Τρίτη, Μαρτίου 31

Αυτή είναι η αλήθεια τελικά για τον κορονοΪο στη χώρα μας και έτσι θα εξελίσσεται .

Σκοπός – της προ-τελευταίας μας αυτής παρέμβασης -  δεν είναι να  τρομοκρατήσουμε , αλλά να καταδείξουμε ότι , όχι μόνο δεν πρέπει να εφησυχάζουμε αλλά αντιθέτως , σε προσωπικό επίπεδο , να λάβουμε μόνοι μας άμεσα ,  τ απόλυτα μέτρα προστασίας  . Άλλωστε , κανείς – στην τελική - δεν αγαπά περισσότερο τον εαυτό του και τους δικούς του από εμάς τους ίδιους .

Σύμφωνα με τον κ Τσιόδρα λοιπόν .


- «Μόνο το 15% των κρουσμάτων καταγράφεται»  . Στις 28/3ου αναφέρθηκαν 32 θάνατοι και 1061 κρούσματα συνολικά.

Ερωτ. Οι πραγματικοί θάνατοι από ΚορονοΪό στις 28/3ου ήταν 197 ;

-«Για κάθε 5 που νοσούν , άλλοι 95 έχουν ήπια συμπτώματα »

Ερωτ. Τα πραγματικά  κρούσματα στην Ελλάδα στις 28/3ου είναι 19.600 ;

Μήπως δηλαδή – όπως υπονοείται – στις 28/3ου είχαμε 197 θανάτους και 19.600 κρούσματα πανελλαδικά;

- Στις 24/3ου  και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου.  «Υπολογίζεται ότι 8-10.000 κρούσματα έχουμε στο γενικό πληθυσμό ». Στις 18/3ου υπολογιζόταν στα 2-3.000

Ερωτ. Εάν κάθε 6 ημέρες τριπλασιάζονται στις 28/3ου ήταν 16-20.000 ;

Σύμφωνα με τον κ Μόσιαλο .

«Στην καλύτερη , εάν νοσήσει το 50% ( δηλαδή 5.500.000 ) θα χρειαστούμε 55.000 αναπνευστήρες ». Δηλαδή 1 για κάθε 100 άτομα … στην καλύτερη.

Στις 28/3ου είχαμε επίσημα 69 διασωληνωμένους

Ερωτ. Στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 7.000 ασθενείς από τον κορονοΪό;

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας που στηρίζεται στα δεδομένα των λοιμωξειολόγων,  τα μέτρα που λαμβάνονται κάθε φορά έχουν αποτέλεσμα μετά από 15 ημέρες περίπου.

Στις 10 και στις 14 /3ου έκλεισαν σχολεία και καφετέριες αντίστοιχα όμως ( 15 ημέρες μετά )  από τις 18 – 24 /3ου τα κρούσματα στον γενικό πληθυσμό  υπερ-τριπλασιάστηκαν , ήτοι από  2-3.000 σε 8-10.000 όπως προαναφέρθηκε.

Ερωτ. Αργήσαμε να πάρουμε τα μέτρα ή δεν πήραμε τα σωστά;

Ως τελικό μέτρο προστασίας  επιβλήθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας του στυλ , ¨όλα επιτρέπονται όπως πριν με ένα χαρτί στο χέρι ¨ . Στην ουσία σκοπός ήταν να μη συγκεντρώνεται ο κόσμος σε παραλίες , άλση και πλατείες .

Ερωτ. Εάν τα μέτρα που ελήφθησαν στις 10 και 14 /3ου ( για σχολεία , καφετέριες κτλ ) ήταν  πιο αυστηρά , η «μερική απαγόρευση » κυκλοφορίας είναι πλέον αρκετή για να αποτρέψει ... αυτό που όλοι απευχόμαστε ;

Στα παραπάνω προσθέσετε και τα εξής :

1-Η Στρατηγική της Πολιτικής Προστασίας είναι , «βλέπουμε τα στοιχεία κάθε μέρα και παίρνουμε ό,τι μέτρα χρειάζονται » Εάν αυτό σημαίνει ότι έχουμε προετοιμαστεί για το πιο κακό σενάριο , τότε γιατί στις 26/3ου ο κ Μόσιαλος έκανε την εκτίμηση ;  «θα χρειαστούμε 55.000 αναπνευστήρες στην καλύτερη περίπτωση εάν κολλήσει το νέο κορονοϊό το 50 % του πληθυσμού … αυτή τη στιγμή, με την προϋπόθεση ότι θα μας δώσουν αυτούς που έχουμε παραγγείλει, έχουμε τη δυνατότητα να φθάσουμε τους 1000 αναπνευστήρες»

Το σημαντικό όμως ερώτημα είναι : Ποιος θα φροντίσει αυτούς που έχουν ασθενήσει και αυτούς που θα ασθενήσουν και παραμένουν – κατόπιν οδηγιών του ΕΟΔΥ – στο σπίτι  τους;

2- Θα διαπιστώσετε και θα διαπιστώνετε ότι , η ανακάλυψη φαρμάκου κατά του νέου κορονοΪού , όλο θα πλησιάζει αλλά ποτέ δεν θα φτάνει . Εάν αύριο νοσήσεται δηλαδή , κανείς δε σας εγγυάται  - από αυτούς που βλέπετε σήμερα στα κανάλια - ότι σε δύο εβδομάδες θα σας χορηγηθεί το φάρμακο .

Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι χορηγείται στην κοινότητα «δόση  αναισθησίας»  με την βοήθεια των γνωστών μηχανισμών για ευνόητους λόγους και ότι κάποιοι , δεν θα χάσουν την ευκαιρία να βγάλουν δισεκατομμύρια.

Σημαίνει όμως και κάτι αποτρόπαιο .Έχουν – ξέρετε ποιοι  - αποδεχτεί ήδη  , ότι θα υπάρξουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι παγκοσμίως , έτσι κι αλλιώς . Αν όχι μερικά εκατομμύρια.

Ερωτ. Μήπως βιώνουμε σήμερα μια άνευ προηγουμένου συγκάλυψη , πλάνη και παραπληροφόρηση αναφορικά με τις πραγματικές επιπτώσεις του φονικού ιού στο γενικό πληθυσμό αλλά , και τους σκοπούς που εξυπηρετεί πλέον το φαινόμενο  ; Όπως και να χει , ας προστατευτούμε .

Τι θα συμβεί  στη χώρα μας .

1.Μας έχουν ήδη πείσει ότι είναι απολύτως δικαιολογημένη η παράταση των μέτρω που σήμερα ( 29/3ου ) έχουν ληφθεί και αυτό διότι , εάν χαλαρώσουμε θα «νιώσουμε»  Ιταλία . Τα μέτρα λοιπόν – αυτού του επιπέδου – έχει κλειδώσει ότι θα παρατείνονται και μας οδηγούν να συνηθίζουμε σε έναν άλλο τρόπο ζωής … μακράς διάρκειας .

2.Η συμπεριφορά του λαού μας – να μετακινείτε το Πάσχα και την Πρωτομαγιά – θα δικαιολογήσει την έγκαιρη λήψη επιπρόσθετων μέτρων απαγόρευσης. Η επιβολή θα γίνει έντεχνα . Π.χ θα δείτε τα κανάλια να εστιάζουν σε μη τήρηση των μέτρων σε Λαϊκές , Σούπερ Μάρκετ κτλ και την επόμενη θα ανακοινώνονται σχετικά μέτρα , αύξηση των παραβάσεων κ.α . Το γνωστό κόλπο με το οποίο ρίχνουν την ευθύνη στους απείθαρχους , καλού –κακού  . Το σωστό είναι να μπορούσαν ήδη να αποκλιμακώνουν τα μέτρα κι όχι να τα κλιμακώνουν.

Όταν θα το δείτε αυτό , να ξέρετε ότι παράλληλα τα Νοσοκομεία και γενικά το σύστημα υγείας πλησιάζει στα όριά του.

3.Στην συνέχεια θα δείτε – πιο έντονα - να σας κάνουν σεμινάρια και να σας δίνουν μαθήματα από τα ΜΜΕ πως θα περιθάλπετε ασθενείς από τον κορονοΪό μέσα στο σπίτι σας , να κάνουν λόγο για στόλο από ιατρούς επισκέπτες και άλλα σχετικά . Θα σημαίνει ότι , βλέπουν πλέον πως το σύστημα υγείας δε θ αντέξει .

4.Στη φάση αυτή θα διαπιστώσετε μια αντίφαση . Θα ακούτε ότι ήδη κάποια φάρμακα χρησιμοποιούνται ευρέως πλέον και βοηθάνε  , ότι ενισχυθήκαμε με ιατρικά μέσα κτλ , παράλληλα όμως θα βλέπετε έξαρση των κρουσμάτων , δεκάδες παράπονα από ιατρούς , διοικητές νοσοκομείων κα πολίτες .

5. Σ αυτή θα δείτε μια ξαφνική υποτίμηση του φαινομένου και μια αποστροφή από τις επιπτώσεις του . Έτσι , θα προβάλλονται πλέον περισσότεροι , οι θάνατοι από , γρίπη , τροχαία , εγκεφαλικά κ.α , θα μιλάνε όλοι για τις οικονομικές αποζημιώσεις και για μειώσεις μισθών και συντάξεων , για διάσπαση της Ευρωζώνης , για κατάρρευση της  Τουρκίας και άλλα τέτοια .

Παράλληλα  – και για λόγους πλασματικής αξιοπιστίας – θα σας σοκάρουν με ιστορίες συμπολιτών μας που έχασαν τους δικούς τους , θα τονίσουν τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση των πρωταγωνιστών στη μάχη , κι όλα αυτά για να σας περάσουν στο υποσυνείδητο ότι , όλο αυτό πέρασε ή στην χειρότερη τα δύσκολα πέρασαν .

Να ξέρετε ότι έχουν περάσει πλέον στη φάση της διαχείρισης της επόμενης ημέρας κι ότι το κόστος σε ανθρώπινες ζωές και συνθήκες διαβίωσης , είναι τρομακτικό.

Στην φάση αυτή ο κίνδυνος θα είναι 1000% μεγαλύτερος από ότι είναι σήμερα που διαβάζετε τούτες εδώ τις γραμμές .

Ευχή μας είναι να σας έχει βρει προετοιμασμένους , ψύχραιμους και πιο σοφούς .

Την 6η φάση δε θα θέλαμε να την περιγράψουμε

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )