Κυριακή, Φεβρουαρίου 23

Αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός της Corvette---ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;

Αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός της Corvette
Έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα ανάμεσα σε ανυποψίαστους οδηγούς στη λεωφόρο Βουλιαγμένης συναγωνιζόμενος σε κόντρες και σε σφήνες ένα άλλο αυτοκίνητο. Έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λόγω δικού του κακού χειρισμού και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσυκλέτα στέλνοντας τον αναβάτη της στον θάνατο.

Άφησε το αυτοκίνητό του στο σημείο και επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα φίλων του εγκαταλείποντας τον 25χρονο μοτοσικλετιστή να ξεψυχήσει πάνω στην άσφαλτο. Σε συνεννόηση με την δικηγόρο του η οποία έσπευσε να παραλάβει την δικογραφία χωρίς εξουσιοδότηση, άφησε να παρέλθει το αυτόφωρο. Εμφανίστηκε στο Ά Τμήμα Τροχαία Νοτιοανατολικής Αττικής αφού παρήλθε το χρονικό διάστημα που προβλέπει ο νόμος και επικαλέστηκε το σοκ το οποίο υπέστη για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στο σπίτι του όπου θα αναμένει την κλήση του εισαγγελέα για να απολογηθεί αφού έτσι προβλέπει ο νόμος.
Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί έναν κακομαθημένο νέο άνδρα, κομψευόμενο δανδή της νυχτερινής Αθήνας, να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο, να συμπεριφέρεται αντικοινωνικά, να επιβαρύνεται με φόνο και να αφήνεται ελεύθερος. Πώς θα δικαιολογηθεί αυτή η κοινωνία στον πατέρα του νεκρού 25χρονου μοτοσικλετιστή ο οποίος μέσα σε δευτερόλεπτα έχασε τον γιο του λόγω της παράνομης, αντικοινωνικής, εγκληματικής συμπεριφοράς ενός πολίτη;
«Ήμουν σοκαρισμένος γι' αυτό έφυγα»
Ο οδηγός του αυτοκινήτου Κυριάκος Κουκουλομάτης εμφανίστηκε στο Α' τμήμα τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αργά το απόγευμα του Σαββάτου.
«Ήμουν σοκαρισμένος και γι' αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο», αυτά φαίνεται πως υποστήριξε, στην κατάθεσή του ο ιδιοκτήτης και οδηγός του πολυτελούς οχήματος.
Σημειώνεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου εμφανίστηκε με τη δικηγόρο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ ερωτηθείς για το πως αποχώρησε από το σημείο απάντησε ότι αμέσως μετά το περιστατικό έτρεξε και επιβιβάστηκε σε όχημα φίλου του, που τον ακολουθούσε.
Για την υπόθεση έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από τον εισαγγελέα. Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν ότι ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή.
Το σημείο που έγινε το δυστύχημα
Το σημείο που έγινε το δυστύχημα
Το χρονικό
Το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός άνδρας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59, στο ύψος της Γλυφάδας.
Το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette
Το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette
Όλα συνέβησαν όταν o δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette χτύπησε πλαγιομετωπικά τη μοτοσικλέτα του 25χρονου με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του, ενώ ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στο σημείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών το πολυτελές αυτοκίνητο είναι ανασφάλιστο.zougla.gr