Γαρμπή-Σχοινάς: Αυτοί είναι οι τέσσερις κακοποιοί που τους έκλεψαν. Προφίλ

garmpi-sxoinas
Ποια τα προφίλ των κακοποιών που λήστεψαν το σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά;
Η Αστυνομία έχει πάρει το καταγραφικό και τα στελέχη της προσπαθούν να δουν κάποιο χαρακτηριστικό που θα τους “δώσει” φώς στις έρευνες.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η αστυνομία εκτιμά ότι οι τέσσερις ληστές που επιτέθηκαν στην Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά είναι επαγγελματίες.
Και αυτό γιατί ότι μόνο φρόντισαν με κουκούλες να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, αλλά φαίνεται να γνώριζαν πως υπήρχαν κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του ζευγαριού και πήραν το καταγραφικό ώστε να μην έχει εικόνα τους η αστυνομία!
Οι τέσσερις επαγγελματίες ληστές ήξεραν πως η Καίτη Γαρμπή εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο και είχαν αποφασίσει να της στήσουν καρτέρι, να την αιφνιδιάσουν και απειλώντας την, να την αναγκάσουν να τους ανοίξει για να μπουν στο σπίτι.
Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για το καρτέρι στη γνωστή τραγουδίστρια, είναι δυο: είτε οι δράστες περίμεναν την Καίτη Γαρμπή να επιστρέψει κρυμμένοι μέσα σε αυτοκίνητο, σε ένα παρκάκι που βρίσκεται στο σπίτι είτε την περίμεναν σε κάποιο σημείο της διαδρομής που ακολουθεί κι από εκεί την ακολούθησαν!