ΑΥΤΗ Η ΞΑΝΘΙΑ ΧΙΩΤΙΣΣΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΝΙΝΑ ΑΓΑΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: «ΠΕΤΑΝΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ». ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΆΦΑΝΤΟΣ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ MAKELEIO.GR ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

XIOS
Καταγγελία βόμβα από κάτοικο της Χίου με όνομα και επίθετο!
«Όσοι ζείτε εκτός Χίου & Λέσβου να ξέρετε ότι εδώ και 10 ώρες πέφτουν ασταμάτητα από τα ΜΑΤ χημικά, δακρυγόνα, κρότου λάμψης, έχουν μεταφερθεί άνθρωποι στο νοσοκομείο, 3 ελικόπτερα πετάνε χημικά πάνω από τα κεφάλια μας, πάνω από τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία της Ομηρούπολης, δίνεται μια πραγματική μάχη που δεν έχει καμία σχέση με πολιτική, απόψεις, ιδεολογίες.


Τα σχολεια με απόφαση της Πρωτοβάθμιας κλείνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Τα μαγαζιά της Χίου κλείνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Ο κόσμος μαζεύεται στην κεντρική πλατεία. Τα ΜΜΕ βέβαια, με μοναδική εξαίρεση τα τοπικά, δεν ενημερώνουν για τίποτα. Το ΒΑ Αιγαίο φλέγεται, ξημέρωσε η πιο μαύρη μέρα στη νεότερη ιστορία μας και στην Αθήνα μια απλή αναφορά…»

Αντιγραφή από Panos Vasiliou και Alice Michaliou.

Ντρέπομαι γι αυτούς που μας κυβερνούν και τις αποφάσεις τους, ντρέπομαι γι αυτή την Ελλάδα. Δυστυχώς.
Επίθεση με χημικά και καπνογόνα έγινε στους διαδηλωτές στην περιοχή του «17» από περίπου 300 άνδρες των ΜΑΤ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ η διαδήλωση γινόταν ειρηνικά, οι άνδρες των ΜΑΤ ξεκίνησαν αναίτια την ρίψη χημικών στο συγκεντρωμένο πλήθος.
X1
X2
X3
X4
X5
X6
makeleio.gr