Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28

Το επομενο βημα ειναι να ξεσηκωθουμε επιτελους με εργα οχι με λογια

Έκοψαν την 13 σύνταξη των αδύνατων με φρικτή ανέχεια, για να την δώσουν στους δολοφόνους τους.

Οι λαθρομετανάστες απολαμβάνουν τα πάντα χωρίς να έχουν προσφέρει στην χώρα μας το παραμικρό , χωρίς ούτε ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ

Για οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία , υπάρχουν πολλοί Έλληνες που έχουν δουλέψει πάνω από είκοσι χρόνια στην χώρα μας , οι οποίοι ούτε σύνταξη μπορούν να έχουν , ούτε ασφαλιστική κάλυψη και σε κάποιες περιπτώσεις διώκονται ποινικά και οδηγούνται στην φυλακη λόγω οφειλών……..Οι λαθρομετανάστες απολαμβάνουν τα πάντα χωρίς να έχουν προσφέρει στην χώρα μας το παραμικρό , χωρίς ούτε ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ από εργασία……

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και παιδί, κείμενο που λέει "Οικογένεια που αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα με 200 ευρώ! Διόσκουροι"

Ο ρατσισμός της Πολιτείας απέναντι στους Έλληνες Πολίτες είναι γεγονός , είναι υπαρκτός και πλέον άδικος για τον Έλληνα Εργαζόμενο – Φορολογούμενο Πολίτη………..Άδικο και Κατακριτέο !!! 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Χωρίς εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς, είσαι λαθρεπιβάτης, χωρίς χαρτιά στην είσοδο σου στη οποιαδήποτε χώρα είσαι λαθροεισβολεας κοινώς παράνομος μετανάστης , τώρα το ότι χάθηκαν τα χαρτιά αλλού αυτά, ας τα φωτογράφιζαν με τα πανάκριβα κινητά τους τηλέφωνα που δεν τα χάνουν αυτά.

Οσο για τους αλληλέγγυους καλά να φορέσουν τη μπουργκα . 

 Όλα αυτά που συμβαίνουν στο σημερινό ανύπαρκτο προτεκτορατο της Μερκελ και του Σορός, των φατριων, καιροσκοπων, βολεμενων, εθνοπροδοτων, ωχ, αδελφιστων….. θυμίζουν προεορτια ΒΥΖΑΝΤΊΟΥ 1453.

Το επόμενο βήμα είναι εξουσία στην θρησκεία μας με το
Έτσι θέλω.. Και αυτό θα γίνει από τους πολιτικούς , εμάς μας έχουν χεσμένους.

 Δεν φταίει ο κόσμος που έρχεται..φταίει το μπουρδελοκράτος  με τους εγκαθετους 300+1 που τους υποδέχεται και τους δέχεται χωρίς να είναι άξιο πρώτα να παρέχει στους πολίτες του τα βασικά.

Πώς τους ασφαλίζουν, αφού κανένας τους δεν έχει χαρτιά? 

Ούτε προσφύγων , ούτε μεταναστών , το όνομα τους είναι λαθρομετανάστες !!!!!

 ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΙΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΙΚΟΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣΜΑΣ ΑΓΟΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΙΟΣ ΑΣ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. 

Εσείς οι 300+1 Προδότες να Τους Δώσετε Της Κόρες σας Στου Μαύρους Να Κάνουν Παιδιά να Πιάσουμε Καλή Ράτσα …..Φτου σας Προδότες.

Έκοψαν την 13 σύνταξη των αδύνατων με φρικτή ανέχεια, για να την δώσουν στους δολοφόνους τους.

Έκοψαν το επίδομα των ετοιμοθάνατων, για να το δώσουν στους εγκάθετους να πάρουν λατοπ και Μερτσέντες.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

http://arxaiaithomi.gr/