Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17

ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ! -ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Σ Ο Κ : ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ 'C.I.A.' ΚΑΝΟΥΝ ...ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ NEA 'HOTSPOTS'!

ΣΤΑ ΟΛΠΛΑ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ !

Η τρομακτική αποκάλυψη, έγινε υπό μορφήν ...ανέμελης ειδήσεως σε τοπική ειδησεογραφική σελίδα της Χίου και είναι η εξής: 

«Στην Χίο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 14/02 αντιπροσωπεία της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία (!) σχετική με το μεταναστευτικό πρόβλημα στο νησί.
Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη αλλά και αρχές της Χίου, ενώ μετέβη και στο 'hotspot' της ΒΙ.ΑΛ. στην περιοχή του Χαλκειούς, προκειμένου να αποτιμήσει την κατάσταση στην υφιστάμενη δομή καταγραφής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών».
Τι δουλειά έχουν πράκτορες της 'C.I.A.' (διότι περί τέτοιων πρόκειται…), να κάνουν αυτοψίες (!!!) στα νησιά μας, για το που και πως θα εγκατασταθούν τα «προσφυγάκια»; 

Είναι φανερό, ότι δικαιωνόμαστε απολύτως που λέμε εξ’ αρχής ότι υπάρχει μυστική συμφωνία "Σόρος" -'CIA' - Μητσοτάκη, για τον εποικισμό-ισλαμοποίηση νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας!

[Πηγή: 'εθνικισμός']