Πέμπτη, Φεβρουαρίου 6

Πυρά από τον Γιάννη Μπουρνέλη σε όσους έκλαιγαν για τη Βίκυ Μοσχολιού στην εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά»! (Εικόνες)

 -ΠΗΓΗ-

Φαρμακερά βέλη κατά της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» από τον Γιάννη Μπουρνέλη. Με αφορμή το αφιέρωμα στην αείμνηστη Βίκυ Μοσχολιού, ο θρυλικός showman των ένδοξων 70s απασφάλισε διαδικτυακά, κάνοντας λόγο για τηλεμοιρολογίστρες, αερολόγους και άσχετους καλεσμένους.

«Το περασμένο Σάββατο η εκπομπή “Στην υγειά μας, ρε παιδιά” είχε αφιέρωμα στη μεγάλη μας τραγουδίστρια Βίκυ Μοσχολιού. Ο καρεκλοπαρουσιαστής είχε καλέσει σχετικούς και άσχετους για να της πλέξουν το εγκώμιο. Το τι κλάμα έπεσε, δεν λέγεται, ούτε περιγράφεται. Καλά αυτοί που ήπιαν έναν καφέ μαζί της, το αστείο είναι που έκλαιγαν και αυτοί που την είχανε ακούσει μόνο στο ραδιόφωνο», έγραψε ειρωνικά ο ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Γιάννης Μπουρνέλης, ο οποίος στη μακρόχρονη καριέρα του συνεργάστηκε με τη σημαντική ερμηνεύτρια, σχολίασε με πικρία: «Πολύ στεναχωρήθηκα όταν στο αφιέρωμα δεν είδα τον Γιώργο τον Λαβράνο, τον Μίμη τον Δομάζο, που δεν νομίζω πως τον καλέσατε και δεν ήρθε… έστω έναν συνθέτη, έναν στιχουργό», αποκαλύπτοντας τη δική του στενή σχέση με τη Βίκυ Μοσχολιού.


«Την γνώρισα για πρώτη φορά στα Δειλινά της Κέας στα Ανω Πατήσια με Γαλάτσι, το σχήμα ήταν Ξανθόπουλος, Μοσχολιού, συμμετείχα και εγώ, η αγαπημένη μου Ελένη Ροδά, ο Λάκης Υφαντής και όλη τη δεύτερη σεζόν ήταν Ξανθόπουλος, Μοσχολιού, Κόκοτας. Κάθε βράδυ ήταν εκεί ο μεγάλος ποδοσφαιριστής Μίμης Δομάζος εκτός αν είχε αγώνα» ανέφερε, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν.
«Ξανά συνεργάστηκα μαζί της στο ΑΚΡΟΝ με τον μεγάλο μας Σταύρο Ξαρχάκο, που στη συναυλία του είχε συμπεριλάβει στο σχήμα του τη Βίκυ και τον Ξυλούρη. Μετά από χρόνια συνεργάστηκε και πάλι μαζί μου στο ΑΚΡΟΝ, όπου την αποθέωναν κάθε βράδυ οι απλοί, λαϊκοί άνθρωποι. Εσείς πού ήσασταν τότε, ρε τηλεμοιρολογίστρες;» αναρωτήθηκε, χωρίς να κρύψει τον θυμό του.

.tromaktiko.org