπτώ;
- Η Ιστορία μας διαστρεβλώνεται συστηματικά, οι όροι επαναδιατυπώνονται με προπαγανδιστικό περιεχόμενο και η επικρατούσα θρησκεία μας λοιδορείται προκλητικά και ασύστολα.
- Το σύνταγμα παραβιάζεσαι αρκετά συχνά και σύντομα ετοιμάζουν την απ-οστεοποίησή του.

Είναι προφανές δεν ότι δεν λειτουργεί πλέον το Δημοκρατικό πολίτευμα. Σήμερα έχουμε την Λέσβο και την Σάμο, αύριο φαίνεται πως έτσι θα είναι όλη η χώρα. Ζούμε εποχές παρακμής και αλλοτρίωσης. Συνεπώς προκύπτει το πρόβλημα, πως θα μπορέσουμε να προστατέψουμε την πατρίδα μας, την εθνική μας υπόσταση και τον τρόπο ζωής μας από τον νέο-φασισμό που επιβάλει η νέα τάξη και την επερχόμενη βαρβαρότητα.

Αλ. Λεώνη