Εποικισμός, Αφοπλισμός, Μίζες, Μη εξάσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων


ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΑΔΑΝΕ
Εχω γράψει  πολλές φορές πως η αγορά των Βιλαρά για 1 δις ευρώ τη μία κρύβει μεγάλες μίζες και ο λόγος είναι πως ένα ολόκληρο αεροπλανοφόρο της Ιαπωνίας στοιχίζει 1 δις ευρώ. Συνεπως δεν πρέπει να εκπλήσσεσθε αν η Αίγυπτος αγοράζει δύο FREMM απο την Ιταλία για 500 εκ. ευρώ. Απλά απεδείχθη πως αυτό  που έγραψα δεν ήταν ατυχής άποψη.
Στα δεδομένα είναι πως έχουμε

  1. επι χρόνια αφοπλισμό, διάλυση και αποδιοργάνωση των ΕΔ
  2. μή εξάσκηση των κυρίαρχων και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων (οριοθετήσεις δεν υπάρχουν εν γνώσει του λαού ούτε για τα χωρικά ύδατα, όχι μονο για ΑΟΖ, για υφαλοκρηπίδα και για συνορεύουσα ζώνη). Δεν έχουν ορισθεί ούτε καν οι γραμμές βάσεις (απο αυτές ορίζονται όλα τα υπόλοιπα όρια).
  3. επι χρόνια εποικισμό, φτάσαμε να έχουμε εποίκους μια κωμόπολη τον μήνα και αυτοί που ψηφίζετε μιλάνε για φράχτες στο Αιγαίο και άλλες πίπες.
Πιστεύω πως σιγά - σιγά θα μαθευτει η αλήθεια απο εκείνους που βλέπουν ήδη πως οι σφαίρες δεν έχουν όνομα και μπορεί ανα πάσα στιγμή να τους χτυπήσουν., γιατί τους κάτω θα χτυπήσουν πρώτα, τους κάτω…
Αν παρατηρήσει κανείς το τί συμβαίνει στην Ελλάδα και τη Συρία και θυμηθεί τους θανάτους απο τρομοκρατικές ομάδες και μεταγγίσεις τρομοκρατών στη Μεσόγειο, θα βγάλει πολλά συμπεράσματα για το ποιοί έδρασαν πίσω τους και πώς οι ίδιοι δρούν τώρα στην Ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου ο Μητσοτάκης πρέπει να επιτρέψει οι Ελληνες να οπλοφορούν, πριν γίνει κάτι και γίνουν σφαγές σε νησιά και σε πόλεις. Δεν είναι κακό πρότυπο η Ελλάδα να μοιάσει στο Ισραήλ.
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. OΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.
 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/02/blog-post_2.html

Σχόλια

  1. Εχουν προβλέψει και τον Εμφύλιο Πόλεμο και ανα πάσα στιγμή θα το εκτελέσουν το σχέδιο.Σε τέτοια περίπτωση έχουν προετοιμάσει τον Ελληνικό Στρατό για τον "Εσωτερικό Εχθρό"Με ειδική εκπαίδευση και ειδικά επιτελικά σχέδια.Υπάρχουν στην πατρίδα μας,ηδη,μεγάλες πολυεθνικές δυνάμεις ειδικά για αυτό τον σκόπο.Και διάφορες στρατιωτικές βάσεις του Κυρίαρχου.
    Απάντηση
  2. Και ο στρατός της μίζας, των εξοπλιστικών, του Άκη, του Γιάννου, του Καμμένου μια από τα ίδια...Ξένα συμφέροντα!! Δεν μου βγαίνει από το μυαλό, ότι η συμμορία που μας έχωσε στα μνημόνια και μας διέλυσε της ζωές, θέλει τελικά φασαρίες με αφορμή του λάθρο! Πιστεύω, ότι με την βοήθεια της Γερμανίας ( τρομακτικά οικονομικά προβλήματα με την Deutsche Βank) έχουν αποφασίσει να φέρουν τους ακραίους Ισλαμιστές για τρόμο!! Μια κατάρρευση της Deutsche Βank, θα είναι ντόμινος καταστροφής σε όλη την Ευρώπη! Άρα? Που θα βρουν λεφτά τα δικά μας τα λαμόγια για συντάξεις και μισθούς?? Τι θα γίνει την επόμενη μέρα στην Ελλάδα? Δηλαδή έχει πολύ βάθος αυτός ο εποικισμός! Αυτή η βιασύνη τους να αλλάξει τάχα μου η Ελλάδα και να γίνει πολυπολιτισμική, κάπου σε προβληματίζει...
    Απάντηση