Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10

Βρήκαν νέο κρησφύγετο του "Τοξοβόλου" στα Σεπόλια

Την Κυριακή το μεσημέρι εντοπίστηκε το διαμέρισμα στα Σεπόλια.Το είχε νοικιάσει η Αθανασοπούλου με πλαστά στοιχεία.Βρήκαν υπολογιστή, κλειδιά και ασύρματο.

Ακόμη ένα σπίτι που χρησιμοποιούσε ο “Τοξοβόλος του Συντάγματος” ως κρησφύγετο βρήκε η Αντιτρομοκρατική, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (10.02.2020).


Το νέο κρησφύγετο εντοπίστηκε στα Σεπόλια και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το είχε νοικιάσει, τον περασμένο Οκτώβριο, η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, συνεργάτης της Πόλας Ρούπα, με πλαστά στοιχεία. Η Αθανασοπούλου, μαζί με τον “Τοβοξόλο” Γιάννη Μιχαηλίδη και τη Δήμητρα Βαλαβάνη είχαν συλληφθεί στις 29 Ιανουαρίου στην Αγία Παρασκευή μέσα σε ένα τζιπ όπου είχαν καλάσνικοφ, ούζι και πιστόλια.

Στο διαμέρισμα στα Σεπόλια βρέθηκε υπολογιστής, ασύρματος και κλειδιά, καθώς και δυο κινητά, εκ των οποίων το ένα ανοιχτό και σε λειτουργία. Διαπιστώνεται κι εκεί κάποιος έχει προλάβει και έχει πάρει αντικείμενα, άγνωστο ακόμα ποια. Ωστόσο, δεν είχε “καθαρίσει” το διαμέρισμα.

Κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής “σαρώνουν” τη γύρω περιοχή για να εντοπίσουν κάμερες ασφαλείας, που πιθανόν θα έχουν καταγράψει ποιος ή ποιοι και κυρίως πότε έμπαιναν και έβγαιναν από το διαμέρισμα.

Το κρησφύγετο εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η Αθανασοπούλου το είχε νοικιάσει με τα στοιχεία “Ζωή Λαμπίρη”, δηλαδή με την πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε στην κατοχή της όταν την συνέλαβαν μαζί με τον Μιχαηλίδη και την Βαλαβάνη στην Αγία Παρασκευή.

Στο κρησφύγετο στα Σεπόλια βρέθηκαν:

  • δυο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία
  • ένα λάπτοπ
  • πλήθος κλειδιών και
  • φορητός ασύρματος

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Ανακοίνωση σχετικά με νέα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα, μετά τις πρόσφατες συλλήψεις 

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων που αφορούν στη σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) των:

α) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη του Χαραλάμπους και της Γεωργίας, γεν. 31-05-1988 στο Μαρούσι Αττικής,

β) ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνας του Ανδρέα και της Μαρίας γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής και

γ) ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρας - Ευδοξίας του Βασιλείου και της Χρυσούλας, γεν. 21-09-1994 στην Αλαχούα Φλώριδα Η.Π.Α,

ανακοινώνεται ότι από μεσημβρινές ώρες χθες (09-02-2020) διενεργείται νομότυπη έρευνα σε διαμέρισμα στην Αθήνα το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ενοικίαζε η ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνα, χρησιμοποιώντας τα πλαστά στοιχεία ταυτότητας (ΛΑΜΠΙΡΗ Ζωή του Πέτρου), από το μήνα Οκτώβριο του έτους 2019.

Κατά την έρευνα, μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων:

  • (2) κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία,
  • φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
  • πλήθος κλειδιών και
  • φορητός ασύρματος.

Η έρευνα συνεχίζεται.