Η Έμα Στόουν στην Ελλάδα: Οι πρώτες φωτογραφίες

emma

Στην Ελλάδα βρίσκεται η  Έμα Στόουν. Η οσκαρική  ηθοποιός
διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος.  Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και στην είσοδο του ξενοδοχείου. Με casual look, φορώντας καπέλο στο κεφάλι, αλλά και την κουκούλα του μπουφάν της, προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη.

Η ηθοποιός βρίσκεται στη χώρα μας για να ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο.  Μετά την «Ευνοούμενη» , ο σκηνοθέτης θα γυρίσει μια ταινία μικρού μήκους στη χώρα μας και επέλεξε να συνεργαστεί ξανά με την Έμα Στόουν.

Η μικρού μήκους ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη θα ενταχθεί στο πρόγραμμα «The Artist on the Composer», την τριετή συνεργασία μεταξύ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ. Όπως έγινε γνωστό πρωταγωνιστές της ταινίας θα είναι ο Γάλλος ηθοποιός Damien Bonnard («Οι Άθλιοι», «Κατηγορώ») και η οσκαρική ηθοποιός. Η παραγωγή, το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Λάνθιμου, τα σκηνικά της Αννας Γεωργιάδου, τα κοστούμια του Αγγελου Μέντη, η διεύθυνση φωτογραφίας του Θοδωρή Μιχόπουλου, το μοντάζ του Γιώργου Μαυροψαρίδη.

Δείτε την Έμα Στόουν στην Ελλάδα:

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα