Τετάρτη, Μαρτίου 25

1 3 0 3 3 Για να παρεις αδεια … να βγεις !




Αυτη η αναλυση ειναι για ψαγμενους , δεν μπορουμε με τον νεο ογκο πληροφοριας και γεγονοτων να τα γραφουμε ολα απο την αρχη , οποιος θελει πραγματικα να ψαξει ας παει απο πισω προς τα εμπρος !
Και εχουμε και λεμε 13033
Οπου περαν του 33 που εχουμε αναλυσει , περαν του οτι Corona= 6 γραμματα και τα γραμματα σε gematria= 66 δηλαδη συνολο = 666

Οπου covid = cobe στα εβραικα , οπου η θυσια του cobe ειχε βγει σε κινουμενα σχεδια …δειτε ξανα παλια αρθα , οπου τον cobe τον εθαψαν σε μια περιοχη που λεγεται corona del mare… και οι εφημεριδες πριν βγει το θεμα της πανδημιας , τις ημερας της θυσιας του cobe εβγαζαν θεματα διπλα στην φωτο του για εμβολιο στον coronovirus ..

Οπου οι προεκτασεις που ενωνουν corona del mar,whuan,stonehenge δημιουργουν ενα ισοσκελες τριγωνο … !ΤΟ ματι του ΣΑΟΥΡΟΝ …!… Οπου υπαρχει μελετη δικη μας για την κρυφη γεωμετρια της γης που τα περισσοτερα false flags γινονντα πανω σε μια συγκεριμενη γραμμη ley που ενωνει τις πυραμιδες με την ουασιγκτον και αλλα καλουδια (ψαξε , ερευνα ,αμφισβητησε) ..

Οπου 13033 = 1333 = ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ στην αριθμοσοφια …
Και για το χιουμορακι 13033 = ΑΛΦΑ ΛΑΜΔΑ ΛΑΜΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΡΩ ΓΑΜΜΑ ΕΨΙΛΟΝ ΙΩΤΑ ΑΛΦΑ ΣΙΓΜΑ ΤΑΥ ΙΩΤΑ ΣΙΓΜΑ ΚΑΠΠΑ ΑΛΦΑ ΤΑΥ ΣΙΓΜΑ ΑΛΦΑ ΡΩ ΙΩΤΑ ΔΕΛΤΑ ΕΨΙΛΟΝ ΣΙΓΜΑ = ΑΛΛΕΡΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ …
Λιγα και γρηγορα μεχρι ωρας ..
Stranger…katohika.gr