Δευτέρα, Μαρτίου 9

Σταμάτης Κραουνάκης για κορωνοϊό: «Είναι εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών - Το εμβόλιο υπάρχει»

Ο γνωστός Έλληνας μουσικοσυνθέτης συμβουλεύει τους διαδικτυακούς του φίλους: «Κλείστε την τηλεόραση κι ανοίξτε τα παράθυρα»
Με μία ανάρτήση του στο facebook -γραμμένη με κεφαλαία, άρα τα λέει φωναχτά- ο Σταμάτης Κραουνάκης εκθέτει τη δική του εκδοχή προέλευσης του κορωνοϊού, συμβουλεύει να αντισταθούμε στην παραπληροφόρηση και υποδεικνύει την προληπτική χρήση πρόπολης. «Θα το γράψω με κεφαλαία και να με συμπαθάτε, ο κορωνοβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή
επίθεση μείωσης πληθυσμών. Κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία. Τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες. Στην Ιταλία οι εντατικές δεν μπορούν να δεχτούν άλλους. Το εμβόλιο υπάρχει, προυπήρξε του ιού. Η πρωτείνη αυτή είναι ανίατη. Πας δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις. Το εμβόλιο θα εμφανιστεί μόλις έχει επιτευχθεί ο στόχος. Συντονίστε την αντίσταση και κρατήστε τη βασική προφύλαξη. Κλείστε την τηλεόραση κι ανοίξτε τα παράθυρα. Η πρόπολη είναι σοβαρό γιατρικό, με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στην κυψέλη για πλήρη αντισηψία. Οφείλουμε όσοι είμαστε νουνεχείς να αντισταθούμε στη διασπορά πανικού και να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά σαν άνθρωποι.
Ό,τι μαθαίνω σας το δίνω. Τα φιλιά μου με ζέση. Αντιστεκόμαστε στην παραπληροφόρηση. Μας στρέφουν το βλέμμα αλλού για να ξεπουλήσουν και τα ελάχιστα που μείναν όρθια. Είναι Άνοιξη».
λέμμα αλλού για να ξεπουλήσουν και τα ελάχιστα που μείναν όρθια. Είναι Άνοιξη».