Σάββατο, Φεβρουαρίου 1

ΜΑΘΕ ΠΟΣΟ εύκολο είναι να Φυτέψετε τα δικά σας Μανταρίνια και δεν θα ξανά αγοράσετε τα Ψεκασμένα με Χημικά του εμπορίου!

Το μανταρίνι, είναι ένα από τα πιο γνωστά και νόστιμα φρούτα που υπάρχουν. Η γεύση του συναρπάζει τόσο τους μεγάλους, όσο και τα παιδιά.
Ακόμη, τα μανταρίνια προσφέρουν διάφορα οφέλη για την υγεία. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπολεμούν φλεγμονές, προάγουν την ομαλή λειτουργία των πνευμόνων,
και πολλά άλλα.
Ωστόσο, δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν επίγνωση ότι αυτά τα φρούτα μπορούν να καλλιεργηθούν εύκολα στο σπίτι, μέσα σε γλάστρες ή στον κήπο. Εμείς σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για να μπορέσετε να καλλιεργήσετε μόνοι σας τα δικά σας μανταρίνια στο σπίτι:

Παρασκευή
Θα χρειαστείτε, μια μεσαίου μεγέθους γλάστρα με τρύπες στο κάτω μέρος ώστε να φεύγει το νερό. Δέστε μικρές πέτρες στο κάτω μέρος της, και χρησιμοποιείστε οργανικό χώμα. Στη συνέχεια, σπείρετε τους σπόρους μανταρινιού, καλύψτε τους καλά, χωρίς να τους πιέσετε απότομα στο χώμα. Τοποθετήστε τη γλάστρα σε κάποιο ηλιόλουστο μέρος.

Φροντίδα
Που και που, θα πρέπει να προσθέτετε λίπασμα πλούσιο σε μαγνήσιο, ψευδάργυρο και σίδηρο.

Όταν το χώμα είναι ξηρό, να ποτίζετε τα μανταρίνια. Μην ξεχνάτε να κόβετε τα μαραμένα και σπασμένα κλαδιά.

Όταν τα φρούτα σας είναι έτοιμα, να τα κόβετε μαλακά και προσεκτικά, ώστε να μην προκαλέσετε κάποια ζημιά.

Μπορείτε πια να απολαμβάνετε τα δικά σας, χωρίς φυτοφάρμακα μανταρίνια. Μην αγοράζετε πια τα ψεκασμένα που υπάρχουν στην αγορά, τα οποία είναι πλούσια σε χημικές ουσίες που βλάπτουν σοβαρά την υγεία!