Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14

ΝΔ: Νηνεμία πριν την καταιγίδα ή “η σιωπή των αμνών”;

ΝΔ: Νηνεμία πριν την καταιγίδα ή “η σιωπή των αμνών”;
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει πλήρους προστασίας από τους πάντες. Ύμνοι γι’ αυτόν από τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και πάσης φύσεως ΜΜΕ! Ακόμη και η “τροχιοδεικτική βολή” από το in.gr για τις σχέσεις του με τον Χριστοφοράκο θάφτηκε και θάφτηκε όχι μόνο απλά από όλους αλλά και από το συγκρότημα του in.gr…

Απόλυτη προστασία και από τον ξένο παράγοντα, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο, που θα κάνει ό,τι θέλουν, όπως άλλωστε έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τα προβλήματα τα εσωκομματικά, φαίνεται πως δεν είναι δυνατόν στην παρούσα πολιτική συγκυρία να τον κλονίσουν.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτιάχνει το δικό του κατεστημένο στην Νέα Δημοκρατία με ορφανά του Σημίτη, “εκσυγχρονιστές”, πρώην(;) κομουνιστές και φυσικά φίλους της οικογένειας.
Η μεγάλη κρίση, που θα ερχότανε μετά τον παραμερισμό του Σαμαρά, που ήθελα να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν έγινε ποτέ. Από την άλλη πλευρά, έχει στο pay roll σεσημασμένους ρουφιάνους, οι οποίοι παριστάνουν τους ακροδεξιούς και τους υπερπατριώτες και οι οποίοι όποιον τολμά να του κάνει κριτική, τον λιντσάρουν κυριολεκτικά συκοφαντώντας τον.
Εκτός απροόπτου, όλα δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ηγετική ομάδα της Ν.Δ., παρ’ όλες τις γκρίνιες, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει στο άμεσο μέλλον εσωκομματικά προβλήματα. Αυτό που μένει να αποδείξει ο χρόνος είναι εάν πρόκειται για νηνεμία πριν την καταιγίδα ή κυριολεκτικά για μία “σιωπή των αμνών”, η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι όντας κυρίαρχος στο πολιτικό παιχνίδι με την εύνοια της χούντας των ΜΜΕ και του ξένου παράγοντα, κανείς δεν θέλει να ρισκάρει την θέση του στο “μαντρί”…
Υ.Γ.: Εντύπωση προκαλεί η μούγγα, η απόλυτη σιωπή κάποιων μελών της κυβερνήσεως, που έκαναν πολιτική καριέρα, πουλώντας πατριωτισμό και δεν λένε λέξη ούτε για την συμφωνία των Πρεσπών, ούτε για το Αιγαίο, ούτε για την παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας.

 xrisiavgi.com