ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ: Τα παιδιά του Τσε & του Φιδέλ προστρέχουν να βοηθήσουν την Ιταλία... για να σωθούν Ανθρώπινες ζωές!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Τα παιδιά του Τσε και του Φιδέλ
προστρέχουν να βοηθήσουν την Ιταλία.
Ο σοσιαλιστικός διεθνισμός παραδίδει μαθήματα
στον κόσμο του κεφαλαίου»
Πριν από λίγα λεπτά μια είδηση που σημαίνει Ανθρωπιά, Αλληλεγγύη και μόνον η Σοσιαλιστική Κούβα έχει αυτά τα χαρίσματα.
Tο ιταλικό υπουργείο των Εξωτερικών, όσο κι ο πρέσβης της Κούβας στην Ιταλία επιβεβαίωσαν αυτό που πολλοί έχουν διαψεύσει κι απεύχονταν αυτή την περίοδο. Μάλιστα ο πόλεμος εναντίον της Κούβας βρήκε στην πρώτη γραμμή στην Ελλάδα τους "μπάτσους του διαδικτύου", τα μορμολύκεια του Σόρος*.
Το Σάββατο απογειώνεται από την Κούβα
ένα επιτελείο 65 έμπειρων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, που πολέμησαν σε κάθε μήκος και πλάτος της γης τον αιμορραγικό πυρετό Έμπολα, μαζί με ιατροφαρμακευτικό υλικό.
Η Κουβανέζικη Σοσιαλιστική Επανάσταση είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει βοήθεια σε κάθε λαό που υποφέρει.
Η Κούβα που υποφέρει, στραγγαλίζεται 60 χρόνια από το... δολοφονικό εμπάργκο της "πολιτισμένης" δύσης, προσφέρει υπηρεσίες Ανθρωπιάς και σίγουρα πολλοί που διέπονται από αισθήματα απέχθειας για την Κούβα του Τσε και του Φιδέλ, ίσως κι ορισμένοι από αυτούς που θα δεχθούν την Κουβανέζικη περίθαλψη, υπάρχει ελπίδα ν'' αναρωτηθούν για όσο μίσος απέναντι στην Κούβα τους διοχέτευαν οι ιμπεριαλιστές τόσα χρόνια.
Η Κούβα στην Ιταλία, που της γύρισε την πλάτη η ",μεγάλη ευρωπαίκή δημοκρατική οικογένεια", όπως αποκαλούν το 4ο Ράιχ [Βλέπε σε: Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδικάζει σε θάνατο την Ιταλία κι ευτυχώς υπάρχει η Κίνα!].

Σχετικά:
1. Η Κούβα παραδίδει μαθήματα Ανθρωπισμού! Επιτρέπει σε βρετανικό πλοίο με Coronavirus στους επιβάτες να ελλιμενιστεί!
2. Η Κούβα και στη Βενεζουέλα... Σκέψεις να ζητήσει βοήθεια η Ελλάδα από την Κούβα;
* (Ellinika Ηoaxes), επίσημη οργάνωση του υπερεθνικού κεφαλαίου με συγκεκριμένα καθήκοντα λογοκρισίας και διασποράς ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, κτύπησαν για λογαριασμό των χρηματοδοτών τους: "Η παραπληροφόρηση σχετικά με την ιντερφερόνη άλφα 2β από την Κούβα στην αντιμετώπιση της νόσου COVID-19"!
Σε αυτόν τον κόσμο, κάποιοι κάνουν ότι μπορούν για να μην πεθάνουν τώρα χιλιάδες άνθρωποι ενώ κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται για τρελά κέρδη από τους επιζήσαντες για την κατόπιν εορτής πρόληψη (εμβόλιο)...
Πληρωμένη η απάντηση στα μορμολύκεια του Σόρος: To “ELLINIKA HOAXES” σε διατεταγμένη υπηρεσία βγάζουν face news το κουβανικό φάρμακο για τον κορονοϊό


Σχετικά... για τους παθιασμένους Φιδελιστές:

 
«Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού
κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους»
Vladimir Lenin
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com