Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12

ΓΕΡΜΑΝΟ – ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ….ΧΘΕΣ….ΣΗΜΕΡΑ…..ΑΥΡΙΟ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ
Λαοί αδελφικοί, με βίο παράλληλο και διαφορετικό. Λύκοι με προβιές αμνών. Άφησαν τα αρκουδοτόμαρα και τα λυκοτόμαρα και φόρεσαν γραβάτα… Γιατί άραγε τόσο πολύ συμπλέουν στην αγριότητα και την βαρβαρότητα, ένας Ευρωπαικός λαός, όπως είναι οι Γερμανοί και ένας Μογγολικός Ασιατικός λαός που είναι οι Τούρκοι.

Η αρχαιολογική σκαπάνη και ο καθηγητής Εθνολογίας και Ιστορίας του πολιτισμού Hans Peter Durr(Χάνς Πέτερ Ντύρ) τον Απρίλιο του 2008 ανακοίνωσε τα εξής εκπληκτικά στοιχεία…<<Την Γερμανία μπορούμε να την διαιρέσουμε σε δύο λαούς, παρ΄ότι είναι κράμα πολλών φυλών. Από την μία πλευρά είναι οι καλοί και ευγενικοί. Είναι οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών .Έχουν γεννήσει ένα Μπετόβεν, ένα Στράους, ένα Βάγνερ, ένα Φρόιντ ,ένα Νίτσε. Έχουν πάρει βραβείο Νόμπελ στη φυσική, την Χημεία , την λογοτεχνία, την ιατρική.
Και από την άλλη πλευρά οι βάρβαροι, οι απολίτιστοι,οι κτηνοβάτες. Ήδη είναι δηλωμένοι 150.000 Γερμανοί που κτηνοβατούνται με τα ζώα και λέγουν ότι κάνουν την κτηνοβασία με τη σύμφωνη γνώμη των ζώων. Έτσι βλέπουμε από τη μια πλευρά απολίτιστους και άγριους και από την άλλη άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού. Μήπως όμως σε αυτούς τους πολιτισμένους Γερμανούς και γενικά στους Βόρειους λαούς, κυκλοφορεί και Ελληνικό αίμα.
Το 1300 π.χ. οι Μινωίτες Κρήτες ήταν εκείνοι που πάτησαν το πόδι τους στο Νόρτ Φρίσλαντ της μετέπειτα Γερμανίας. Έτσι ονομασίες όπως Βιέννη από το Βιάννου της Κρήτηςη Βρέμη από τους κατοίκους του Βρεμίου της Ημαθίας, η Αλεμανία από τους Αλαμανούς της Σπερχειάδας κ.τ.λ.>> Για την πολυφυλετική Γερμανία μας δίνει πολλά στοιχεία ο λαογράφος Γεώργιος Λεκάκης, όπως και ο ιστορικός του Βυζαντίου Προκόπιος (500-570) μ.χ. << Στη πολυφυλετική Γερμανία καταγράφονται δύο φυλές. Οι Βάνδαλοι και οι Έρουλοι. Οι Βάνδαλοι από το 455 μ.χ. έδωσαν στην παγκόσμια κοινότητα την έννοια Βανδαλισμός. Επιτέθησαν στην Ρώμη και αφού τη λεηλάτησαν, κατέστρεψαν κάθε πολιτιστικό στοιχείο αγάλματα, έργα τέχνης κ.λ.π.σφάζοντας παράλληλα τους κατοίκους της.
Οι Έρουλοι λειτουργούσαν σαν μοναχικό τάγμα.Για να εξευμενίσουν τους θεούς τους , έκαμαν και ανθρωποθυσίεςΤο 267 μ.χ. έκαμαν επιδρομή στην Ελλάδα και κατέστρεψαν, λεηλάτησαν και έκαψαν ολόκληρη τη χώρα. Πολλά έργα τέχνης και ναοί κατεστράφησαν τότε όπως το Πάνθεον κ.λ.π. Δεν άφησαν ποτέ και πουθενά στοιχεία πολιτισμού>>. Στο κεφάλαιο (η εξωτερική Ελλάς) από το βιβλίο του Μιχαήλ Ροδά, Δ/ντή της Ύπατης Αρμοστίας της Σμύρνης <<Πως η Γερμανία κατέστρεψε τον Ελληνισμό της Τουρκίας>>γράφει…Ο Ελληνισμός μέχρι το 1900 δεν συναντά κανένα εμπόδιο ως αναφορά την εμπορική πρόοδο. Ο Τούρκος αρκείται στην εργασία των αγρών.Ο υπάλληλος έχει εξασφαλίσει την ζωή του με το μπαξίσι και ο μπέης απολαμβάνει το τακτικό εισόδημα των τσιφλικιών του. Γενικά ο Έλλην της Τουρκίας δια μέσου των αιώνων της Τουρκοκρατίας συναλλάσσεται αρμονικότατα με τις μεγάλες αγορές της Αγγλίας και της Γαλλίας και προμηθεύει αυτές με πρώτες ύλες και τρόφημα.
