Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24

Ο Κούλης στέλνει ΜΑΤ σε ολα τα νησιά του Αιγαίου για να κατασκευάσει Μουσουλμανικές Πόλεις

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ---Δια της βίας η Κυβέρνηση προχωρά στη Γενοκτονία των Ελλήνων στα νησιά του Αιγαίου
ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…ΜΑΤ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ!!! ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ!!!
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ 14 ΔΙΜΟΙΡΊΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ…

Δια της βιας η κυβέρνηση με ρόπαλα κατα των Ελλήνων και υπερ των Εισβολέων στελνει ΜΑΤ για να φυτέψει Μουσουλμανικές πόλεις…αντι να τους απελάσει και ολα τα δις που πέφτουν να τα ρίξουν στις χωρες τους για βοήθεια προχωρούν στην αντικατάσταση του Ελληνα..
14 συνολικά διμοιρίες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στέλνει στα νησιά η κυβέρνηση στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδιασμού της για άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής των νέων κέντρων σε Χίο και Λέσβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα “Στο νησί”, στη Χίο θα σταλούν 7 διμοιρίες με επικεφαλής τον υποδιοικητή των ΜΑΤ και άλλες 7 στη Λέσβο με επικεφαλής τον διοικητή των ΜΑΤ.

Η κυβέρνηση επιχειρεί με αυτή την κίνηση να κάμψει άμεσα τις όποιες αντιδράσεις επιλέγοντας την τακτική της σύντομης σύγκρουσης ώστε ο σχεδιασμός να προχωρήσει ανεμπόδιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την περίφραξη κάτι που σημαίνει ότι οι εργασίες μπορεί να ξεκινήσουν ακόμα κι εντός της εβδομάδας.
Η Κίνηση αυτή της Κυβέρνησης δείχνει πως θα αντιμετωπίσει τους Ελληνες και στην ενδοχώρα….




amazonios.net