Πέμπτη, Μαρτίου 26

Μετά από 14 μέρες, και με 0 συμπτώματα η Χριστίνα Μπόμπα το ρίχνει την γιόγκα

Πέρασαν κιόλας δυο εβδομάδες από την μέρα που η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, το διάστημα ασφαλείας που πρέπει να μείνουν σε καραντίνα όσοι εμφάνισαν ελαφριά συμπτώματα.
Η Χριστίνα μένει στο σπίτι φυσικά όπως όλοι, αλλά δεν ξέρουμε αν έχει πραγματοποιήσει κάποια έξοδο αποστέλλοντας κωδικό στο 13033…

Η παρουσιάστρια και influencer δηλώνει ότι μένει σπίτι και ξεκίνησε να γυμνάζεται εντατικά με  γιόγκα, για να ξαναβρεί την φόρμα της.
«Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της. Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ 💋 και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι. #loveyousomuch #μενουμεσπιτι»
-ΠΗΓΗ-