Ουδέποτε ακούσθηκε παράπονο εκ μέρους των Άγγλων ή των Γάλλων σχετικά με την επικράτηση του Ελληνικού στοιχείου, ως αναφορά τις εμπορικές συναλλαγές. Όλα αυτά μέχρι το 1900, έως ότου εμφανίστηκε ο Γερμανός στην Ανατολή. Ένας δεινός συναγωνιστής, ακατάβλητος, εφοδιασμένος με όλα τα μέσα του πολέμου, προγραμματιστής και ικανός για ένα έντιμο ή μη εμπορικό πόλεμο. Αντί πάσης θυσίας προχώρησε με την εντολή της εξοντώσεως και με τη σημαία της επικρατήσεως στην Τουρκία κάθε εμπορικής κίνησης, συντρίβοντας και εξαφανίζοντας, όλα εκείνα τα στοιχεία και τους λαούς που στέκονταν εμπόδιο στην εμπορική και κοινωνική επικράτηση των Γερμανών. Έτσι από το ένα μέρος ο ίδιος ο Αυτοκράτορας της Γερμανίας γίνεται εμπορικός παραγγελιοδόχος και από το άλλο μέρος ο σουλτάνος Αβδούλ Χαμίτ έχυνε ποταμούς αίματος χριστιανών σε μία αδελφική αιμοβόρα φιλία , μεταβάλλοντας σε ένα απέραντο νεκροταφείο την Θράκη και την Μ. Ασία, εκμεταλλευόμενοι την ικανότητα για εμπόριο και πολιτισμό των Ελλήνων.
Ουσιαστικά η διείσδυση της Γερμανίας στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω της Τουρκίας ξεκινά το 1867 με την επίσκεψη του <<Κάιζερ>> στην Κωνσταντινούπολη και την ίδρυση της Γερμανικής σχολής διδασκαλίας της Γερμανικής γλώσσας. Το πρώτο μεγάλο deal αρχίζει με την κατασκευή των σιδηροδρόμων και τα εκατοντάδες παράσημα που μοιράζει ο Κάιζερ στον (φίλο) και (αδελφό) σουλτάνο με την ευχή.<<Η Τουρκία θα ζήσει δια της Γερμανίας>>.Οι Γερμανοί έχουν βάλλει στόχο να μπουν οπωσδήποτε στο τραπεζικό σύστημα της περιοχής και κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις…Το 1904 φτάνει στην Ελλάδα εκπρόσωπος της Εθνικής τράπεζας της Γερμανίας και μαζί με τον αντίστοιχο Έλληνα διοικητή Στέφανο Στρέιτ ιδρύουν από κοινού την τράπεζα της Ανατολής, με Ελληνική πλειοψηφία . Η τράπεζα λόγω και του Ελληνικού στοιχείου όσον αναφορά το εμπόριο γνώρισε πρωτοφανή ανάπτυξη και οδήγησε σε αύξηση του με-τοχικού κεφαλαίου. Εκεί οι Γερμανοί βρήκαν την ευκαιρία, αθέτησαν την αρχική συμφωνία και πήραν την πλειοψηφία. Ο μεγάλος Κάιζερ ήλεγχε ήδη το τραπεζικό σύστημα της Αιγύπτου και όλης της Τουρκίας, ιδρύοντας 200 υποκαταστήματα προσφέροντας άφθονο χρήμα για επενδύσεις στην Τουρκία. Έτσι με χρήματα και των Ελλήνων ειδικά της Μ. Ασίας ιδρύθηκε η περίφημη Deutsche Bank (Nτόιτς Μπανκ). Άρχισε να γίνεται μποικοτάζ στα ελληνικά προιόντα και στο εμπόριο που γνώριζε άνθιση. Από εδώ και κάτω ξεκινάει και επίσημα η γενοκτονία των Ελλήνων στα ιερά χώματα της Ιωνίας.
