Σάββατο, Μαρτίου 21

Ενόχληση των γειτόνων της Ντόρας Μπακογιάννη λόγω ανακαίνισης

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΤΑΡOΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΙΔΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΤΗΣΕ ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΟΡΟΙΔΑ !
Ενόχληση των γειτόνων της Ντόρας Μπακογιάννη λόγω ανακαίνισης
Μία διαφορετική πτυχή της αναγκαστικής παραμονής μέσα στα σπίτια μας, θίγει σε καταγγελία του στο zougla.gr ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος κατοικεί σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ησιόδου και Αραβαντινού, στο κέντρο της Αθήνας, πολύ κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ακριβώς δίπλα από την πολυκατοικία του, βρίσκεται το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, στο οποίο το τελευταίο διάστημα γίνονται εργασίες ανακαίνισης. Ο θόρυβος είναι συνεχής, και αν και φυσικά πρόκειται για μια καθ' όλα νόμιμη δραστηριότητα, όπως μας αναφέρει ο Βασίλης Ζούλιας η ενόχληση δυσχεραίνει την ούτως ή άλλως επιβαρυμένη, ψυχολογικά, κατάσταση των γειτόνων, που παραμένουν κλεισμένοι σπίτι τους.



Σύμφωνα πάντα με τον κύριο Ζούλια, η κυρία Μπακογιάννη επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε πολύ ευγενικά να δείξει κατανόηση για τις εργασίες, που πρέπει να ολοκληρωθούν, προκειμένου να πληρωθούν και οι εργάτες.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:


zougla.gr