Δευτέρα, Μαρτίου 2

Κατακόρυφη πτώση στις πωλήσεις τους βλέπουν και οι κοσμηματοπώλες--Κατά τ' άλλα οι Κούληδες βλέπουν ανάπτυξη και γι' αυτό αύξησαν τα ακίνητα και ζητούν τρελά ποσά σε κάτι διαμερίσματα αχούρια που έχουν οι Ελληνάρες!

Athens International Jewellery ShowΗ αγωνία για το αβέβαιο μέλλον και η άνοδος στις τιμές του χρυσού κυριάρχησε στους διαδρόμους της Έκθεσης

Kαθώς η ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW φιλοξενεί τη σημαντικότερη ετήσια συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου της Αργυροχρυσοχοΐας ενόψει της τουριστικής περιόδου Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020, μαύρα είναι τα μαντάτα από το χώρο του κοσμήματος.

Από τον Αριστοτέλη Ανδρεάδη
Τόσο τα κοσμηματοπωλεία όσο και οι κατασκευαστές, αντιπρόσωποι, κλπ, παρατηρούν απογοητευμένοι τους μειωμένους τζίρους στα καταστήματά τους
τόσο στην Αττική όσο και στην Περιφέρεια.
Στην έκθεση που διοργάνωσε και φέτος η HELEXPO συμμετέχουν (σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα) κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι κοσμημάτων και ωρολογίων και απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, να ανανεώσουν τις εμπορικές τους επαφές και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με εταιρίες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Στόχος της έκθεσης επίσης είναι η προβολή του πρωτότυπου ελληνικού κοσμήματος στις αγορές του εξωτερικού.
Οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι: Κοσμήματα, Ωρολόγια, Πολύτιμοι λίθοι, Συσκευασίες, Μηχανήματα, Εξοπλισμοί.
Η ραγδαία πτώση στους τζίρους των καταστημάτων τους βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στα πηγαδάκια της έκθεσης η οποία φιλοξενήθηκε στο Metropolitan Εxpo. Aπό την Κρήτη έως τη Καλαμάτα, τη Πάτρα, τη Λαμία, τη Θεσσαλονίκη η διαπίστωση των κοσμηματοπωλών ήταν κοινή όσο αφορά τη πτώση στις πωλήσεις, τους χαμηλούς τζίρους και το αβέβαιο μέλλον. Η άνοδος της τιμής του χρυσού απειλεί να δώσει τη χαριστική βολή σ΄έναν ολόκληρο κλάδο.


https://kourdistoportocali.com/