Κυριακή, Φεβρουαρίου 16

"Τα πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι πάρα πολύ απλά.Είσαι πολίτης και γουστάρεις λαθρομετανάστες και extreme ισλαμικές καταστάσεις;

Αρθρο απο την Κα Χριστίνα Σιδέρη

"Τα πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι πάρα πολύ απλά.

Είσαι πολίτης και γουστάρεις λαθρομετανάστες και extreme ισλαμικές καταστάσεις; Δύο είναι οι λύσεις. Πας στη χώρα τους και αν επιστρέψεις μας λες την άποψη σου ή τους παίρνεις σπίτι σου και τους στηρίζεις οικονομικά κατά αποκλειστικότητα, χωρίς τη συμβολή των υπολοίπων που ούτε τους γουστάρουν, ούτε τους θέλουν.

Είσαι πολιτικός και γουστάρεις λαθρομετανάστες και νταλαβεράκι με τριτοκοσμικούς ισλαμιστές; Απαρνιέσαι τους αστυνομικούς που σε φυλάνε, τον οδηγό και το αυτοκίνητο σου και πας με τα πόδια και την συγκοινωνία στο προορισμό σου τρώγοντας στη μάπα όλη την πλέμπα, μένεις στην πλ. Αμερικής, τον Άγιο Παντελεήμονα και όχι στη Γλυφάδα, πας τα παιδιά σου στο δημόσιο σχολείο μαζί όλους τους καζαμπούμπου και τους τζιχαντιστές που έχεις επιβάλλει στα δικά μου παιδιά και όταν με το καλό αρρωστήσεις θα πας και εσύ και τα παιδιά σου, σε δημόσιο νοσοκομείο περιμένοντας να ψοφήσεις ενώ οι λαθρομετανάστες έχουν προτεραιότητα.

Είσαι ΜΚΟτζού ή αλληλέγγυα που δεν σε κοιτάζει ούτε αρσενικός σκύλος και θέλεις να βρεις χαρά στα σκέλια σου από τους τριτοκοσμικούς; Πας στη χώρα τους και αν επιστρέψεις μας λες την άποψη σου ή τους υπηρετείς εθελοντικά χωρίς εγώ να παριστάνω τον μλκ και να σου πληρώνω τα γ@μησιάτικα.

Μιλημένα, ξηγημένα κύριε Μητσοτάκη μου, που την είδατε ανάπτυξη με τα λεφτά μας ή τα χαρτζηλίκια από την Ευρώπη και θέσεις εργασίας ως λεκανατζούδες των λάθρο. Ε όχι και κερατάδες και δαρμένοι από όλους εσάς που σας πληρώνουμε για να μας υπηρετείτε και μας έχετε κάτσει στο σβέρκο. Ε όχι και μάγκες με τα δικά μας λεφτά, τη δική μας ζωή, τα δικά μας σπίτια, τη δική μας υγεία και τη δική μας πατρίδα."


πηγη