Σάββατο, Φεβρουαρίου 22

ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ! ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ CORVETTE ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ 25ΧΡΟΝΟ ΝΑΣΟ! ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ. ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ


nasos
Είναι ένα θέμα στο οποίο δεν χωράνε εντυπωσιασμοί, γιατί πολύ απλά περιέχει τον πόνο μιας μητέρας και ενός πατέρα.
Στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί από τώρα το όνομα και το επίθετο του δολοφόνου του νεαρού μοτοσικλετιστή Νάσου Καρανίκα.

nasos-karanikas-1 nasos-karanikas-2
Από την πρώτη στιγμή, αποκαλύφθηκε ότι ο εγκληματίας οδηγός της Corvette, είναι γόνος ισχυρής αθηναϊκής οικογένειας.
Τον ξέρουν οι δημοσιογράφοι, δεν τον ξέρει η Αστυνομία;
Έγινε γνωστό το όνομα του ιδιοκτήτη της μαύρης Corvette που σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα. Τα αρχικά του ονόματός του είναι Κ.Κ και συμπίπτουν με εκείνα ισχυρού προσώπου της Αθηναϊκής κοινωνίας. Εάν πρόκειται όντως για το ίδιο πρόσωπο και δεν πρόκειται περί συνεπωνυμίας- άγνωστο ποιος οδηγούσε- θα γίνει σάλος. Όχι τόσο για το ίδιο το δυστύχημα, όσο για την συμπεριφορά εγκατάλειψης του θύματος αλλά και τους αργούς ρυθμούς που ακολούθησαν για την αποκάλυψη του ονόματος οι Aρχές.
  • Αυτήν την στιγμή οι δικηγόροι του ασυνείδητου οδηγού έχουν καταστρώσει το σχέδιο υπεράσπισης του. Όσο περνάει η ώρα, λιγοστεύουν και οι ελπίδες να μάθουμε αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.
  • Τους γονείς του νεαρού Νάσου, άραγε τους σκέφτεται κανείς;
  • Γιατί καθυστερεί η Τροχαία και η ΕΛ.ΑΣ. να μπουσουριάσουν τον εγκληματία; Τι φοβούνται;
Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα όπου πολυτελές αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή.

Στο συγκλονιστικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου χτυπά τον άτυχο 25χρονο στην Γλυφάδα. Η ταχύτητα που κινείται το πολυτελές όχημα όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha είναι ιλιγγιώδης και φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.

Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα είχε αναπτύξει ώστε κατάφερε να σταματήσει δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το αυτοκίνητο έκανε «σφήνες» στην περιοχή και αν την μαύρη Corvette που προκάλεσε το τροχαίο ”καταδίωκε” άλλο αυτοκίνητο.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο στην άσφαλτο.
Άφαντος ακόμα ο οδηγός του αυτοκινήτου

Άφαντος παραμένει ακόμα ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκίνητου που παρέσυρε και σκότωσε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή στην Γλυφάδα και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε. Οι έρευνες της αστυνομίας και μετά από εξέταση βίντεο από κάμερες ασφαλείας από το σημείο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020), στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, έχει προκαλέσει μια μαύρη Corvette. Αυτό που απομένει είναι να διαπιστωθεί αν το άτομο στο όνομα του οποίου βρίσκεται το πολυτελές όχημα ήταν και ο οδηγός την ώρα του δυστυχήματος.
Δραματική έκκληση του πατέρα

Ο πατέρας του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο κάνει δραματική έκκληση για μάρτυρες. «Να παρακαλέσω όποιον έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω αυτό τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε στην άσφαλτο. Έχουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου. Να τιμωρηθεί όπως του αξίζει».


Θανατηφόρο τροχαίο! Σκότωσε 25χρονο και “εξαφανίστηκε”

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) λίγο μετά τη 01:30 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, όταν ένα όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα και μια μοτοσικλέτα.
Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε την εγκληματική του συμπεριφορά.
Κι αυτό γιατί αντί να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο που μόλις χτύπησε, παράτησε το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε
makeleio.gr