Τετάρτη, Μαρτίου 4

Φθηνές παραστάσεις εφησυχασμού, η «φύλαξη» των συνόρων στον Έβρο, από τις δυνάμεις κατοχής.


Σε μια εποχή παρακμής, οι κατοχικές δυνάμεις θεωρούν όλους τους Έλληνες μειωμένης αντιλήψεως, άνευ ηθικής, παιδείας και λογικής. 
Εκμεταλευόμενοι την απελπισία και το χάος που οι ίδιοι δημιούργησαν, προσπαθούν να προλάβουν, νέες πιο δυναμικές αντιδράσεις του λαού. 
Αμέσως μετά την δυναμική αντίδραση των κατοίκων της Λέσβου, και την αποτυχία τους να εγκαταστήσουν νέο κέντρο φιλοξενίας παράνομων εισβολέων, σε κατάσταση πανικού το κατοχικό καθεστώς, θέλοντας να προλάβει νέες δυναμικές αντιδράσεις, από τους κατοίκους άλλων νησιών-περιοχών, υποδύονται ότι «φυλάνε» τα σύνορα στον Έβρο. Μόνον που η φύλαξη των συνόρων είναι επιλεκτική. Εάν οι προθέσεις τους, ήταν καλές, θα προστάτευαν όλα τα σύνορα, και φυσικά οι στρατιώτες, δεν θα έκανα τους υπηρέτες, στους εισβολείς. 
Την ώρα που πραγματικά φυλάνε στον Έβρο, συνεχίζεται σε καθημερινή βάση η εισβολή στα νησιά. Ενδεικτική είναι η περίπτωση, κατοίκων της Λέσβου να βοηθάνε εισβολείς, χθες Κ. Δευτέρα 2 Μαρτίου να βγούνε στην στεριά, στην παραλία της Θερμής. Επίσης στην γειτονική Χίο, οι εθνοφύλακες είναι έτοιμοι να παραδώσουν τα όπλα. Κυριολεκτικά ζούμε ιστορικές στιγμές για τα Νησιά του Αιγαίου. Οι κάτοικοι αντέδρασαν για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία. Πανικός επικρατεί στις κατοχικές αρχές, για ενδεχόμενη μαζική συμμετοχή, στην εθνική λύση. (1)
Ζούμε ιστορικές στιγμές, καθώς έχουμε τις πρώτες μορφές αντίστασης, από την ημέρα που καταλύθηκε το Ελληνικό σύνταγμα. (2) 
Αυτό είναι πολύ θετικό, όμως δεν επαρκούν, οι συγκεκριμένες αντιδράσεις, καθώς οι εισβολείς, συνεχίζουν να έρχονται με αμείωτους ρυθμούς. 
Για να προστατευτούν τα νησιά, και η Ηπειρωτική Ελλάδα, θα πρέπει οι κάτοικοι να προστατέψουν μόνοι τους, τα θαλάσσια σύνορα. Σε διαφορετική περίπτωση, οι προσπάθειες τους θα πάνε χαμένες. Θα χαθούν τα πάντα. Κερδήθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος. Ιστορικά είναι κρίσιμες οι στιγμές, για αυτό απαιτείται, ψυχραιμία, νηφαλιότητα, και ενότητα, από όλους τους Έλληνες και ειδικά τους νησιώτες. Παρά τις δυναμικές αντιδράσεις των νησιωτών, εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλη απορία στους υπόλοιπους κατοίκους της επικράτειας, γιατί δεν αντέδρασαν πριν από χρόνια, όταν το κακό ήταν ακόμη στην αρχή. Γιατί αυτή η αδράνεια ; Γιατί στήριζε μια μεγάλη πλειοψηφία του νησιού τους κατοχικούς και όλη αυτή την κατάσταση ;  Θα συνεχίσουν δυναμικά και στην συνέχεια ; Εάν συνεχίσουν έχουν λάβει γνώση, τι πραγματικά συμβαίνει, μέσα στο ίδιο τους το Νησί ;  
Είναι εν γνώση τους, ότι στις Ελληνικές στρατιωτικές σχολές, διδάσκει ο αρχηγός των δολοφόνων, του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, και παράλληλα είναι σύμβουλος διαφόρων υπουργών των δύο τελευταίων κυβερνήσεων ; (3)    
Γνωρίζουν ότι ανάμεσα στους Αγαρηνούς, υπάρχουν πράκτορες της μίτ, και Τουρκικής καταγωγής μισθοφόροι του Ελεύθερου Συριακού στρατού ; Τι θα γίνει εάν την θέση των ματ, πάρουν οι πράκτορες της μιτ, και οι εκπαιδευμένοι δολοφόνοι, του ελεύθερου Συριακού Στρατού ; Πόσο προετοιμασμένοι-εκπαιδευμένοι είναι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο ;  Πως θα πρέπει να προετοιμαστούν, και να προστατευτούν ; 
Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι στην Κώ και στην Λέσβο, είναι τα αρχηγεία, των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.  
Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειον της παρακμής, σε ηθικό, πνευματικό, πολιτικό, στρατιωτικό και κοινωνικό επίπεδο, από την ημέρα, που δημιουργήθηκε το έθνος. 
Ελάχιστοι είναι πλέον αυτοί που διασώζονται. Η πλειοψηφία σε πλήρη σύγχυση, και πνευματική-ηθική εξαθλίωση, δηλώνει ότι πιστεύει στον Χριστό, και παράλληλα, εφαρμόζει τον κοινωνικό-σεξουαλικό τρόπο ζωής, του Φρυγικού «θεού» Σαβάζιου. Αυτό συμβαίνει διότι έχει καταργηθεί η Ελληνική-Χριστιανική παιδεία, από όλες τις βαθμίδες, εκπαιδεύσεως. Επίσης οι Ορθόδοξοι ιερείς, στην πλειοψηφία τους, έχουν εγκαταλείψει τους πιστούς, στο έλεος, των νεοταξιτών.  
Οι δύο βασικοί-διαχρονικοί πυλώνες, του Ελληνισμού, έχουν καταρρεύσει, κατά γενική παραδοχή. Δυστυχώς μια ακόμη πολύ πικρή δικαίωση μου, ήρθε μετά από 14 χρόνια. 
Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή, των Κομνηνών και την εποχή της Αλώσεως της αυτοκρατορίας, το 1204 μ.Χ., Όπως τότε, το ίδιο και τώρα, η χώρα βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική παρακμή- απαξίωση και απομόνωση. Έχει απολεσθεί η εθνική κυριαρχία, με την επικράτηση της Γερμανικής κατοχής. Εξαθλιώνεται ραγδαία, ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει, έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη, σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική, η στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Κατά γενική παραδοχή, όλων των Ελλήνων, έχουμε παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία υπό Γερμανική εποπτεία. Η ηθική, η πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και στον αφανισμό, με την επερχόμενη Ισλαμοποίηση, και την Ελλάδα, να γίνεται επισήμως, Τουρκική αποικία-επαρχία, υπό γερμανικό έλεγχο. Η σχεδιασμένη εισβολή των Ισμαηλιτών κατακτητών, οργανώθηκε από τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί που διοικούν την Ευρώπη, από τα πανάρχαια χρόνια, είχαν άριστες σχέσεις με την Τουρκία.
Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα «συμμαχικά» κράτη, από το νάτο, είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές.

