Δευτέρα, Φεβρουαρίου 3

Mega: Επιστρέφει η σειρά που έγραψε «ιστορία» στο κανάλι Μαρινάκη

Το Mega από ότι φαίνεται θα καθυστερήσει λίγο ακόμη να βγει στον αέρα καθώς ο ιδιοκτήτης του καναλιού Βαγγέλης Μαρινάκης τα θέλει όλα στην εντέλεια. 
Η Alter Ego συνεχίζει το χτίσιμο και τη στελέχωση του Mega και ταυτόχρονα δυναμώνει και το One Channel.

Ξανάρχονται οι «Επτά θανάσιμες πεθερές»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Σελίδας» και της στήλης Page 2 το ενδεχόμενο να γίνουν ξανά οι «Επτά θανάσιμες πεθερές» εξετάζουν στο Mega. Όλοι πιστεύουν ότι το σίριαλ αυτοτελών επεισοδίων που για επτά σεζόν έκανε απίστευτα νούμερα τηλεθέασης θα μπορούσε να έχει επιτυχία και τώρα. 
Εξάλλου το θέμα του είναι πάντα επίκαιρο και κάθε ιστορία που εξαντλούνταν σε τρία επεισόδια, ήταν διαφορετική. Εννοείται ότι αν το project προχωρήσει στον ρόλο της αφηγήτριας θα είναι η Βίκυ Σταυροπούλου.

Mega: Δημοσιογράφος «φωτιά» το Alter Ego του Ευαγγελάτου στο κανάλι Μαρινάκη

Mega ακούμε και Mega δεν βλέπουμε, καθώς η πρεμιέρα του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη, πάει συνεχώς πιο πίσω.

Παρόλα αυτά η Alter Ego συνεχίζει το στήσιμο του καναλιού όπως έκανε τόσο καιρό και με το One Channel.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες δίπλα στον Νίκο Ευαγγελάτο και σε ρόλο σχολιαστή θα είναι ο εκδότης του «Φιλελεύθερου», Θανάσης Μαυρίδης. Θυμίζουμε ότι στην απογευματινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου θα είναι και η Ελένη Καλογερόπουλου.
Όλα θα αποκαλυφθούν σε λίγες μέρες όταν με το… κάλο, γίνει και η επίσημη πανελλαδική πρεμιέρα του Mega.


Mega: Έκπληξη – Επιστρέφει η θρυλική εκπομπή «Σούπερ μπάλα» στο κανάλι


Η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, βάζει τα τελευταία κομμάτια του παζλ για το νέο κανάλι Mega.
Με σαφείς αναφορές στο παρελθόν στήνεται το αθλητικό κομμάτι του προγράμματος του Mega. Η αθλητική εκπομπή που θα μπει στον ανταγωνισμό της Κυριακής θα λέγεται «Σούπερ μπάλα», τίτλος που χρησιμοποιήθηκε επί χρόνια στο Mega για τις εκπομπές αμέσως μετά τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αθλητική εκπομπή, που θα παρουσιάζει ο Αντώνης Καρπετόπουλος, θα βρίσκεται απέναντι από την «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ και το «Total football» του Open.
Όσο για τις σκέψεις να μεταδίδονται μαγνητοσκοπημένοι αγώνες του Ολυμπιακού, πληροφορίες αναφέρουν ότι επανεξετάζεται, καθώς το σχέδιο αυτό είχε καταρτιστεί πριν από τον πλειστηριασμό, όταν δηλαδή επρόκειτο να βγει στον τηλεοπτικό αέρα το O
 neaselida.gr