Τρίτη, Φεβρουαρίου 4

Άνω Γλυφάδα: Σκηνές «άγριας δύσης» στη ληστεία στο μίνι μάρκετ – «Έβαλαν το πιστόλι στην κοιλιά της υπαλλήλου, τους κυνήγησαν οι πελάτες»

4966692-1
Σκηνές «άγριας δύσης» εκτυλίχθηκαν μεταξύ ληστών και κατοίκων στην Άνω Γλυφάδα, διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στην συμβολή των οδών Βοσπόρου και Ελευθέρου Ανθρώπου λίγα λεπτά μετά την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ της περιοχής.


Οι ληστές στην Άνω Γλυφάδα προκειμένου να ξεφύγουν από τους θαρραλέους κατοίκους που έτρεξαν ξοπίσω τους ξεκίνησαν να πυροβολούν στον αέρα, με σκοπό να τους φοβερίσουν.
“Της έβαλε το όπλο στην κοιλιά”
Ένας από τους ιδιοκτήτες του μίνι μάρκετ όλα συνέβησαν γύρω στις 21:30 όταν μέσα στο κατάστημα εκτός από την ανιψιά του βρίσκονταν και πελάτες.
“Εκείνη την ώρα στο μαγαζί ήταν τρία άτομα πελάτες και η ανιψιά μου, καθώς είναι οικογενειακή η επιχείρηση. Ήταν γύρω στις 21:30 όταν ξαφνικά μπήκαν μέσα δυο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με full face μάσκες. Ο ένας οπλοφορούσε μάλιστα, ενώ μιλούσαν ελληνικά. Αυτός με το όπλο πλησίασε την κοπέλα της έβαλε το όπλο στην κοιλιά και της είπε “δώσε τα λεφτά, άνοιξε το συρτάρι του ταμείου” τότε εκείνη τους απάντησε “Πάρτε ό,τι θέλετε μη με πειράξετε”.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη υπολογίζεται πως μέσα στο ταμείο εκείνη την ώρα υπήρχαν 400ευρώ.
“Τους κυνηγούσαν και πυροβόλησαν”
“Άνοιξαν το ταμείο πήραν της χρήματα που υπολογίζονται γύρω στα 400ευρώ, πήραν και δυο κούτες τσιγάρα και έφυγαν. Μόλις βγήκαν έξω, τα άτομα που ήταν μέσα φώναξαν ληστεία, με αποτέλεσμα κάποια άτομα που ήταν έξω εκείνη την ώρα να τους κυνηγήσουν. Έτρεχαν όλοι μαζί και για να τους φοβερίσουν αυτός που κρατούσε το όπλο πυροβόλησε, μετά μπήκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και έφυγαν”.
Από το συμβάν η κοπέλα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. “Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη με αυτό που συνέβη. Μας έχουν κλέψει άλλε τρεις φορές, αλλά πάντα βράδυ που έσπαγαν την τζαμαρία και έμπαιναν μέσα. Δεν έχουμε κάμερες”.


 makeleio.gr