Η επίθεση υπό μορφή ασύμμετρης απειλής, από κράτη της «συμμαχίας», ή από την νέα τάξη πραγμάτων, μπορεί να εκδηλωθεί, υπό μορφή οικονομική (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), είτε υπό μορφή εμπρησμών στα δάση, ή στους οικισμούς, με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς. Εντούτοις οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε με΄τα από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους.  
Κατέκτησαν την Ελλάδα. για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο, και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Στην πατρίδα μας για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. Στην πατρίδα μας για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. Έχουμε κανονικά νεκρούς απ’ο τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ. Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, διαδικτυακό επίπεδο. Αυτό το έκαναν διότι διαπίστωσαν επί τόσους αιώνες ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις ολοκληρωτικά τους Έλληνες.  
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.
Η Τουρκία διεκδικεί την Θράκη, την Κύπρο και τα νησιά του Αιγαίου, εδάφη της Συρίας και του βορείου Ιράκ, καθώς έχει έναν πολύ φιλόδοξο και πατριώτη Τούρκο ηγέτη τον Ερντογάν. Ευλογία Θεού, θα ήταν να έχουμε στην Ελλάδα, και εμείς έναν πατριώτη-φιλέλληνα ηγέτη,
Είναι πολυετείς οι ενέργειες της Τουρκίας, για τον εκτουρκισμό των νήσων, με προπύργια των ενεργειών τους την Κω, την Ρόδο, την Λέσβο και το Καστελόριζο, με απώτερο σκοπό τον τεράστιο ενεργειακό πλούτο που κρύβεται στις θάλασσες των νησιών μας. Αυτό το οποίο δεν γνωρίζουν οι Έλληνες, είναι ότι όλοι οι Τούρκοι και οι Αλβανοί πράκτορες δεν είναι μουσουλμάνοι αλλά ανήκουν σε μια πανάρχαια παγανιστική-δωδεκαθεϊστική οργάνωση τους Χαριζίτες. Όλοι αυτοί οι παγανιστές πράκτορες, έχουν ενταχθεί σε διάφορες δωδεκαθειστικές ομάδες και φορείς στην Ελλάδα, και παρακινούν τα μέλη τους ενάντια στην Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό με διάφορους τρόπους. Οι διαμένοντες στην Ελλάδα πράκτορες-κακοποιοί σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, έχουν αναπτύξει μεγάλη δράση στην Αττική, και στα νησιά του Αιγαίου, σε μια προσπάθεια να καταστήσουν την Ελληνική νεολαία εξαρτημένη των ναρκωτικών ουσιών, των παραποιημένων προφητειών της Ορθοδοξίας, και της πορνείας ώστε να διευκολυνθούν τα ανθελληνικά-εξοντωτικά, αλυτρωτικά τους σχέδια. Ωθούν τα νέα παιδιά, σε κάθε παρά φύση σαρκική απόλαυση, ώστε να είναι αδύναμοι οι νέοι να αντιδράσουν, στα βρώμικα σχέδια τους. Γνωστά πρόστυχα account στο twitter, χρηματοδοτούνται και καθοδηγούνται από τις μυστικές υπηρεσίες. Τα βίντεο και οι φώτο των συγκεκριμένων γυναικών, είναι όλα επιλεγμένα από τις μυστικές υπηρεσίες. Οι πράκτορες της Μιτ, μεταξύ άλλων έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι παγανιστικές ομάδες.
Ο παγανισμός, η σεξουαλική διαφθορά, οι ουσίες, η αλλοίωση της Ελληνικής ιστορίας, οι παραποιημένες προφητείες, κάτω από την καθοδήγηση, των Τούρκων δωδεκαθειστών πρακτόρων, ασκούν ισχυρή διαλυτική-καταστροφική δράση στην Ελληνική κοινωνία και το έθνος. Τα διδάγματά και οι πρακτικές του παγανισμού έχουν δημιουργήσει άνευ προηγουμένου διχαστικό πνεύμα, στην Ελληνική επικράτεια, μεταξύ παγανιστών και Ορθοδόξων χριστιανών. Εκτός από ελάχιστους παγανιστές, οι οποίοι είναι χαμηλών τόνων, οι περισσότερες παγανιστικές ομάδες, διακατέχονται από ένα απίστευτο μίσος κατά των Χριστιανών. Η μεγάλη εχθρότητά τους, αρχίζει από τις φρικτές και αισχρές ύβρεις, κατά του Τριαδικού Θεού, της Υπεραγίας Θεοτόκου, και των ιερών προσώπων της Εκκλησίας.
Μέσω των παραποιημένων ιστορικών άρθρων-σχολίων και των αναφορών τους, επιχειρούν να στηρίξουν τις θέσεις τους, προκαλώντας πνευματική και ηθική σύγχυση, με στόχο να αποκτήσουν υποστηρικτές. Στα βιβλία, τα περιοδικά, τις ιστοσελίδες τους, στο διαδίκτυο, διαπιστώνουμε το τρομερό μίσος τους, ενάντια στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Οι δωδεκαθειστές, θεωρούν, ότι έχουν το «δικαίωμα» να πάρουν εκδίκηση κατά των «σφαγών και εγκλημάτων», τα οποία «έγιναν» εναντίον των προγόνων τους». Ότι δήθεν το αίμα των «άδικα δολοφονημένων Ελλήνων», ζητά εκδίκηση από τους σημερινούς λάτρεις των κοινών Ολύμπιων «θεών». Φυσικά δεν αναφέρουν ποιοι είναι οι πραγματικοί τους πρόγονοι, οι οποίοι δεν ήταν Έλληνες.

