Τετάρτη, Φεβρουαρίου 5

Εποικισμός, Αφοπλισμός, Μίζες, Μη εξάσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων


ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΑΔΑΝΕ
Εχω γράψει  πολλές φορές πως η αγορά των Βιλαρά για 1 δις ευρώ τη μία κρύβει μεγάλες μίζες και ο λόγος είναι πως ένα ολόκληρο αεροπλανοφόρο της Ιαπωνίας στοιχίζει 1 δις ευρώ. Συνεπως δεν πρέπει να εκπλήσσεσθε αν η Αίγυπτος αγοράζει δύο FREMM απο την Ιταλία για 500 εκ. ευρώ. Απλά απεδείχθη πως αυτό  που έγραψα δεν ήταν ατυχής άποψη.
Στα δεδομένα είναι πως έχουμε

  1. επι χρόνια αφοπλισμό
  2. μή εξάσκηση των κυρίαρχων και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων (οριοθετήσεις δεν υπάρχουν εν γνώσει του λαού ούτε για τα χωρικά ύδατα, όχι μονο για ΑΟΖ, για υφαλοκρηπίδα και για συνορεύουσα ζώνη). Δεν έχουν ορισθεί ούτε καν οι γραμμές βάσεις (απο αυτές ορίζονται όλα τα υπόλοιπα όρια).
  3. επι χρόνια εποικισμό, φτάσαμε να έχουμε εποίκους μια κωμόπολη τον μήνα και αυτοί που ψηφίζετε μιλάνε για φράχτες στο Αιγαίο και άλλες πίπες.
Πιστεύω πως σιγά - σιγά θα μαθευτει η αλήθεια απο εκείνους που βλέπουν ήδη πως οι σφαίρες δεν έχουν όνομα και μπορεί ανα πάσα στιγμή να τους χτυπήσουν., γιατί τους κάτω θα χτυπήσουν πρώτα, τους κάτω…
Αν παρατηρήσει κανείς το τί συμβαίνει στην Ελλάδα και τη Συρία και θυμηθεί τους θανάτους απο τρομοκρατικές ομάδες και μεταγγίσεις τρομοκρατών στη Μεσόγειο, θα βγάλει πολλά συμπεράσματα για το ποιοί έδρασαν πίσω τους και πώς οι ίδιοι δρούν τώρα στην Ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου ο Μητσοτάκης πρέπει να επιτρέψει οι Ελληνες να οπλοφορούν, πριν γίνει κάτι και γίνουν σφαγές σε νησιά και σε πόλεις. Δεν είναι κακό πρότυπο η Ελλάδα να μοιάσει στο Ισραήλ.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/02/blog-post_