Σάββατο, Φεβρουαρίου 22

Η ΜΑΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά
Καταδικαστική η πρόβλεψη της ανάπτυξης της Ελλάδας για τα χρόνια μέχρι τις επόμενες εκλογές το 2023, σε ποσοστό ισότιμο με το επιτόκιο αποπληρωμής των δανείων της αποικίας μας σε Γερμανούς και Γάλλους για τον 21ο αιώνα. Η ευθύνη είναι του Κυριάκου Μητσοτάκη αποκλειστικά, χωρίς να αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για τους νέους και τις νέες της χώρας η οποία έχει γίνει έρμαιο
των ευρωπαϊκών κονδυλίων και της μαύρης οικονομίας του 30% επίσημα και άγνωστο πόσο πραγματικά.


Οι μεγάλες επενδύσεις που θα έφερνε η νέα Κυβέρνηση και ο καθ' ύλην αρμόδιος Υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης παραμένουν άφαντες, ενώ επιχειρηματίες αμφιβόλου αν όχι ανύπαρκτης οικονομικής επιφάνειας εμφανίζονται και πάλι, όπως με την Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα, ως επίδοξοι επενδυτές με δουλειές του Δημοσίου. Το Ελληνικό παραμένει άγονη γη με την περίπτωση διαγωνισμού του ενός ή δικαστικής εμπλοκής σε περίπτωση δικαίωσης της Hard Rock. Αλλά και στην υπόθεση της Creta Farms που ο Υπουργός Γεωργιάδης παρενέβη δυναμικά οι εξελίξεις τρέχουν.


Την παράσταση του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη που αγωνίζεται στις Βρυξέλλες για να εξασφαλίσει τα χρήματα των άλλων για την εκλογική πελατεία του και κυρίως τη διατήρηση της εξουσίας από τον ίδιο και το στενό κύκλο του, μέσω της πράσινης ανάπτυξης και της υποδοχής 1.000.000 μεταναστών από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα των Μικρασιατικών Παραλίων, σώζουν οι Έλληνες πατριώτες με τις συνεχείς άδολες συνεισφορές τους. Από Νοσοκομεία μέχρι σκάφη του Λιμενικού Σώματος που ελέγχει τις ακτές μας και από κλινοσκεπάσματα μέχρι πλατείες παρέχονται αφιλοκερδώς ακόμα και από μετόχους εταιρειών που συναλλάσσονται ή υπόκεινται στον έλεγχο του Δημοσίου άμεσα ή έμμεσα. Ελάχιστη ανταπόδοση του Κυριάκου Μητσοτάκη η συμβολική παρουσία του στις εορτές και τις τελετές τους, μαζί με άλλους κρατικούς και διεθνείς αξιωματούχους που κόπτονται για την αξιοποίηση των ελληνικών ακόμα λιμανιών και ιδιωτικών παραλιών για την εκφόρτωση πάσης φύσης εμπορευμάτων.



Ερώτημα παραμένει πώς η ισχυρή Ελλάδα του εγγύς μέλλοντος, με τον κύριο αγωγό παροχής ενέργειας φυσικού αερίου EastMed να διέρχεται από την Κυπριακή και Ελληνική αποκλειστικά ΑΟΖ και να θερμαίνει τις καρδιές και τις ψυχές των Ευρωπαίων με 20 δισ. κυβικά μέτρα ετησίως, έχει ανάγκη να ασχολείται με εκφορτώσεις μικρών ποσοτήτων φυσικού αερίου από καράβια πατριωτών. Βεβαίως, το ελλειμματικό ακόμα εμπορικό ισοζύγιό μας για το 2019 μειώθηκε σε 2,6 δισ. ευρώ χάρη και στη ναυτιλία μας σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Ναυτεμπορικής και εκεί έγκειται και η πεμπτουσία της αξίας της συμβολής των καραβοκύρηδων.



Δυστυχώς τις εξαίρετες πράξεις των εφοπλιστών όπως για παράδειγμα του προεξέχοντος κ.Λασκαρίδη δεν μπορεί να ακολουθήσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που 8 μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας με φρούδες προεκλογικές υποσχέσεις περί Μακεδονίας, Εθνικού Οικονομικού Εγκλήματος 2015 και Ανάπτυξης του 4%, δείχνει να επιλέγει την πιστή υπακοή στο ευρωπαϊκό ιερατείο των Μέρκελ και Μακρόν, με τη βαθιά υποταγή στο στέμμα της Αγγλίας που τόσο πολλές αγαθοεργίες έχει προσφέρει στην Ελλάδα τα τελευταία 200 χρόνια.



Η Κίνα δε που τόσο πολύ ενδιαφέρεται να αποκτήσει και τη ΔΕΠΑ καθώς και ο βαθύς αμερικανικός μηχανισμός των Κλίντον που διόρισε και τον ξεχασμένο στην ελληνική αποικία πανταχού παρών Τζέφρι Πάιατ έχουν και αυτοί τα συμφέροντά τους και στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφανδόν δικαιολογημένα.