Το υβρεολόγιο τους ξεπερνά τα όρια της αξιοπρέπειας, της ηθικής και του Ελληνικού πολιτισμού, οι ύβρεις τους εναντίον των Αγίων, του Σωτήρα-Λυτρωτή Χριστού, και της Υπεραγίας Θεοτόκου, είναι πρωτόγνωρες. Οι απειλές τους, εδώ και πολλά χρόνια, ξεπερνούν τα όρια της νομιμότητας. Σε κάποιες περιπτώσεις κάνουν γνωστές, χωρίς κανένα απολύτως ενδοιασμό, τις προθέσεις τους, σε περίπτωση που κυριαρχήσουν, να αναβιώσουν τους διωγμούς των πρωτοχριστιανικών χρόνων. Μεταξύ άλλων απαιτούν εδώ και τώρα την παράδοση κάθε αρχής και εξουσίας του κράτους σε εκείνους, διότι, κατ’ αυτούς, μόνο οι λάτρεις των αρχαίων «θεών» είναι οι γνήσιοι Έλληνες και οι νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδος.
Ο νεοπαγανισμός συνεχίζει, τον πανάρχαιο και παραδοσιακό ρόλο του, καθώς δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει, ως ανθελληνικός μηχανισμός, διχόνοιας, μίσους και έριδας ανάμεσα, στους Ορθόδοξους Έλληνες και όχι μόνον.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.
Οι Χαριζίτες ( Haridji Meszep) είναι αδελφότητα, παγανιστών – σατανιστών. Για όσους δεν γνωρίζουν, είτε δεν θυμούνται να θυμίσω την επίσημη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρ. Ερντογάν, στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2017. Προς τιμήν του έστησαν τον «φύλακα άγγελο» του Παλαιού Φαλήρου που τοποθέτησε ο Δήμαρχος. Αυτό το άγαλμα, συμβολίζει τον φύλακα- δαίμονα του Τούρκικου κράτους. Ο ασημένιος κύλινδρος συμβολίζει την σελήνη που λατρεύουν οι Τούρκοι, και την έχουν και στην σημαία τους, ως ημισέληνο. Ο κόκκινος δαίμονας-«άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο δολοφονικού κράτους της οικουμένης, το οποίο δεν έχει ιστορία όπως αναφέρουν όλοι, παρά μόνον ποινικό μητρώο. Το γλυπτό είχε τοποθετηθεί στις 5 Δεκεμβρίου, του Αγίου Σάββα. Savas στα Τούρκικα σημαίνει πόλεμος. Αυτό το άγαλμα-εωσφόρος καλωσόριζε τον Χαριζίτι Ταγίπ στην Αθήνα δυο μέρες πριν. Ο δαίμονας, που δυστυχώς ο Δήμαρχος τον αποκάλεσε ως «κόκκινο άγγελο», έχει τις εξής ονομασίες : Al – Oujah, Αλούτζα-Allaat. Nergal-Ereskigal, Balaal-Σαβάζιος-Διόνυσος,- Balaat. Επίσης οι Τούρκοι πράκτορες, στην Ελλάδα, επιθυμούσαν να τιμήσουν και να καλωσορίσουν, με αυτόν τον τρόπο, τον ερχομό του μεγάλου Χαριζίτι Ρ. Ερντογάν, με την τοποθέτηση του εωσφορικού γλυπτού από μια περιοχή που ασφυκτιά από το Τουρκικό στοιχείο, όπως η περιοχή του Παλαιού Φαλήρου , του Αλίμου και της Καλλιθέας. Εκεί δραστηριοποιείται Χαριζίτικος πυρήνας, που βρίσκεται στο μέσον μιας περιοχής που εκτίνεται από την Καλλιθέα έως την Βουλιαγμένη. Έκτος από την υποδοχή του Ερντογάν στην πόλη των Αθηνών, η ύψωση του εωσφορικού γλυπτού, και η προβολή της σειράς Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής, από την Ελληνική τηλεόραση, ήταν ταυτόχρονα και ένα μυστικό σύνθημα της Μιτ, προς τα κλιμάκια του Ελλαδικού χώρου, ότι ξεκινά η τελική αντεπίθεση, για την ειρηνική κατάκτηση της Ελλάδας, και ότι οι παγανιστικοί-χαριτζίτικοι πυρήνες, στο Μπαλαάτ της Κωνσταντινουπόλεως, στο Νέο Βουτζά την Καλλιθέα  Αττικής, στην Ουτζά της Μυτιλήνης, πλησίον της Μόριας και αλλού, να ξεκινήσουν τις δραστηριότητες τους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πού όλους τους μετανάστες, τους πήγαν σε αυτήν την περιοχή της Λέσβου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή, γενικότερα. Η συγκεκριμένη περιοχή στην Μυτιλήνη, έχει από πολύ παλιά, το όνομα Al – Oujah, Αλούτζα (Ουτζά) στα Τουρκικά, που είναι ο πιο σημαντικός θεός-δαίμονας, για τους Τούρκους- Παγανιστές. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, θεωρεί την Λέσβο, Τουρκική επικράτεια, και το πιο ξεχωριστό νησί, καθώς η περιοχή έξω από την Μυτιλήνη, φέρει το όνομα του πιο σημαντικού Τούρκου παγανιστικού δαίμονα, Επίσης είναι πολύ γνωστό, ότι τα πανάρχαια χρόνια, η Λέσβος ήταν το πιο σημαντικό νησί σχετικά με την λατρεία του Αρχιδαίμονα Κρόνου. Σε όλη την διάρκεια της Οθωμανικής κατοχής, γινόταν κρυφές τελετές, από τους Τούρκους Χαριζίτες, στην περιοχή Ουτζά της Μυτιλήνης. Επί 450 χρόνια, στις τελετές, για την λατρεία του Al oujah, συμμετείχαν πολλοί σημαντικοί χαριζίτες παράγοντες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Συνεπώς το νησί της Λέσβου, έχει τεράστια θρησκευτική σημασία, καθώς είναι ο ιερότερος τόπος λατρείας, για τους Τούρκους χαριζίτες. Παρά την απελευθέρωση του νησιού, η λατρεία του Τούρκου δαίμονα, δεν σταμάτησε ποτέ. 
Από τις συνεχόμενες αναφορές, από το 2008 όταν ακόμη ήμουν στην περιφερειακή εφημερίδα, ανησύχησαν και ανησυχούν, οι διάφορες ανθελληνικές παγανιστικές ομάδες, η πασίγνωστη εγκληματική-ειδωλολατρική οργάνωση, τα κλιμάκια της Μιτ στην Τουρκία και στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα, τα κλιμάκια της Μιτ στην νήσο Κω και την Λέσβο, τα οποία συνδέονται όπως αναφέρω, με αντίστοιχα κλιμάκια σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Το κλιμάκια της Κω και της Λέσβου είναι τα σημαντικότερα, διότι είναι η απ΄ ευθείας συνέχεια των πρώτων Χαριζίτων Σουλτάνων, Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και του Σελίμ Β. Ο Σελίμ, ήταν γιος του Σουλεϊμαν του μεγαλοπρεπή, και ως γνήσιος θρησκευτής του Αl oujah, εγκατέλειψε την διακυβέρνηση της αυτοκρατορίας, στον μέγα βεζίρη, καθώς ήταν λάτρης, των απολαύσεων και των διασκεδάσεων του Χαρεμιού, από το οποίο επηρεαζόταν αρκετά συχνά, σε σημαντικά θέματα. Για όσους δεν γνωρίζουν από τα πανάρχαια χρόνια το σπουδαιότερο κέντρο λατρείας του Κρόνου  βρίσκεται στην Λέσβο. Για αυτό επιδεικνύουν τεράστιο ενδιαφέρον όλα τα ανθελληνικά νεοταξικά κέντρα. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επίσκεψη του πάπα, του Βαρθολομαίου, της Σάραντον, της Τζολί και της Ράνιας στο νησί. Είναι κοινό μυστικό ότι το Κρόνιο ιερατείο συνεργάζεται με αυτό της μαύρης μητριαρχίας. Τα πανάρχαια χρόνια, υπήρξαν μητριαρχικά ιερατεία στην Μυτιλήνη. Για αυτό επέβαλαν εκ νέου την εξουσία τους στο νησί κατά την σύγχρονη εποχή.
ΟΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ 
ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ
«ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ» ΒΑΣΙΛΙΑ. 
