Κέα: Θρίλερ με 193 μετανάστες που αποβιβάστηκαν μετά από προσάραξη φορτηγού πλοίου

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Να κάνω μια χαζή ερώτηση;; Στην Κέα ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ;; Αφού τα σύνορα φυλάσσονται βρε κοπέλια;; Έτσι δεν μας λένε τόσες μέρες;; ΟΥΤΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.!!Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ Η ΝΕΑ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ;;;

Το φορτηγό πλοίο προσάραξε έξω από τον λιμενοβραχίονα της Κέας λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κέα με ένα φορτηγό πλοίο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, να προσαράζει λίγο μετά τις 4 έξω από τον
λιμενοβραχίονα του νησιού και από μέσα να αποβιβάζονται περισσότεροι από 190 μετανάστες.

Σύμφωνα με τον έπαρχο Κέας Γιάννη Ευαγγέλου που μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 από το πλοίο αποβιβάστηκαν συνολικά 193 άνθρωποι.


«Η εκτίμησή μου είναι ότι όλοι αυτοί ήταν προετοιμασμένοι για να βγουν κάπου και να ζητήσουν μεροκάματο στην ξενιτιά. Οι περισσότεροι είναι ηλικίας 25-30 ετών, υπάρχουν και λίγα παιδιά και βρέφη ανάμεσά τους» είπε ο κ. Ευαγγέλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για την ώρα οι μετανάστες φιλοξενούνται σε εγκαταλελειμένο ξενοδοχείο του νησιού.

Από την πλευρά του το Λιμενικό μιλά για την ώρα για «ικανό αριθμό επιβαινόντων που αποβιβάστηκαν από το πλοίο» προσθέτοντας ότι αγνοείται και ο πλοίαρχος του πλοίου.


ΠΗΓΗ