1.- Αναίσχυντη λεηλασία και οικτρός διωγμός των Ελλήνων από τους Οθωμανούς, 3800 κατοίκων από την τότε Θεσσαλονίκη στον Πειραιά, 300.000 κάτοικοι εκδιωγμένοι από τα παράλια της Ιωνίας, βρίσκουν καταφύγιο στο νησιά του Αν. Αιγαίου, ή φεύγουν στο εξωτερικό.
Πολλοί Έλληνες χριστιανοί εξισλαμίζονται και μεταφέρονται στα χαρέμια του Ικονίου και σε άλλες πόλεις της Μ. Ασίας. Έτσι ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο διωγμού των Ελλήνων, μέσω του Γερμανού εμπνευστή Λίμαν Φον Σάντερς.
2.- Θα αναρωτηθεί κανείς, μα πως τα κατάφεραν αυτά οι Γερμανοί. Είναι πολύ απλό. Μπού- κωσαν τους τούρκους ηγήτορες της τότε εξουσιαστικής ελίτ με χρυσό. Μίζες τότε, μίζες και σήμερα, βίλες τότε και δωράκια στην Προποντίδα, βιλάρες και σήμερα που φθάνουν μέχρι τον Μαρμαρά. Και συνεχίζει ο Μιχαήλ Ροδάς με γλαφυρό τρόπο<<Ο Γερμανισμός τους παρέχει όλα τα μέσα, αφού η Πανισλαμική πολιτική είναι γνήσιο τέκνο της Παγγερμανικής>>. Όλα γίνονταν χωρίς θόρυβο, κρυ-φά ,με πρόγραμμα, με σύστημα και αφάνταστη υπομονή, διαχρονικά χαρακτηριστικά της Ανθελλη-νικής πολιτικής των Γερμανών τότε και σήμερα. Έτσι έχουμε από το ένα μέρος οι νεότουρκοι να σφάζουν και να ληστεύουν τα σπίτια,τα χωριά και τις μικροκωμοπόλεις των Ελλήνων και την ίδια εποχή μέσω του τρόμου και του πανικού οι Γερμανοί να αρπάζουν της περιουσίες τους, χρησιμο- ποιώντας αφειδώς τα κεφάλαια της Deutsche Bank. Υπό την απειλή της ζωής τους οι Έλ ληνες πωλούσαν όσο-όσο τα εμπορικά τους καταστήματα και αναχωρούσαν για άλλους τόπους διαμονής για να γλυτώσουν από τους Νεότουρκους. Έτσι σε πολλές πόλεις οι επιγραφές καταστημάτων με ονόματα, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης κ.λ.π. αντικαθίστανται με επιγραφές Ερ ρίκος Φριτς, Κάρολος Φρανκλάιν κ.λ.π. Έτσι συμπληρώθηκε το δεύτερο στάδιο διωγμού των Μικρασιατών.
3.- Η κορύφωση του διωγμού των επί 3.000 χρόνων κατοίκων Ελλήνων και άλλων λαών,από την Μ. Ασία θα έλθει τον Αύγουστο του 1922 στη Σμύρνη και τα παράλια της Ιωνίας και πώς ένα όνειρο, έγινε εφιάλτης και καταστροφή.
Η Διδώ Σωτηρίου μέσα από το βιβλίο της <<τα Ματωμένα χώματα>> μας δίνει με γλαφυρό τρόπο την απάνθρωπη συμπεριφορά των συμμάχων μας σήμερα Τούρκων και των υπολοίπων συμμάχων μας Ευρωπαίων και Αμερικανών.<<…..Οι πανικόβλητοι Μικρασιάτες συγκεντρώθηκαν στην παραλία της Σμύρνης και των άλλων παράλιων πόλεων για να αποφύγουν τους εγκληματίες Τσέτες του Μπεχλιβάν και του Νουρεντίν.
