Σάββατο, Μαρτίου 7

Βίντεο: Οι ΕΔ ''μπλοκάρουν'' την εισβολή ισλαμιστών στον Έβρο - Σοκ από Άγκυρα: ''Με τους μετανάστες θα διαλύσουμε την ΕΕ''

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ 500ΡΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΗΡΘΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ . ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ -ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ!
pentapostagma.gr
Οι μετανάστες, υιοθετώντας τακτικές Χαμάς, προσπαθούν να καταστρέψουν τα πάντα στον Έβρο, ενώ καλύπτονται με οργάνωση, όταν οι Ελληνικές Δυνάμεις Ασφαλείας τους ρίχνουν νερό.
Είναι προφανές πως έχουν εκπαίδευση από την Άγκυρα, καθώς έχουν σταλεί ακραία ισλαμικά στοιχεία στα σύνορα.  

Tην ίδια στιγμή, σε βίντεο-σοκ, ο Σοϊλού ανέφερε σε συνέντευξή του πως θα γεμίσουν οι Τούρκοι την Ευρώπη με εκατομμύρια μετανάστες, θα αποσταθεροποιήσουν κυβερνήσεις και θα διαλυθούν οι οικονομίες της ΕΕ.
Με λίγα λόγια μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο.
Ταυτόχρονα σε βίντεο-ντοκουμέντο, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι ΕΔ βρίσκονται σε ετοιμότητα, καθώς με χρήση χημικών, εμπόδισαν την εισβολή μεταναστών.
Η εντολή ξεκάθαρη, κανείς δεν περνάει!

Ισχυρή εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης των εθνικών θεμάτων

Επιδοκιμάζει τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό/μεταναστευτικό η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης, χαιρετίζοντας το «σφράγισμα» των συνόρων στον Έβρο, όπως προκύπτει από δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο. Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία καταγράφει ισχυρό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Opinion Poll για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», το 90% των πολιτών πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση αντέδρασαν σωστά απέναντι στον εκβιασμό Ερντογάν, ενώ το 81% συμφωνεί με την σκλήρυνση της γραμμής που ακολουθεί η κυβέρνηση στο προσφυγικό/μεταναστευτικό.