O πολύ αιματηρός πόλεμος στην Συρία θα τελειώσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εντός της δεκαετίας 2020-2030. Σταδιακά οι ηττημένοι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι, έρχονται στην Ελλάδα. Εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστών, έχουν ήδη περάσει τα σύνορα με την Τουρκία και προωθούνται προς την Ελλάδα. Η Τουρκία στα πλαίσια των γεωστρατηγικών της σχεδιασμών, έχει δημιουργήσει μέτωπο εντός της Ελλάδας, από εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους.
Η Ελλάδα διότι είναι υπό κατοχή, πολιτική-στρατιωτική και οικονομική, είναι ανήμπορη να αναχαιτίσει, τα νέα κύματα αλλοδαπών εισβολέων, με συνέπεια, την οριστική καταρρεύσει. κάτω από το βάρος των εκατομμυρίων Σαρακηνών. Αυτός είναι ο Τουρκικός σχεδιασμός και μέχρι στιγμής προχωρά χωρίς κανένα εμπόδιο. Είναι γεγονός αποδεκτό από όλους, ότι η χώρα μας, κατακτήθηκε, χωρίς πόλεμο. Στα πλαίσια αυτής της αναίμακτης κατακτήσεως, οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, προώθησαν μανιωδώς, μεταξύ άλλων, τον θρύλο και την προφητεία, του Μαρμαρωμένου Βασιλιά. (2) Για μια ακόμη φορά παραποίησαν σκόπιμα, τραγικά και βάναυσα την Ελληνική ιστορία και παρουσιάζουν ως «μαρμαρωμένο» Βασιλιά τον Ιωάννη Δούκα-Βατάτζη.
Όμως Παγκοσμίως αποδεκτό, από Έλληνες και ξένους ιστορικούς, και όχι μόνον, είναι ότι ο μαρμαρωμένος βασιλιάς, είναι ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Μεταξύ όλων ο κορυφαίος Έλληνας ιστορικός, ο Κωνσταντίνος Παπαρηγόπουλος, αναφέρει ως Μαρμαρωμένο Βασιλιά, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Όταν έπεσε η πόλη στους Τούρκους, το 1453 μ Χ., για να τονώσουν το ηθικό των σκλαβωμένων Ελλήνων, με καλές προθέσεις, για να υπάρχει ελπίδα, δημιούργησαν τον θρύλο αυτό. Παράλληλα έφτιαξαν αυτό τον θρύλο, διότι είχε καταρρεύσει η εθνική μας υπερηφάνεια, ο εθνικός μας εγωισμός, από την Τουρκική κατάκτηση της βασιλεύουσας. Την εποχή που ζούσε ο Ιωάννης Δούκας -Βατάτζης, και ήταν βασιλιάς, στο μικρό γεωγραφικά Ελληνικό κράτος, που ονομαζόταν «αυτοκρατορία» της Νίκαιας, δεν έγινε καμία άλωση, του κράτους, που κυβερνούσε. Μέσα σε αυτήν την παρακμή, έρχονται με κακές-ανθελληνικές προθέσεις, οι άνθρωποι του μαύρου θεοσοφικού σατανισμού και της Τουρκικής Μίτ, να διαδώσουν την «σωτήρια» από τον σπίτι, και τον καναπέ, με «απεσταλμενο» του θεού τον Ιωάννη Βατάτζη, η αλλιώς τον «μαρμαρωμένο» Βασιλιά. (2) Σε πάρα πολλά άρθρα μου έχω κάνει την ερώτηση προς όλους τους αφελείς αλλά και σε όλα τα μέλη του μαυρου Θεοσοφικού εωσφορισμού. Γιατί ενώ είναι ο εκλεκτός του Χριστού ο Βατάτζης, επέτρεψε ο κύριος Ιησούς Χριστός να πάρει πίσω την Κωνσταντινούπολη, ο Μιχαήλ Η Παλαιολόγος και δεν αξίωσε μια τέτοια τιμή στον Ιωάννη Γ Δούκα Βατάτζη ; Για όσους δεν γνωρίζουν. Ο Ιωάννης Γ Δούκας Βατάτζης ήταν βασιλιάς στο μικρό κρατίδιο της Νίκαιας στην Μικρά Ασία. Αυτό διότι η ένδοξη Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, είχε πλέον κατακτηθεί από τους Γερμανούς το 1204 μ.Χ. Οι ελάχιστοι Έλληνες οι οποίοι επέτυχαν να διαφύγουν πέρασαν στην Μικρά Ασία και ίδρυσαν ένα πολύ μικρό σε γεωγραφική έκταση Ελληνικό κράτος. Έξι χρόνια πριν από την επανάκτηση της Κωνσταντινουπόλεως ο άγιος Ιωάννης Γ Βατάτζης απεβίωσε και την πόλη κατέκτησε ο Μιχαήλ ο Η Παλαιολόγος. Ο Παλαιολόγος είχε αυτομολήσει στους Τούρκους λόγω πολιτικών διώξεων, και εν συνεχεία τύφλωσε τον νόμιμο βασιλιά τον Ιωάννη Δ Λάσκαρη, για να γίνει εκείνος βασιλιάς. Πως γίνεται να αξιώσει ο Χριστός έναν τόσο κακό άνθρωπο να πάρει πίσω την πόλη, και να μην αξιώσει τον Βατάτζη ; Το σημαντικότερο το οποίο αγνοούν οι πλανεμένοι, οι αφελείς, και οι νεοραγιάδες είναι ότι ο Χριστός, μετά την ζωή, και την δημιουργία, μας έδωσε την ελευθερία. Είναι αδύνατον να αναστήσει και να εξαναγκάσει έναν Έλληνα στρατιωτικό να πάει ενάντια στο πιο ιερό Ελληνικό αξίωμα, για να βοηθήσει σαπισμένα άτομα από την σεξουαλική διαφθορά. Ο θεός δεν υποχρέωσε ποτέ κανέναν άνθρωπο όσο ζούσε, είτε μετά θάνατον, να κάνει κάτι το οποίο δεν επιθυμεί. Τέτοιου είδους εξαναγκασμούς τους έκανε και τους κάνει μόνον ο εωσφόρος. Κανένας Έλληνας στρατιωτικός από εκείνους τους αιώνες, δεν δέχεται να αναστηθεί, για να πολεμήσει ώστε να απελευθερωθούν, δειλοί-αδύναμοι ραγιάδες, οι οποίοι κάνουν σεξουαλικές ανωμαλίες, και ζούνε μέσα στην νεοταξική μόδα. Οι σπουδαιότεροι άνθρωποι όλων των εποχών στην ιστορία του πλανήτη οι ήρωες Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, υπολόγιζαν ως άνδρες και Έλληνες μόνον όσους πολεμούσαν. Όλους τους άνανδρους (θηλυπρεπείς) οι οποίοι δεν πολεμούσαν για την Ελλάδα τους σιχαινόταν και τους περιφρονούσαν. 
Aνάμεσα στα εκατομμύρια των αξιωματικών του μεσαίωνα είναι και ο στρατηγός-αυτοκράτορας Ρωμανός ο Δ Διογένης, ο οποίος περιφρονούσε τους δειλούς που περίμεναν βοήθεια από τον Χριστό και δεν πολεμούσαν. Όποιος δεν πολεμούσε εκείνους τους αιώνες με το σπαθί στο χέρι δεν τον θεωρούσαν Έλληνα και άνδρα αλλά γυναίκα. Δεν υπήρχε μεγαλύτερη ατίμωση και προσβολή για έναν γνήσιο Έλληνα άνδρα, από το να τον διώξουν από τον Ελληνικό-Ρωμαϊκό στρατό, για οποιαδήποτε αιτία. Αμέσως έχανε την κοινωνική του θέση και υπόσταση. Ο Ιωάννης Κουρκουάς-Τσιμισκής συναίνεσε στην δολοφονία του Αγίου Νικηφόρου Φωκά, ο οποίος ήταν και θείος του, διότι όχι μόνον του αφαίρεσε όλα τα στρατιωτικά του αξιώματα, αλλά τον έκανε απλό πολίτη και τον έθεσε σε κατ οίκον περιορισμό. Δεν του επέτρεψε ο Άγιος Νικηφόρος να πολεμά ούτε ως απλός στρατιώτης. Εκείνους τους αιώνες δεν υπήρχε μεγαλύτερη προσβολή από το να μην πολεμάς για την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, τον Κύριο Ιησού Χριστό καθώς και για την προστασία του άμαχου Ελληνικού πληθυσμού. Για αυτούς τους λόγους ο πολύ σημαντικός-γενναίος στρατηγός, ο Νικηφόρος Ξιφίας, που με την πίστη και την φιλοπατρία του, κατακτήθηκε η νίκη, στην καθοριστική μάχη, με τους Βούλγαρους στο Κλείδι, επαναστάτησε ενάντια, στον Αυτοκράτορα Βασίλειο Β, διότι δεν τον επέλεξε, να πολεμήσει σε μια δευτερεύουσας σημασίας εκστρατεία. Μετά από τόσες δόξες και τιμές, πού αξιώθηκε να ζήσει, ο ΄Ήρωας Ξίφίας, πληγώθηκε και προσβλήθηκε πολύ βαριά, από την απόφαση, του Βουλγαροκτόνου, να μην τον επιλέξει να πολεμήσει. Όλοι οι Έλληνες εκείνης της εποχής, ζούσαν και ανέπνεαν, για να πολεμούν σε καθημερινή βάση, στα πεδία των μαχών, για την Ελλάδα, τον Χριστό, την ελευθερία και τον άμαχο πληθυσμό. Μέσα στην υπέρμετρη αγάπη του, για την πατρίδα, ο Νικηφόρος Ξιφίας, ξέχασε ότι πρέπει κάποιοι στρατηγοί, να παραμένουν πίσω, να φυλάνε, τον άμαχο πληθυσμό και τα σύνορα.

Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι 

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

Τι σήμαινε εκείνους τους αιώνες να πολεμά κάποιος γενναία, σε καθημερινή βάση μας το έδειξε η μεγαλύτερη Ελληνίδα Χριστιανή Φιλόσοφος. 
Ενδεικτική είναι η ενέργεια της μεγαλύτερης Ελληνίδας φιλοσόφου μαζί με την Υπατία, της Πριγκίπισσας Άννας, η οποία μεσολάβησε στον πατέρα της, τον αυτοκράτορα Αλέξιο Κομνηνό, να μην τιμωρήσει τον αξιωματικό Αρμενικής καταγωγής τον Αλέξιο Μουσελέ, διότι ήταν γενναίος στα πεδία των μαχών. Εκείνους τους αιώνες δεν υπήρχε μεγαλύτερη ηθική και κοινωνική προσβολή, από το να μην πολεμάς για την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, τον Κύριο Ιησού Χριστό, αλλά και για την προστασία του άμαχου Ελληνικού πληθυσμού. Αυτά ήταν τα ηθικά, εθνικά και κοινωνικά αξιώματα, των Ελλήνων του μεσαίωνα, της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ 
ΤΗΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΣ-ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Στα χνάρια του Γίββων, η Τουρκική Μιτ. Πιο επικίνδυνη από ποτέ, παρουσιάζει ως Μουσουλμάνο, τον κορυφαίο Έλληνα, όλων των εποχών. Σε θανάσιμο κίνδυνο ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία, καθώς η Τουρκική Μίτ, άλλαξε τακτική, και βαδίζει στα χνάρια του Άγγλου ιστορικού Έντουαρντ Γίββών. Οι Τούρκοι πράκτορες, στα πλαίσια του ανέμελου επικοισμού-κατακτήσεως της χώρας, χρησιμοποιούν το όνομα, του κορυφαίου Έλληνα αυτοκράτορα, όλων των εποχών, σε στρατιωτικά επιτεύγματα, ο οποίος ξεπέρασε σε σημαντικό βαθμό ακόμη και τον Μ. Αλέξανδρο, για να στρέψουν τους Έλληνες προς την Μωαμεθανική θρησκεία. Επίσης ο στόχος τους είναι να διχάσουν, και να κλονίσουν την πίστη, των Ορθοδόξων Χριστιανών. 
Στα πλαίσια των γενοκτονικών τους σκοπών, επέλεξαν τον κορυφαίο βασιλιά, της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Σύμφωνα με την Τουρκική μίτ, ο Έλληνας -Χριστιανός Ηράκλειος, «αποδέχτηκε», την πρόταση του Μωάμεθ, να γίνει Αγαρηνός, διότι ήταν σίγουρος ότι  ο Μωάμεθ, ήταν ο προφήτης, τον οποίο ανέμεναν, εκείνη την εποχή, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Οι Τούρκοι πράκτορες, παρουσιάζουν, τον Ηράκλειο ότι είπε  : «Μακάρι ήμουν με τον Μωάμεθ, και να του έπλυνα τα πόδια». Με βάση τις αναφορές, του Άραβα ιστορικού Ταμπαρί, τον οποίο οι Τούρκοι, τον παρουσιάζουν, ως Περσικής καταγωγής, ο Ηράκλειος ασπάστηκε το Ισλάμ, όμως «εμποδίστηκε» από τους Έλληνες αξιωματούχους, αν και  «ομολόγησε», την πίστη του, στον Μωάμεθ. Οι ενέργειες αυτές, δείχνουν την δολιότητα και το διαχρονικό μίσος των Τούρκων, για πολλοστή φορά. Παρουσιάζουν τον Έλληνα-Χριστιανό βασιλιά, που πολεμούσε στην πρώτη γραμμή, του μετώπου, με τους Πέρσες, για του Χριστού, την πίστη την Αγία, για να ανακτήσει το Ιερότερο σύμβολο της Ορθοδοξίας, τον Τίμιο Σταυρό, ως εωσφοριστή, και «δούλο», του Μωάμεθ.  Τον βασιλιά που πήγε πίσω ο ίδιος, τον Τίμιο Σταυρό, στους Αγίους Τόπους. Στα πλαίσια αυτών των  πολύ επικίνδυνων σκοπών της, η Μίτ παρουσίασε μια πολύ σπάνια επιστολή, από τον ιδρυτή του Αγαρηνού θρησκεύματος, τον Μωάμεθ, προς τον πρώτο Έλληνα αυτοκράτορα της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, τον Ηράκλειο, με πολύ απειλητικό ύφος, την οποία έφερε στο φώς της δημοσιότητας, ο Τουρκικός τύπος. Η επιστολή έχει μεγάλη ιστορική αξία, καθώς αναφέρεται στην πρώτη επαφή των Ισμαηλιτών με τους Έλληνες Χριστιανούς. Η επιστολή έχει σαφέστατα, απειλητικό ύφος, καθώς γράφει, ότι εάν δεν δεχτούν οι Χριστιανοί να γίνουν Σαρακηνοί, τότε θα αντιμετωπίσουν φοβερές συμφορές. 
Η επιστολή του Μωάμεθ επιδόθηκε το έτος 628 μ Χ. από τον πρέσβη του Μωάμεθ, Diheytül Kalbi, στον αυτοκράτορα Ηράκλειο στην Κωνσταντινούπολη. Το περιεχόμενο της επιστολής είναι χαρακτηριστικό. Ο Μωάμεθ κάνει γνωστό στον Έλληνα αυτοκράτορα Ηράκλειο, την ίδρυση της νέας θρησκείας του Εωσφόρου, και την μοναδικότητα της. Επίσης ο Μωάμεθ, κάλεσε, το συντομότερο, τον Ηράκλειο, να γίνει Αγαρηνός, αυτός και οι Έλληνες-Χριστιανοί υπήκοοι της αυτοκρατορίας του. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως αναφέρει ενδεικτικά, θα το μετανιώσει και τρομερές συμφορές θα επέλθουν στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Η πραγματική απάντηση, του αυτοκράτορα Ηράκλειου, προς τον Μωάμεθ, ήταν ότι δεν υπάρχει άλλο ιερό βιβλίο εκτός από τα Ευαγγέλια, τα οποία παρουσιάζουν, τον Ιησού, ως τον Θεάνθρωπο και τον Σωτήρα της οικουμένης
ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. 
Ο αυτοκράτορας Ηράκλειος ξεπέρασε με την βοήθεια του Χριστού, σε πολλούς τομείς τον Μέγα Αλέξανδρο.
Εάν δεν υπήρχε ο Ηράκλειος, παρά τα χρηστά ήθη των προγόνων μας η Ελλάδα θα είχε σκλαβωθεί στους Πέρσες. Η αρχαία Περσική αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών, είχε αναστηθεί από την νέα δυναστεία των Σασσανιδών. Η Περσία βρισκόταν ξανά στο απόγειο της δύναμης της, και ήταν ανώτερη από την αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών. Όλα αυτά ακριβώς την ώρα που καθόταν ο πρώτος Έλληνας, στον Αυτοκρατορικό Ρωμαϊκό θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως. Την χρονική στιγμή που η Σασσανιδική-Περσική αυτοκρατορία βρίσκεται στο απόγειο της δυνάμεως της, από την ημέρα που δημιουργήθηκε, αντίστοιχα το Ελληνικό-Ρωμαϊκό κράτος βρισκόταν στο απόγειο της αδυναμίας του, εξαιτίας της μεγαλύτερης χρεοκοπίας στην ιστορία του έθνους μας. 
Επειδή οι Πέρσες είχαν κλέψει τον Τίμιο Σταυρό, το ιερότερο κειμήλιο του Χριστιανισμού, οι εκστρατείες του Ηρακλείου προσέλαβαν θρησκευτικό χαρακτήρα. Όταν λοιπόν ο Έλληνας Ηράκλειος από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας, ανέβηκε στον Ελληνικό-Ρωμαϊκό θρόνο, το κράτος ήταν τελείως χρεοκοπημένο. Ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, είχαμε την εισβολή, και την κατάκτηση της μισής Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, από τους Πέρσες. Είχαμε πολλές χιλιάδες σφαγμένων Ελλήνων, είχαμε κλοπές, εμπρησμούς, βιασμούς, σκλάβωμα γυναικών κλπ. Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά έγινε εισβολή από τους Πέρσες στα Ιεροσόλυμα, όπου εκεί έλαβαν χώρα άγριες σφαγές, κλοπές, εμπρησμοί, τους βιασμοί, και το σκλάβωμα χριστιανών. Μαζί με όλα αυτά έκαψαν τον ναό του Παναγίου τάφου, έκλεψαν τον Τίμιο Σταυρό, και πήραν μαζί τους αιχμάλωτο τον πατριάρχη Ζαχαρία. Εντούτοις με όπλο τα χρηστά ήθη και την σωστή παιδεία, μέσα σε επτά μόνον χρόνια,οι Έλληνες ανέκαμψαν, με αποτέλεσμα να πάρουν πίσω όλα τα κατακτημένα εδάφη από τους Πέρσες. Όμως οι προγονοί μας δεν σταμάτησαν εκεί αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση, κατακτώντας ολόκληρη την Περσική αυτοκρατορία. Αυτό το έκανε ο Ηράκλειος με έναν τελείως απειροπόλεμο στρατό. Έναν Ελληνικό στρατό τον οποίο δημιούργησε εκ του μηδενός μέσα σε δέκα μήνες. Είδατε τι επέτυχαν οι Ένδοξοι πρόγονοι εξαιτίας των χρηστών ηθών, και της σωστής παιδείας ;
Ακόμη και ο Μ. Αλέξανδρος με πολύ έμπειρους και περισσότερους στρατιώτες, με ένα πανίσχυρο Ελληνικό Μακεδονικό βασίλειο πολιτικά-οικονομικά, και στρατιωτικά έκανε περισσότερο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την Περσική αυτοκρατορία, σε σχέση με τον Ηράκλειο. Την εποχή του Μ. Αλέξανδρου δεν ήταν κατακτημένη η Ελλάδα και το Μακεδονικό βασίλειο.

