Μητσοτάκη εξαφανίσου .. «Κέντρα κράτησης μεταναστών» σε όλη την χώρα – Άφησαν μόνο την Θράκη που έχει ήδη μουσουλμάνους (ΒΙΝΤΕΟ)

Με «κάρτα»η είσοδος-έξοδος... Αργότερα μέσα θα βάζει και Έλληνες η παγκόσμια χούντα;
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κυβέρνηση το σχέδιο για την διαχείριση του «μεταναστευτικού», το οποίο αποδεικνύεται δύσκολο και άβολο αγκάθι.


Το σχέδιο προβλέπει την επίταξη περιοχών στα νησιά για την δημιουργία κλειστών δομών, αλλά και μέσω της επιτάχυνσης των διαδικασιών χορήγησης ασύλου και των επιστροφών όσων δεν δικαιούνται άσυλο.

Η δεύτερη φάση του κυβερνητικού σχεδιασμού προβλέπει την δημιουργία κλειστών κέντρων σε περιοχές της ενδοχώρας, εκτός από την Θράκη, καθώς εκεί, υπάρχουν ήδη μουσουλμάνοι, τους οποίους ελέγχει η Τουρκία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν χρειαστεί θα δημιουργηθούν κλειστές δομές στην Κρήτη, δύο πιθανότατα, καθώς και στην Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα. Σε αυτές τις περιοχές, δεν αναμένεται να χρειαστούν επιτάξεις καθώς το ελληνικό δημόσιο διαθέτει αρκετούς χώρους, είτε στρατόπεδα είτε άλλου τύπου εγκαταστάσεις, στις οποίες μπορεί να κατασκευάσει τέτοιες δομές.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, αναφερόμενος στο σχέδιο της κυβέρνησης για κλειστές δομές «μεταναστών» στα νησιά και όχι μόνο, ανέφερε πως τα βράδια δεν θα βγαίνει κανείς από τις κλειστές δομές που θα δημιουργηθούν.

Οι «παράνομοι μετανάστες» θα μπαινοβγαίνουν με κάρτα εισόδου την ημέρα.

Θα καταφέρει η κυβέρνηση να ελέγξει τους παράνομους μετανάστες εντός των κλειστών δομών;

Άραγε αργότερα η όποια παγκόσμια εξουσία θα βάζει και Έλληνες «αντιφρονούντες» μέσα;

Οι πόλεις που θα υποδεχθούν κλειστές δομές στην ενδοχώρα είναι:

Ρέθυμνο

Ηράκλειο

Πύργος,

Μεσσήνη

Σπάρτη

Τρίπολη

Άμφισσα

Αμφιλοχία

Πρέβεζα

Λαμία

Άρτα

Τρίκαλα

Λάρισα

Γιάννενα

Γρεβενά

Φλώρινα

Πιερία