Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19

ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ  ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΕΙΧΑΝ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !
Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Ο περιορισμός τής ελεύθερης βούλησης τού Έθνους ισοδυναμεί με την στρατιωτική κατοχή τής χώρας. Τυραννία και ξενοκρατία δεν ταιριάζουν στην πανώρια και ιερή Ελλάδα. Σήμερα σταυρώνεται σαν τον Ιησού Χριστό η Πατρίδα μας από την αντίχριστη παγκοσμιοποίηση. Και είναι απορίας άξιον τι χρειάζεται ακόμη να γίνει για να αφυπνιστούν οι ελληνικές συνειδήσεις. Διότι είναι σίγουρο, όπως ακριβώς είπε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, πως θα γυρέψουν
να μάς πάρουν και τη στάχτη από το τζάκι.

Το κατοχικό καθεστώς προβαίνει καθημερινά στην λοβοτομή των Ελλήνων μέσα από τα δήθεν ενημερωτικά του φερέφωνα. Μιλούν διαρκώς για έναν ψεύτικο ανθρωπισμό υπέρ των λαθροπροσφύγων και λαθρομεταναστών. Αποκρύβουν συστηματικά τις εγκληματικές πράξεις και τις βεβηλώσεις σε βάρος Ελλήνων και εκκλησιών μας. Καλλιεργούν τον εθνοβλαβή διεθνισμό και την απαξίωση των εθνικών μας ιδανικών. Σπέρνουν τον φόβο και λαμβάνουν μέτρα υπέρ τής πολυπολιτισμικότητας. Κι όλα αυτά, ενώ η γεωπολιτική αυλή μας έως την Ανατολική Μεσόγειο βγάζει πολεμικές φλόγες.

Αυτά που μάς συμβαίνουν είναι αδιανόητα για ένα δήθεν ελεύθερο κράτος. Διότι από τής πτώσεως τής Πόλεως ελάχιστες ελεύθερες στιγμές ζήσαμε. Μάς έχουν ζαλίσει τα αυτιά για τις κακές δικτατορίες και τούς κακούς ρατσιστές. Ας μάς εξηγήσουν λοιπόν τώρα τούς λόγους για την προδοσία σε βάρος τής Μακεδονίας μας, τον λαθροεποικισμό και τη συγκυριαρχία με την Τουρκία που επιβάλλει η αστική δημοκρατία το δίχως άλλο. Και τώρα, αυτή η ίδια η αστική δημοκρατία έρχεται με αισχρή και μισελληνική πράξη νομοθετικού περιεχομένου να επιβάλλει την επίταξη ακινήτων και εκτάσεων σε νησιά τού Αιγαίου μας προς το παρόν και να δωροδοκήσει κάποιους δήμους για να αποδεχτούν τούς λαθροεισβολείς. Γιατί αυτός είναι ο προδοτικός χαρακτήρας τού ξενοκίνητου καθεστώτος που υπηρετεί τη σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

Την ίδια στιγμή ο ΟΗΕ, ένας ακόμη μεταπολεμικός οργανισμός που έχει δεσμεύσει εξουσίες και αρμοδιότητες των δήθεν ελεύθερων εθνών χάριν τής «ειρήνης» που επιβάλλεται με πολιτικές ανατροπές στημένες και εξωτερικές στρατιωτικές παρεμβάσεις, λαμβάνει σαφή θέση υπέρ τού λαθροεποικισμού. Κάνει λόγο για τον κίνδυνο εξάπλωσης ασθενειών μέσω πανδημίας και ζητάει την εκκένωση τής Μόριας, όχι όμως με την έξοδο από τη χώρα των λαθροεισβολέων, αλλά με την εξάπλωση αυτών σε όλη την εθνική μας επικράτεια, στην κατεύθυνση τής ενσωμάτωσης και τής αντικατάστασης των Ελλήνων. Διενεργείται δηλαδή μια κατάληψη και κατοχή τής Ελλάδος εν καιρώ ειρήνης από τούς πολιτικούς που έχουν υποθηκεύσει την Πατρίδα μας στην σατανική παγκοσμιοποίηση. Κι αυτό πρέπει να αποτραπεί με κάθε τρόπο.

