Τρίτη, Μαρτίου 17

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΝΕΑ ΤΑΞΗ – ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

Όποια η Όποιος νομίζει ακόμη η πιστεύει ότι όλο αυτό είναι τυχαίο γεγονός » ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ «
1. Η Παγκόσμια Κυβέρνηση επειδή δεν κατάφερε μέχρι τώρα να επιβάλλει αυτά που θέλει λόγω της αντίστασης των λαών έπρεπε κάτι να σκαρφισθεί προκειμένου να επιτύχει δικτατορικά αυτά που θέλει στους λαούς.

2. Τα οικονομικά μέτρα δεν πρόκειται να αποδώσουν και η ύφεση σε όλους τους κλάδους θα είναι τεράστια στο τέλος αυτής της πανδημίας , χωρίς να μπορέσει να επανέλθει έτσι όπως ήταν.
3. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να ελέγξουν όλες τις κυβερνήσεις και να επιβάλλουν αυτά που θέλουν μέσω πλέον των αδύναμων κυβερνήσεων.
4. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει εμβόλιο εναντίον αυτού του βιολογικού όπλου αλλά θα το φανερώσουν τότε που πλέον όλες οι αντιστάσεις από τους λαούς , τις κυβερνήσεις θα έχουν σταματήσει και δεν θα έχουν την δυνατότητα αντίδρασης , τότε επιβάλλοντας τους όρους της Παγκόσμιας Κυβέρνησης δια μέσου των Μ.Μ.Ε , των δοτών κυβερνήσεων θα μας πουν ότι το πρόβλημα έχει λυθεί και θα πρέπει να ακολουθήσουμε τους συγκεκριμένους κανόνες για να επανέλθουμε σαν πολίτες , σαν χώρες σαν έθνη , που όμως οι πολίτες θα είναι πιόνια αυτής της Παγκοσμίου Κυβέρνησης .
5. Η παγκόσμια Οικονομία πλέον θα ελέγχεται από ελάχιστους σε παγκόσμιο επίπεδο
6. Η αύξηση του πληθυσμού παγκόσμια θα ελέγχεται σε παγκόσμιο επίπεδο ανάλογα κατά πόσον θα υπάρχει υπακοή στους διεθνείς κανόνες.
7. Κανείς πολίτης , καμία χώρα παγκοσμίως δεν έχει την δυνατότητα εκμετάλλευσης των δικών πόρων παρά μόνον κατόπιν διαταγής αυτών που θα διοικούν παγκοσμίως , όπως αυτοί θέλουν στις τιμές που θέλουν και ούτω καθ’ εξής.
Ελληνίδες – Έλληνες μπορεί η Νέα τάξη Πραγμάτων να οδηγεί τους λαούς εκεί που θέλει αλλά να γνωρίζουμε ότι υπάρχει κάτι που δεν θα πρέπει να εγκαταλείψουμε και να ελπίζουμε , και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνον
» Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ » γιατί μπορεί όλοι αυτοί να θέλουν να κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς όμως να έχει πει την τελευταία του λέξη αυτός που λέγεται ΘΕΟΣ . Ας κάνουμε λοιπόν όλοι τον σταυρό μας και ας μην χάσουμε την πίστη μας έστω και εάν οι καιροί είναι δύσκολοι .
Πόπη Ζώη

 .triklopodia.gr