Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19

Ο Παπαντωνίου μετά την Τούνη βγαίνει με την Ασημίνα του «GNTM»


Οπως έγινε γνωστό χθες, μέσω του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Λάρισας, έβαλε… καλάθι στην καρδιά της Ασημίνας Χαρίτου!

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του «GNTM» εθεάθη μαζί του σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι και -όπως διέρρευσε- ήταν διαχυτικοί, γεγονός που μαρτυρά, αν μη τι άλλο, την ύπαρξη μιας τρυφερής σχέσης μεταξύ τους.
Η κοινή εμφάνισή τους φανερώνει επίσης ότι η Ασημίνα Χαρίτου βρίσκεται πλέον εκτός του reality, κάτι που -όταν προβληθεί από την τηλεόραση- αναμένεται να λειτουργήσει ως αφορμή για τρελό γλέντι στο twitter.

Βλέπετε, το μοντέλο και μέλος της κλίκας των FF δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους πολυάριθμους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Να θυμίσουμε πως ο Νώντας Παπαντωνίου και η Ιωάννα Τούνη υπήρξαν ζευγάρι για περίπου έναν χρόνο και αποφάσισαν να χωρίσουν τον περασμένο Αύγουστο, λίγο μετά την επιστροφή τους από ένα ταξίδι που έκαναν στην Ταϊλάνδη.
Μερικούς μήνες αργότερα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» έκανε σχέση με έναν επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, ονόματι Χρήστος. Και να που τώρα βρήκε και ο Νώντας την Ασημίνα (του). -ΠΗΓΗ-

newsbreak.gr