Οι πολιτικοί τού Ελληνισμού δεν είναι Έλληνες ταγοί. Είναι ψευτορωμιοί εχθροί μας. Σε κάθε γωνιά τής Πατρίδος μας ξηλώνεται η ιστορική μνήμη, προκειμένου να γίνει αποδεκτή ως αναπόφευκτη η σκλαβιά τής Ελληνικής Φυλής από τούς νεοταξίτες. Οι προδότες θέλουν να παγιώσουν την ηττοπάθεια και την αποδοχή τής μικρότητας ενός Έθνους που δεν είναι τάχα ικανό να επιβιώσει και να αναστηθεί με τις δικές του δυνάμεις. Ένα τέτοιο παράδειγμα πληροφορήθηκα που μού ανέβασε το αίμα στο κεφάλι. Άκουσον – Άκουσον, στην Λάρνακα τής Κύπρου να μετονομαστεί μια οδός σε Ινσταμπούλ. Σε έναν Αληθινό Έλληνα σηκώνεται η τρίχα τής κεφαλής του και αντιδρά άμεσα. Αυτό κάνει ο Πατριώτης και Εθνικιστής Έλλην.

Την ίδια στιγμή, οι φλόγες ενός επικείμενου γενικού πολέμου σηκώνονται στην γεωπολιτική μας αυλή ολοένα και πιο ψηλά. Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν ξεκάθαρα την Τουρκία στον πόλεμο τής Συρίας, τασσόμενες ενάντια στη Ρωσία και τη Συρία. Τα Στενά τού Βοσπόρου, το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος αποτελούν κομβικά περάσματα για την παγκόσμια εξουσία. Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θέλουν το σβήσιμο των εθνών. Απέστειλαν μάλιστα αμερικανό απεσταλμένο στην Άγκυρα για τον συντονισμό των απαντητικών βημάτων. Τούτο σημαίνει ότι τα ελεύθερα και τα χριστιανικά έθνη πρέπει να συμμαχήσουν για να αποτρέψουν την λαίλαπα. Και η Ελλάς πρέπει να πρωταγωνιστήσει με το να ανακτήσει την εθνική της κυριαρχία με τάση ενδυνάμωσης, μακριά από πάσα εχθρική συγκυριαρχία.

Πρέπει να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας σε όλα τα επίπεδα. Στην κοινωνία, στην παιδεία, στην οικονομία, στα εθνικά μας ζητήματα. Να πετάξουμε έξω τα ξένα σώματα που μάς έχουν χώσει στα πλευρά τής Φυλής μας ως καρφιά. Διότι η οικονομία μας παράλληλα, έχοντας χάσει κάθε εθνικό χαρακτηριστικό, οδηγείται με σχέδιο στην πτώχευση σε όλους τούς τομείς. Η δε πολιτειακή ανωμαλία, με την Τουρκία να στηρίζει τούς ισλαμιστές που μάς στέλνει, πρέπει να υπολογιστεί.

Η Ελλάς πρέπει να γίνει ξανά και ολοκληρωτικά ελληνική, δίχως πολιτικούς διχασμούς και κομματικά παιχνίδια. Οι ευαισθησίες αφορούν τον Ελληνισμό και όχι την άθλια παγκοσμιοποίηση. Η Ελλάς επιπλέον ανήκει στα πιστά παιδιά της που την αγαπούν και όχι στους απάτριδες διεθνιστές πάσης ιδεοληψίας που δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Οι γειτονιές μας, η γη μας, οι πλουτοπαραγωγικοί μας πόροι, η γεωπολιτική μας αυλή, μάς ανήκουν ολοκληρωτικά και αποκλειστικά.

Νόμιμη πολιτική διοίκηση είναι μονάχα αυτή που εκπονεί και εφαρμόζει ελληνικό σχέδιο ανάπτυξης για την υπηρέτηση εθνικού στρατηγικού σκοπού. Και στις συμμαχικές της σχέσεις η Ελλάς οφείλει να εφαρμόσει την χριστιανική της φυσιογνωμία και την ελεύθερη φύση της για το τράνεμα Κράτους και Ελληνικής Φυλής. Ελληνοορθοδοξία και Μεγάλη Ελλάς βαδίζουν παντού μαζί. Με την Ευλογία τού Θεού και τις προσευχές Αγίων και Ηρώων υπέρ ημών. Και με τον πόθο στις καρδιές μας να μάς οδηγεί στη Νίκη.
http://www.ksipnistere.com