Στον αντίποδα κατά την βασιλεία του Ηράκλειου επικρατούσε χάος και όλεθρος. Την εποχή του Ιουστινιανού του Α, όπως και στην εποχή του Θεοδόσιου, του Αρκάδιου, του Θεοδόσιου του Β, του Ιουστίνου του Α, του Ιουστίνου του Β, είχαμε μόνον συνοριακούς πολέμους, και περιόδους ειρήνης με τους Πέρσες. Μόνον όταν ανέβηκε στον θρόνο, ο πρώτος Έλληνας Χριστιανός βασιλιάς, ο Ηράκλειος από την Καππαδοκία έκαναν οι Πέρσες όλα αυτά τα τρομερά πράγματα εις βάρος των Ελλήνων, τα οποία, δεν είχαν ξαναγίνει ποτέ από μέρος των Μηδων.

TΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το απόγειον της Ελληνορθοδοξίας, ήταν όταν ο Έλληνας Αυτοκράτορας Ηράκλειος πήρε πίσω από τους Πέρσες τον Τίμιο Σταυρό, τον οποίο πήγε ο ίδιος πίσω στα Ιεροσόλυμα. Ο θρίαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικός. Δεκατέσσερα χρονια πριν, το 614 μ.Χ., το Ελληνικό-Ρωμαϊκό κράτος, είχε βρέθει κατακτημένο κατά το ήμισυ από τους Πέρσες, ενώ παράλληλα ήταν και για πρώτη φορά στην ιστορία του σκόπιμα χρεοκοπημένο, εξαιτίας των αλλοδαπών βασιλέων-αυτοκρατόρων. Ήταν η εποχή που έδωσαν οι Πέρσες τελεσίγραφο στους προγόνους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν όλοι τον Ιησού Χριστό, η δεν θα ξαναδούν ποτέ τον ήλιο. Τελικά ο υπερόπτης εωσφοριστής Χοσρόης ο οποίος αποκαλούσε τον Ηράκλειο, δούλο του, έχασε την ζωή του, και ο γιος του έκανε κηδεμόνα-δούλο, το παιδί του στον Έλληνα αυτοκράτορα Ηράκλειο. Αυτό ειναι το απόγειο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Ο Χριστός και η Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία είχαν κερδίσει κατά κράτος τον Εωσφόρο και την αυτοκρατορία του. Η Περσική αυτοκρατορία επί 1228 χρόνια προσπαθούσε να αφανίσει δια παντός τον Ελληνισμό. Εξαιτίας της γενναιότητας, του ήθους, της πίστης, των χρηστών ηθών, και της βοήθειας του Ιησού Χριστού, οι πρόγονοι μας κατέβαλαν δια παντός τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνικού έθνους. To Eλληνικό έθνος έφτασε στο στρατιωτικό απόγειο του με τις δύο κατακτήσεις της Περσικής αυτοκρατορίας (Μ. Αλέξανδρος, Μ. Ηράκλειος). Αυτά εiναι τα δυο μεγαλύτερα στρατιωτικά επιτεύγματα όλων των εποχών. 
Οι εωσφοριστές-σιωνιστές, μετά την συντριβή της Περσικής αυτοκρατορίας, δεν πίστευαν τι είχε συμβεί. Αυτό διότι οι Έλληνες όχι μόνον έγιναν από σκλάβοι διοικητές στο ένα τους δημιούργημα, που ήταν το Ρωμαϊκό κράτος, αλλά με την ανάληψη της εξουσίας στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία επέτυχαν να καταστρέψουν δια παντός το άλλο τους κατασκεύασμα την Περσική αυτοκρατορία. 
Όταν οι Έλληνες ξαναέγιναν παγκόσμιοι κυρίαρχοι με την κατάκτηση της Περσικής αυτοκρατορίας το 628 μ.Χ., τότε πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν τον μωαμεθανισμό. Ο αποκλειστικός τους σκοπός ήταν να κατακτήσουν την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.
Τότε συμβαίνει κάτι ακόμη το μοναδικό. Ένας λαός αγράμματος, αναλφάβητος, ο οποίος ζούσε στην έρημο μια νομαδική ζωή, έγινε μέσα σε έξι χρόνια παγκόσμια υπερδύναμη, με αποτέλεσμα να πάρει πίσω ολόκληρη την Περσική αυτοκρατορία την Μεσοποταμία κλπ, από τους Έλληνες. Αυτοί ήταν οι Άραβες, οι οποίοι μόλις είχαν ασπασθεί τον μωαμεθανισμό. Ακόμη και εμείς οι Έλληνες με τον κορυφαίο πολιτισμό στον κόσμο πέρασαν αιώνες για να γίνουμε κοσμοκράτορες, αυτοκράτορες.  
Όμως οι αγράμματοι Άραβες χρειάστηκαν μόνον έξι χρόνια. Αυτό διότι από πίσω τους βρισκόταν οι εωσφοριστές-παγανιστές της νέας τάξης πραγμάτων.

Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι-
Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η άλλη πλευρά δεν συναινεί ; Είναι λοιπόν δίκαιο να καθίσουμε να αφανιστούμε όλοι οι Έλληνες χωρίς να έχουμε πειράξει κανέναν απολύτως ; Όλα αυτά διότι από τα αρχαία χρόνια ο πολιτισμός μας, και η ιδεολογία-θρησκεία μας, αποτελούν εμπόδιο στην δημιουργία του παγκόσμιου εωσφορικού κράτους. Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών- μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.
Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.
Οι Μουσουλμάνοι του Ασσάντ, είναι πιστοί του αληθινού Θεού. Δυστυχώς όμως, όπως και στον Χριστιανισμό, υπάρχουν οι Μουσουλμάνοι, οι οποίοι είναι άνθρωποι του πραγματικού Θεού, και οι φανατικοί οι οποίοι πιστεύουν στον Εωσφόρο, όπως οι Γερμανοί «σταυροφόροι», που κατέκτησαν το έτος 1204 μ.Χ., την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Κοινά χαρακτηριστικά όλων των λαών, που πιστεύουν στον εωσφόρο από τα αρχαία χρόνια, μέχρι και σήμερα, οι σφαγές, οι κλοπές, οι εμπρησμοί, οι σεξουαλικές ανωμαλίες, οι βιασμοί και το σκλάβωμα γυναικών. Είναι πολύ θλιβερό, ότι στην κατοχική Ελλάδα, δεν θα υπάρξει πότε ένας πραγματικός πατριώτης ηγέτης, όπως είναι ό Ασσάντ, στην Συρία.

(1)

 Από το έτος 2006, όταν ξεκίνησα να γράφω, την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, ήμουν και είμαι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο, που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός-Παγκράτιο, ιστορική γνώση, με μοναδικό σκοπό, την δημιουργία Ελλήνων ανωτάτης ποιότητας. Ακόμη προτείνω την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος. Είναι ιστορικά και διαχρονικά αποδεδειγμένο, ότι είτε αντιδράσουμε ειρηνικά, είτε δυναμικά, είτε βίαια μέσα από αμυντικούς πολέμους, και στις τρεις περιπτώσεις απαιτείται, υψηλή ηθική ζωή και παιδεία. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση να εξουσιάζει, θέλει τους Έλληνες ανήθικους και απαίδευτους. Η κακία είναι αμάθεια, μας δίδαξε ο Ύπατος των Φιλοσόφων ο Αριστοκλής. Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας, είναι αδίκημα εσχάτης προδοσίας, και εθνική-κοινωνική καταστροφή.
Eδω και 14 συναπτά έτη, από την ημέρα, που ξεκίνησα
να γράφω την στήλη, χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα, και σε χαμηλούς τόνους, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό.

(2)

Η άβολη αλήθεια για τις προφητείες και το «θερμό επεισόδιο …


ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Σε διπλωματικό πυρετό βρίσκεται η Αθήνα σχεδιάζοντας και υλοποιώντας προσεκτικά τα επόμενα βήματά της, ενώ η Τουρκία συνεχίζει να αψηφά το ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της διεθνούς κοινότητας για τη συμφωνία του Ερντογάν με την κυβέρνηση της Τρίπολης για την ΑΟΖ. Στον απόηχο της κατάθεσης της παράνομης και άκυρης συμφωνίας στην τουρκική βουλή και τον πόλεμο νεύρων από την Άγκυρα, η οποία εξετάζει ακόμη και την αποστολή στρατού στην Λιβύη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τεταμένη την κατάσταση, ωστόσο διεμήνυσε ότι δεν φοβάται θερμό επεισόδιο.
Κακά τα νέα λοιπόν για τους αναμένοντες το «επεισόδιον στο Αιγαίο». Αβίαστα έρχονται στο μυαλό μας οι «προφητείες της Ορθοδοξίας», οι οποίες αποτελούν, πανθομολουμένως, κομμάτι της θρησκευτικής ιστορίας. Εντούτοις, υπάρχει ένα πρόβλημα! Κάποιες προφητείες ή εκτιμήσεις ή προβλέψεις, μπορείτε να τις ονομάσετε όπως θέλετε, αποτελούν σίγουρα αντικείμενο μελέτης σε συνδυασμό με πολλά και διάφορα γεγονότα, τα οποία ξετυλίγονται, αλλά δεν έχουν «προφητευθεί». Κάποιες άλλες προφητείες όμως είτε είναι ανυπόστατες, είτε είναι ψεύτικές και δημοσιεύονται σκόπιμα από διάφορα μικρά και μεγάλα μέσα ενημέρωσης, προκειμένου η όποια αλήθεια να γίνει δυσπρόσιτη λόγω… «αλαλούμ». Έτσι, η λαγνεία «προφητικών» ρήσεων, δίχως έλεγχο της προέλευσής τους, έχει οδηγήσει πολλούς Έλληνες σε «τρικυμία εν κρανίω». Το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει προς τα έξω και γίνεται αντικείμενο χλεύης από τους αντιπάλους της Ελληνοορθοδοξίας είναι το εξής: «Περιμένουμε το θερμόν επεισόδιον, μετά οι Ρώσοι θα μας δώσουν την Πόλη και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η αναλαμπή της Ορθοδοξίας». Όλα αυτά με τους Έλληνες μέσα στις καφετέριες ή έξω από αυτές λόγω του νέου αντικαπνιστικού νόμου.
Όπως αντιλαμβάνεστε, η υπέρ το δέον «διαφήμιση» ή επίκληση δήθεν «προφητειών», γελοιοποιεί την ίδια την ουσία της πραγματικής προφητείας. Όσοι διαδίδουν ψεύδο-προφητείες, «εγκλωβίζουν» πολλούς Έλληνες στην μοιρολατρία, με συνέπεια κανείς να μην προσπαθεί για το καλύτερο, αλλά αντίθετα να περιμένει τους σωτήρες ή κάποιον <<παγκόσμιο>> σωτήρα. Φυσικά και οι Έλληνες θα ανανήψουν ξανά, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΠΟ, όχι «αραχτοί». Το αστείο είναι πως ενώ κάποιοι από εμάς έχουν επικεντρωθεί στο να περιμένουν το «θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους», ο Ερντογάν γεμίζει την Ελλάδα με μουσουλμάνους.