Η θάλασσα δεν είναι πια εμπόδιο. Χιλιάδες πέφτουνε και πνίγονται. Τα κορμιά σκεπάζουν τα νερά σαν νάναι μόλος,άνετα πατούσε άνθρωπος πάνω στα πτώματα που επέπλεαν………..νέοι ,γέροι,γυναίκες ποδοπατιούνται, ξεψυχούνε ……τους τρελαίνουν οι χαντζάρες, οι ξιφολόγχες, οι σφαίρες των Τσέτηδων…Φωνάζουν Βουρ κεραταλάρ (Χτυπάτε τους κερατάδες)…………………το βράδυ νεκρική σιγή….. Η μυρωδιά του καμένου ξύλου και της σάρκας είναι διάχυτη παντού… Οι 300.000 συγκεντρωμένοι στην προκυμαία άνθρωποι ,εξουθενωμένοι φοβισμένοι κρατούσαν την αναπνοή τους… ΟΙ Τσέτες σπάζουνε, πλιατσικολογούνε σπίτια και μαγαζιά….ανοίγουν τους τάφους, βρίσκουν τους εκεί κριμένους και τους εκτελούν,( μια κόλαση του Δάντη)….όπου βρούνε ζωντανούς αποκομμένους από το πλήθος, τους τραβούνε έξω και τους βασανίζουνε…Ο επίσκοπος Σμύρνης Χρυσόστομος κατακρεουργείται μετά από μαρτύρια που ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει…………. Σταυρώνουν παπάδες στις εκκλησίες, ξαπλώνουν μισοπεθαμένα αγόρια και κορίτσια πάνω τις Άγιες Τράπεζες και τα ατιμάζουνε. Κάποια μάνα ούρλιαζε τραβώντας από το στεγνό της στήθος το νεκρό μωρό της που κουβαλούσε μέρες τώρα, στο ταξίδι του θανάτου………………………………Είχε χάσει τα μυαλά της………Ύστερα πάλι σιγή….Αίμα …θάνατος….αγωνία…ουρλιαχτά…παρακλήσεις……………………………. Τίποτε από όλα αυτά δεν μετέφερε ο αέρας στα( συμμαχικά ) πλοία που περίμεναν αδιάφορα στο κέντρο του λιμανιού. Και ένας κανονιοβολισμός ήταν αρκετός για να φοβίσει αυτά τα αιμοβόρα κτήνη….τους Τσέτες.
Αντίθετα οι σύμμαχοί μας της Αντάντ , οι μεν Γάλλοι στα Μουδανιά έριχναν καυτό νερό σε όσους προσπάθησαν να ανέβουν στα πολεμικά πλοία και οι Άγγλοι απέκοπτον τας χείρας και εύθραυον τας κεφαλάς των δυστυχών εκείνων Ελλήνων, που νόμισαν ότι μπορούσαν να αποφύγουν την Τούρκικη μαχαίρα ευρίσκοντας φιλοξενία στα συμμαχικά πλοία……………………..Έτσι η Σμύρνη και ο Ελληνισμός της Ιωνίας πέθαινε αργά , αφημένος στην μοίρα του… για πάντα( και στην ανομολόγητη χαρακτηριστική έκφραση) με την λέξη <<συνωστισμός της βουλευτού κας Ρεπούση>>.
4.- Και βέβαια οι Γερμανοί συνέχισαν να μας προκαλούν τόσο στο 1ο Παγκόσμιο πόλεμο και ειδικά στον 2ο από το Απρίλιο του 1941 μέχρι τον Οκτώβριο του 1944. Μας άφησαν τουλάχιστον 400.000 νεκρούς στις πολεμικές επιχειρήσεις και στην πείνα κατά την κατοχή. Πολλές πόλεις μας κατεστράφησαν και πολλές Ελληνίδες μανάδες έθαψαν και έκλαψαν τα παιδιά τους. Όλες οι υποδομές της χώρας μας , λιμάνια ,γέφυρες, σιδηρόδρομοι,ισοπεδόθηκαν. Χιλιάδες έργα τέχνης και αγάλματα εκλάπησαν,όπως και οι χρυσός από την Τράπεζα της Ελλάδος. Σε 350 δις ευρώ υπολογίζεται το χρέος της Γερμανίας στη χώρα μας, για τις πολεμικές αποζημιώσεις και είναι απαιτητό. Και μπορεί να εισπραχθεί με τιτλοποίηση του χρέους και εισαγωγή στο χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης ,αρκεί να υπάρχει επιμονή και πολιτική βούληση.
5.- Συνεχίζοντας η Γερμανία την πολιτική,<< Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ>> με τις πινακίδες στην Γερμανία να αναγράφουν << Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΜΙΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ>> και με το δεδομένο ότι οι σύμμαχοι την απάλλαξαν από τα χρέη και τις πολεμικές αποζημιώσεις, κατόρθωσε να γίνει μια ισχυρή οικονομική υπερδύναμη και να φτιάξει δια της οικονομικής υπεροχής την(Γερμανία της Ευ-ρώπης) και την επιβολή του 4ου οικονομικού Ράιχ.
