Πέμπτη, Μαρτίου 19

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.....


Ρατσισμός είναι... να είσαι στην σειρά του ΟΑΕΔ για να πάρεις 360€ ενώ ο μπροστινός σου «μετανάστης» θα πάρει 580€
Ρατσισμός είναι... από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας μόνο 20.000 είναι Έλληνες.
Ρατσισμός είναι... να πληρώνεις στα νοσοκομεία για εισαγωγή και εξετάσεις ενώ ο «μετανάστης» νοσηλεύεται δωρεάν.

Ρατσισμός είναι... να βάζει ο «μετανάστης» το παιδί του δωρεάν σε παιδικό σταθμό και το δικό σου να μην το δέχονται.
Ρατσισμός είναι... να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ενώ ο « μετανάστης» να κυκλοφορεί δωρεάν.
Ρατσισμός είναι... ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο "μετανάστης " με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες.
Ρατσισμός είναι... να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φώς, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, ΤΕΒΕ και ο «μετανάστης» για το δικό του μαγαζί στο πεζοδρόμιο, τίποτα.
Ρατσισμός είναι... να βγάζει ο «μετανάστης 50€ ή και παραπάνω ευρώ ημερησίως αφορολόγητα κάνοντας λαθρεμπόριο κι ο Έλληνας μαγαζάτορας να πληρώνει 43% φόρο.
Ρατσισμός είναι... σε μια μικρή χώρα η Ελλάδα να έχει 2.500.000 άνεργους, 600.000 νέους αποδήμους που φύγανε στην ξενιτιά και 3.000.000 ξένους εποίκους σαν «μετανάστες».
Ρατσισμός είναι να παίρνουν το Κ.Ε.Α λαθρομετανάστες και οικογένειες Ελλήνων να μην μπορούν να το πάρουν ενώ το έχουν ανάγκη
Ρατσισμός είναι, να μην έχεις δικαίωμα στην διαμαρτυρία για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στην χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται και τους παρέχεται στέγη και τροφή, ενώ ο μετανάστης μπορεί να κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για περισσότερα οφέλη.
Ρατσισμός είναι... να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα, επειδή με τα παραπάνω περιγράφει απλά την αγάπη για τη πατρίδα του, που δεν ένιωσαν ποτέ , αυτοί που τον κατηγορούν.

https://www.facebook.com/
 http://www.ksipnistere.com/