Τετάρτη, Μαρτίου 25

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Φαήλος Κρανιδιώτης
Δόξα και Τιμή στον Πρίγκιπα Αλέξανδρο Υψηλαντη και τους μαυροντυμένους Ιερολοχίτες του. Δόξα και Τιμή στον Θεοδωρο Κολοκοτρώνη, στον Παπαφλέσσα, τον γιο της Καλογριάς, στον Γεώργιο Καραϊσκάκη, στον Νικηταρα τον Τουρκοφάγο, στους Καπεταναίους και τα παληκαρια τους, στους ναυμάχους μας. Δόξα και τιμή στο απέραντο πολεμικό στρατόπεδο της Αρβανιτιάς που πήρε τα πατρώα άρματα και χτύπησε κατακεφαλα τον Τούρκο προαιώνιο εχθρό.
Δοξα και τιμή στους πολεμικότατους Σουλιώτες, στα τέκνα της Μάνης και όλου του Μωριά, που σηκώθηκαν σαν ένας άνθρωπος ενάντια στο κτήνος της βαρβαρότητας. Δόξα και τιμή στον απλό λαό της Ρούμελης και της Ηπείρου που με την πάλα και το καριοφίλι προσέτρεξαν γυρω απο τις Σημαίες των Οπλαρχηγών του Αγώνα και από αγρότες και ποιμένες έγιναν λέοντες . Δόξα και τιμή στους γενναίους Θεσσαλούς, στην αγέρωχη Κρήτη, στην Κύπρο που έδωσε το αίμα της ηγεσίας της και εθελοντές που τίμησαν τα επαναστατικά όπλα. Δοξα και τιμή στους Μακεδονες που άναψαν κι αυτοί τη φωτιά της Επανάστασης. Δοξα και τιμή στον Ελληνισμό της Πόλης, της Ιωνίας, της Τεργέστης, της Βιέννης, της Οδησσού, της Ρουμανιας, που μάζεψαν όπλα, πυρομαχικά, εφόδια, που τύπωσαν επαναστατικά φυλλάδια, τους πρώτους Στρατιωτικούς Κανονισμούς. Δόξα και Τιμή στους φλογερούς εμπόρους και διανοούμενους, ιερωμένους, πολέμαρχους που οργάνωσαν την Φιλική Εταιρεία, μήτρα της ελευθερίας μας, που μυήθηκαν και μύησαν σε αυτήν. Δόξα και τιμή στον Κρίστο Δάγκοβιτς, τον Στρατηγό Χατζηχρήστο από το Βελιγράδι και τους ατρόμητους ντελήδες του, στον Βάσο Μαυροβουνιωτη και τους άλλους Βαλκάνιους εθελοντές στον αγώνα μας. Δόξα και τιμή στους αληθινούς Φιλέλληνες από την Δύση, τους Γάλλους, Γερμανούς, Ιταλούς, Αμερικανούς και αλλους που στάθηκαν δίπλα μας στο πεδίο της μάχης, ώμο με ώμο, και μοιράστηκαν τους κινδύνους, έχοντας πολλοί από αυτούς ως μόνο έπαθλο για τελευταία κλίνη την γη της Ελλάδας. Απέραντη Τιμή στην Πίστη μας, που γιορτάζει σήμερα του Ευαγγελισμού, το κυκλωπειο τείχος που μας διαφύλαξε αιώνες από τον εξισλαμοσμό και την αφομοίωση, που διαφύλαξε ως Κιβωτός του Έθνους την ταυτότητα μας, την γλώσσα μας, το πρόσωπο μας στον κόσμο, την ίδια μας την ύπαρξη, δίνοντας και το αίμα ολόκληρης στρατιάς ποιμένων.
Το Έθνος μας δίνει σήμερα έναν πολυμέτωπο αγώνα ενάντια στον τουρκικό ισλαμοφασισμο και επεκτατισμό, ενάντια στην λαθρομετανάστευση και τον ισλαμικό εποικισμό, που αυτός χρησιμοποιεί, ενάντια στην Καμόρα των τρωκτικων, στους Αποστόλους του Μαρασμού, που υποστηρίζουν την άλωση της Πατρίδας και την κατάργηση των αποτελεσμάτων της Ελληνικής Επανάστασης.
Παράλληλα, με αυτοπειθαρχία και εγρήγορση, έχοντας στην πρώτη γραμμή το ιατρικό προσωπικό της χώρας, πολεμάμε έναν αόρατο και πολύ επικίνδυνο εχθρό. Θα νικήσουμε! Θα νικήσουμε παντού! Και θα βγούμε από αυτή τη δοκιμασία σοφότεροι και δυνατότεροι. Ή Υπέρμαχος Στρατηγός θα σκεπάσει και πάλι την Πατρίδα και τον λαό μας. Χρόνια Πολλά σε όλους!