Μόνο από τα δικά μας ομόλογα που μας δάνεισε το καιρό των άδικων μνημονίων και μας επέβαλε ο διεθνής Σιωνισμός και η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων σε συνεργασία με τους δικούς μας πολιτικούς ταγούς (εφιάλτες), κέρδισε 70 δις ευρώ. Ήδη μας χρωστάει 600.000.000 ευρώ από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ως μεγαλομέτοχος από εισπραχθέντες φόρους και Φ.Π.Α. που δεν έχει αποδώσει στο Ελληνικό Δημόσιο.Με δική της ευθύνη μας επέβαλε απάνθρωπα μνημόνια στον Ελληνικό λαό , με αποτέλεσμα την κατακόρυφη άνοδο της ανεργίας στο 30% το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων, των 10.000 αυτοκτονιών, την μετανάστευση 600.000 νέων μας πολύ καλών επιστημόνων και γενικά τον έλεγχο και την καταστροφή της οικονομίας μας.
6ο .- Έτσι μετά την προγραφή του Ελληνισμού που δηλώθηκε το 1908 και καλλιεργήθηκε επί σειρά ετών ως <<ΝΕΟΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ>>μεταξύ αυτών των δύο φίλων και άσπονδων (εχθρών μας), έρχονται πάλι οι Γερμανοί και συνεχίζουν να μας ναρκοθετούν και σήμερα στις διεθνείς σχέσεις μας, ορεγόμενοι τη φορά αυτή τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο που έχει βρεθεί στην επικράτειά μας, την ΑΟΖ που μας ανήκει με διεθνείς συνθήκες, συνάπτοντας λυκοφιλίες συμφερόντων με τους προαιώνιους εχθρούς μας Τούρκους, καταργώντας όλα τα προσχήματα και την αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των χωρών της Ευρ. Ένωσης.
7ο.- Τώρα μάλιστα τα τελευταία ειδικά πέντε χρόνια βλέπουμε να επιστρέφουν πάλι οι Αγαρηνοί (Μουσουλμάνοι) στον ευλογημένο αυτό τόπο, για τον οποίο τόσο ποτάμια αίματος έχυσαν οι πρόγονοί μας. Επιστρέφουν με την ανοχή των οσφυοκαμπτών κυβερνώντων(ειδικά των πρώην), οι οποίοι αντάλλαξαν θέσεις εξουσίας με τον περιβόητο μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμικό συνονθύλευμα κράτος. Η εθνική ομοιογένεια και η Ορθόδοξη πίστη δοκιμάζονται. Μεθοδευμένα και κατασκευασμένα σε μυστικές μιαρές σατανικές λέσχες σχίσματα και διαιρέσεις προωθούνται και εφαρμόζονται από αυτούς που υποσχέθηκαν με όρκους πως θα κρατούν Θερμοπύλες……Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο έλεγχος της όλης κατάστασης έχει χαθεί. Και ο λαός τι κάνει……Αποχαυνωμένος παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, ανήμπορος να αντιδράσει. Έχει υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου και δεν καταλαβαίνει ότι είναι θύμα μιάς πολύχρονης καλοσχεδιασμένης προπαγάνδας που συνοδεύει την απόφαση μουσουλμανοποίησης της Ελλάδος που ελήφθη το 1985 σε κλειστή ισλαμική συνδιάσκεψη στο Χαρτούμ. Ο Ελληνικός λαός νιώθει και πάλι προδομένος. Οι Αγαρηνοί αποκτούν συνεχώς δικαιώματα και ήλθαν για να μείνουν. Σε λίγο θα κοπούν και τα Ευρωπαικά κονδύλια και θα κληθούν να κάνουν πράξη τον σκοπό για τον οποίο μετακινήθηκαν στη χώρα μας.
8ο.- Και η εκκλησία , οι θρησκευτικοί μας ταγοί τι κάνουν. Δεν ενημερώνει ,δεν προετοιμάζει, δεν αφυπνίζει τον λαό ως οφείλει…..Ο οικουμενισμός και το σχίσμα εφαρμόζεται πλέον στη πράξη.. Εναγκαλίζονται όπως οι Φαρισαίοι με τους άρχοντες και την εξουσία και απολαμβάνουν τα εφήμερα καλούδια, τα τραπεζώματα και την κοσμική πολυτέλεια… Η υποκρισία τους πλέον δεν έχει όρια…… Αγαπητοί και σεβαστοί άγιοι έλεος…………………………………………………………………………………………………….
Φεβρουάριος 2020
Με εκτίμηση ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ
https://aggaleto.blogspot.com/2020/02/blog-po