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ.

οι πνευματικοι λογοι που μας κρατανε ακομα μακρυα – amethystos

Γράφει ο πατερ Διονύσιος Ταμπάκης
«ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ προσκύνημα μας στο Άγιον Όρος επισκεφθήκαμε έναν Άγιο και σοφό Γέροντα και τον ρωτήσαμε λαχανιασμένοι από την ανηφόρα και με αγωνία :-Πάτερ θα την πάρουμε την Αγια Σοφιά;
Και εκείνος με ήρεμη βεβαιότητα μας απάντησε:
-Βεβαίως!! Όταν αποκτήσουμε πνευματικότητα ανώτερη από αυτούς που την είχαν και την ‘χάσαν, τότε θα πάρουμε πίσω την Άγια Σοφιά.-Γέροντα , μας φαίνεται λίγο ακατόρθωτο αυτό. -Εε , τότε ας κάνουμε μία έκπτωση και ας αποκτήσουμε την «πνευματικότητα» αυτών που την έχουνε τώρα και τότε θα την νε’πάρουμε.
Ας αποκτήσουμε την αδυναμία των Τούρκων να κατατάσσονται πρώτοι πανευρωπαϊκώς στις εκτρώσεις όπως εμείς. Ας τους μιμηθούμε στην τεκνογονία, στον σεβασμό προς τους μεγαλυτέρους, στην οικογενειακή συνοχή που έχουνε. Δυστυχώς εμείς, παρότι βαπτισμένοι Ορθόδοξοι ,έχουμε καταντήσει και ως πρόσωπα και ως λαός χειρότεροι και από τους αβαπτίστους .Έτσι λοιπόν θα μας δώσει ο Θεός την Αγία Σοφιά; Εε τότε θα ήταν πολύ άδικος! Βουτηχθήκαμε στα κάτεργα του Ίντερνετ δεκάωρα ολόκληρα, μάθαμε για τους Γεροντάδες της Ορθοδοξίας και τις προφητείες απ’εξω και ανακατωτά, αλλά μετάνοια ουδαμού.Οι Εκκλησίες είναι ακόμη άδειες! Καταφέραμε να αποκτήσουμε εγκεφαλική μετάνοια και όχι πρακτική. Κατέχουμε την μόνη Ορθόδοξη αλήθεια, το προζύμι του κόσμου όλου που προσμένουν όλες οι φυλές της γης, μα εμείς οι φουρνάρηδες, ως Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, , γίναμε η πιο αξιοθρήνητη γενιά του κόσμου. Κατέχουμε το πολυτιμότερο διαμάντι και το διαλαλούμε, μα φορούμε βρώμικα και λέτσικα ρούχα και έτσι όπως μας βλέπουνε οι άλλοι λαοί,δεν μα το πιστεύει κανείς.
Θέλουμε να διαδώσουμε την λαμπρή Ορθοδοξία μας σε όλη την υφήλιο, αλλά εμείς με την κακόμοιρη ζωή μας, τις μικρότητές μας και το χαμηλό μας επίπεδο και την σαπίλα της ψυχής μας, που βρωμάει φορμόλη, κηρύττουμε ένα Χριστό πεθαμένο και όχι αναστημένο και έτσι μας λέγει Ο Θεός «τὸ γὰρ ὄνομα τοῦ Θεοῦ δι᾿ ὑμᾶς βλασφημεῖται ἐν τοῖς ἔθνεσι»(Ρωμ.β-24) Πανικολογούμε σαν τις Κασσάνδρες , βλέποντας γύρω μας όλο κινδύνους και απειλές.Όμως εγώ ρωτώ : εμείς κινδυνεύουμε τελικά από τον κόσμο ή ο κόσμος κινδυνεύει από εμάς τους υποκριτές ;
Ας γίνουμε λοιπόν καθάριοι Χριστιανοί, διότι πλέον ο κόσμος δεν ζητάει από εμάς τους Ορθοδόξους κατορθώματα και ακροβασίες, αλλά απλά, αλήθεια και ακεραιότητα, και έτσι θα γίνουμε οι καλύτεροι ιεραπόστολοι που θα αλλοιώνουμε όλους τους λαούς μυρίζοντάς μας ποτισμένους με το πάναγνο λιβάνι της Ορθοδοξίας μας.
Μονάχα η ΜΕΤΑΝΟΙΑ είναι αυτή που ορίζει το μέλλον μας και ως πρόσωπα και ως έθνος, τίποτα άλλο.»
(3) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ 
ΚΛΕΙΤΣΙΚΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 
ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.  

Λέσβος: Επεισόδια στη Μόρια και νέες αφίξεις μεταναστών …

Παραμένει εκρηκτική η κατάσταση στη Λέσβο. Λίγο μετά τις 09.00, ομάδα μεταναστών ξεκίνησε διαμαρτυρία στη Μόρια και όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ σημειώθηκαν επεισόδια. Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή, με τη Μυτιλήνη να θυμίζει καζάνι που βράζει Οι αφίξεις από τα τουρκικά παράλια συνεχίζονται και ο καιρός στην ευρύτερη περιοχή χαλάει. Αυτό όμως δεν σταματάει τα σχέδια των διακινητών που συνεχίζουν απτόητοι, όπως άλλωστε έκαναν και το χειμώνα. Οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών
Στη διάσωση και περισυλλογή 164 μεταναστών και προσφύγων προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα, σε έξι περιστατικά έρευνας και διάσωσης που έλαβαν χώρα σε Λέσβο, Χίο και Φαρμακονήσι. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 1ης Μαρτίου, έως σήμερα το πρωί, Δευτέρα 2 Μαρτίου, δύο περιστατικά έρευνας και διάσωσης σημειώθηκαν στις θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου με την περισυλλογή 89 ατόμων, τρία στη Χίο με τη διάσωση 43 μεταναστών και προσφύγων και ένα περιστατικό στο Φαρμοκήνησι με τη διάσωση 32 ατόμων.Το ίδιο διάστημα άλλοι 813 πρόσφυγες και μετανάστες αποβιβάστηκαν με λέμβους σε 20 περιστατικά που σημειώθηκαν σε τέσσερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Συγκεκριμένα 9 περιστατικά σημειώθηκαν στη Λέσβο όπου αποβιβάστηκαν 423 μετανάστες και πρόσφυγες, 6 στη Χίο όπου αποβιβάστηκαν 252 άτομα, 2 στη Σάμο με 85 άτομα, 1 στο Φαρμοκονήσι με 36 άτομα και 2 στη Μεγίστη όπου αποβιβάστηκαν 17 μετανάστες και πρόσφυγες.


triklopodia.gr/