Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: «ΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ» – ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ – ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!

islambaby_2
Βιασμένo μέχρι θανάτου σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή ήταν το 11 μηνών βρέφος, το οποίο μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» χωρίς να αναπνέει και χωρίς να έχει σφυγμό. Το βρέφος κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο 11 μηνών κοριτσάκι έδειξε παρά φύσιν σεξoυαλική
κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου.
Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από ΜΚΟ διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου.
Παράλληλα, προσήχθη και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.
Στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου, όπου ζουν οι δύο οικογένειες, εντοπίστηκαν άλλα τρία παιδιά: το ένα είναι βρέφος 11 μηνών και φέρεται να πρόκειται για το δίδυμο αδερφάκι του αδικοχαμένου κοριτσιού, ενώ τα άλλα δύο παιδιά είναι των συγκατοίκων. Και τα τρία παιδιά φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και θα εξεταστούν από ειδικούς και θα ληφθεί γενετικό υλικό τόσο από εκείνα, όσο και από τους γονείς τους.

Τι κατέθεσε η μητέρα του βρέφους

Όταν χθες μεταφέρθηκε το παιδί στο νοσοκομείο, οι γονείς του είχαν μαζί τους και τον ιατρικό του φάκελο, καθώς πήγαιναν συχνά το κοριτσάκι τους στο Παίδων για εξετάσεις εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην κατάθεσή της ότι επειδή λόγω του προβλήματος που είχε, το παιδί δεν τρεφόταν σωστά, ήταν αναγκασμένη κάποιες φορές να του κάνει κλύσματα.
Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.
To Ισλαμικό κράτος σκοτώνει μωρά που έχουν παραμορφώσεις
Tο Ισλαμικό Κράτος έχει εκδώσει διάταγμα σε όλα τα μέλη που τους έχουν δώσει εντολή να σκοτώσουν οποιοδήποτε μωρό γεννήθηκε με σύνδρομο Down ή συγγενείς παραμορφώσεις, σύμφωνα με το Mosul Eye.
Το Συμβούλιο του Shar’I της Ισλαμικής Κρατικής Λιβυκής ομάδας κυκλοφορεί ένα «Oral Fatwa» ή αποφαίνεται σε ένα σημείο ισλαμικού νόμου που διατάζει κάθε μωρό μεταξύ μιας εβδομάδας και τριών μηνών με οποιαδήποτε προϋπόθεση να δοθεί θάνατος.
Δεν είναι σαφές πότε το ισλαμικό κράτος εξέδωσε αυτές τις οδηγίες ή πόσο καιρό τα μέλη τον ακολουθούν.
Η Mosul Eye, μια ομάδα που εδρεύει στο βόρειο Ιράκ, η οποία σήμερα καταλαμβάνεται από το ισλαμικό κράτος, κατέγραψε 38 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις βρεφών που έχουν θανατωθεί με ασφυξία ή θανατηφόρο ένεση.
Με δεδομένο ότι το μωρό είχε μια εκ γενετής δυσμορφία στο κεφάλι μήπως οι άθλιοι ισλαμιστές γονείς υπάκουσαν τις εντολές του ISIS και δεν είναι απλώς φρικτοί δολοφόνοι, αλλά είχαν και θρησκευτικά κίνητρα;
 makeleio.gr