Τρίτη, Μαρτίου 10

ΠΟΙΑ ΕΥΠ ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ.! ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ.

Γράφει ο Λύκαστρος :
Διάβαζα πριν λίγο ότι όταν ξέσπασε η κρίση στον Έβρο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το LiveNews στο Mega, ότι η ΕΥΠ έστησε το προηγούμενο διάστημα, επί σειρά εβδομάδων, μια ολόκληρη επιχείρηση και έδωσε χρήσιμες πληροφορίες, που βοήθησαν καθοριστικά, στο να μην πιαστούν στον ύπνο οι ελληνικές δυνάμεις. Να μην χαθεί δηλαδή πολύτιμος χρόνος και καταφέρουν να
περάσουν στην Ελλάδα οι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ  που ξεχύθηκαν αιφνιδιαστικά. Και ότι ΟΛΟ αυτό το συντόνισε δήθεν και καλά ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης.!!! Καλά μιλάμε ακόμα κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια.


Ποιός Δημητριάδης και ποιά ΕΥΠ;; Κοιμόντουσαν όλοι με τα τσαρούχια και τους ξυπνήσανε οι Κούρδοι.!! Θα πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα και στους Κούρδους συνεργάτες της ΚΥΠ, οι οποίοι υπήρξαν πολύτιμη πηγή πρωτογενούς, εκ των έσω πληροφόρησης, για τις κινήσεις των Μογγόλων. Διότι γνωρίζουμε όλοι ότι... ο ελληνικός πολιτικός κόσμος είναι δεδομένη άσχημη πόρνη... αλλά διεθνούς φήμης, για τις υπηρεσίες του!

Υ.Γ Κάποιοι θα πρέπει ίσως να καταλάβουν ότι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... έχουν ήδη "γεννηθεί" άνθρωποι... που λόγω φύσεως θα αντιμετωπίσουν αυτό που οι περισσότεροι από εσάς, γεννήθηκαν να φοβούνται!