Πέμπτη, Μαρτίου 19

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΒΡΗΚΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ – 26 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ

antitromokratiki-sepolia
Βαρύ οπλισμό που περιλαμβάνει ως και αντιαρματικά εντόπισαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής σε δύο διαμερίσματα στα Σεπόλια και τα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιούν από το πρωί.
Η οδός Αυλώνος στα Σεπόλια παραένει αποκλεισμένη, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 26 προσαγωγές. Στα Εξάρχεια η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην οδό Τζαβέλλα 3. Η υπόθεση που ερευνάται αφορά δίκτυο διεθνούς τρομοκρατίας που φέρεται να συνδέεται με οργανώσεις Κούρδων.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:
“Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), ύστερα και από συνεργασία με την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).
Η επιχείρηση λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα στα Σεπόλια και στην οδό Τζαβέλα 3 στα Εξάρχεια. Έχουν γίνει μέχρι τώρα προσαγωγές περισσότερων των (20) αλλοδαπών.
Έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά. Μετά το τέλος της επιχείρησης θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση”.
antitromokratiki antitromokratiki1 antitromokratiki2 antitromokratiki3
makeleio.gr/