Το μόνο που λείπει και δεν φαίνεται να είναι ικανός ή να επιθυμεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η άνοδος του βιοτικού επιπέδου της Ελλάδας, η ανάπτυξη του 5%, η επιστροφή των Ελλήνων υψηλής μόρφωσης και αποδοτικότητας με τις οικογένειες τους που μετανάστευσαν για να ενισχύσουν τους δανειστές μας και ο αποκλεισμός των πελατών του διεθνές οργανωμένου εγκλήματος από την παράνομη εισροή και συμφόρηση στην Ελλάδα. Οι τελευταίοι συνεχίζουν να έρχονται ανενόχλητοι με τη φύλαξη των συνόρων να περιορίζεται στην παρατήρηση, την υποδοχή τους και την καταγραφή τους που δεν αποκλείεται να γίνεται ακόμα με χαρτιά και όχι ψηφιακά. Ακόμα και οι σύγχρονες ταυτότητες που έχουν όλα τα ευρωπαϊκά Κράτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει αδυναμία να τις παρέχει στους Έλληνες πολίτες.


Εν κατακλείδι, καλό το οικογενειακό παραμύθι των Δελφών και οι χρησμοί της Μαντάμ "Ο" αλλά όλα αυτά είναι απλώς άνευ ουσίας. Ίσως πλησιάζει και η ώρα να χωριστούμε στους πραγματικούς Έλληνες και τους νοσταλγούς της σάπιας Μεταπολίτευσης που ανέδειξε μία διακομματική κάστα ζόμπι που καθημερινά ακόμα μας βασανίζει με την παρουσία της καταβροχθίζοντας Ελλάδα και πουλώντας ξαφνικά παραμύθια πράσινης ανάπτυξης για έναν και μόνο λόγο.


Την αποτροπή κατασκευής και διέλευσης του αγωγού East Med από ελληνική ΑΟΖ με τέλη διέλευσης στο Ελληνικό Κράτος. Κατανοητή η λατρεία των Ελλήνων και Ευρωπαίων στη σύμμαχο Τουρκία και η έγνοια για τη διατήρηση της ισχύος της σε βάρος της Ελλάδας καθώς και η απελπισμένη προσπάθεια τους για είσοδό της στη θαλάσσια διαδρομή ζωής της Ευρώπης αλλά ο κόσμος αλλάζει. Οι γέφυρες Δύσης και Ανατολής γκρεμίζονται και η Κίνα επιστρέφει στην αιώνια καραντίνα της, για το καλό της. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν ότι έχασαν οι νοσταλγοί της αυταρχικής δημοκρατίας και ακόμα χειρότερα της παρασιτικής κοινωνίας των ευρωπαϊκών κονδυλίων και των λαθραίων εισαγωγών τόσο καλύτερα για τους ίδιους. Αν δεν επιθυμούν ισχυρή Ελλάδα γιατί ενδιαφέρονται για την πάρτη τους και την οικογένειά τους αποκλειστικά, ας μας αδειάζουν τη γωνία να έρθουν οι αληθινοί ηγέτες. Δεν μας ενδιαφέρει η Ελλάδα- πλυντήριο.



Οι Έμποροι της Ναυτοσύνης είναι σεβαστοί και απαραίτητοι. Αυτοί όμως που βγάζουν το ψωμί τους βασισμένοι σε αρχές και αξίες και πολύ μόχθο μέσα στους Ωκεανούς και όχι αυτοί που μεταφέρουν τα εμπορεύματα για εύκολο κέρδος, για μαύρη ανάπτυξη. Για να την ξεφορτώνουν σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεις του γιαλού, όπου θα αποκλείεται ο κρατικός έλεγχος ή ακόμα χειρότερα οι κρατικές αρχές θα συνεργάζονται για την προαγωγή τους. Ας ξεχάσουν την Εθνική Άμυνα που ακόμα ελέγχουν μερικώς, σε σημείο που κάποιοι δημόσιοι λειτουργοί ενέκριναν έργα μ'απευθείας ανάθεση για να δικαιολογήσουν χρηματοδοτήσεις και επεκτάσεις με το χρήμα τον φορολογουμένων πολιτών.



Αρκετά με τη μαύρη ευρωπαϊκή ανάπτυξη της κ. Μέρκελ, κ.Μητσοτάκη. Δεν βλέπεται το πολιτικό της τέλος, της διακεκριμένης ομιλήτριας του Πανεπιστημίου Harvard, μαζί με αυτό του κ.Ερντογάν και του Στέμματος που μας βασάνισαν επί δεκαετίες εθνικά; Ξεχάστε το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας και ανεξαρτησίας Νήσων και Αιγιαλών. Αφήστε τους Έλληνες να ζήσουν και να ευημερήσουν εις όφελος της ανθρωπότητας.ksipnistere.com